Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
Bio je na FAce TV intervju sa Sejadom (kratki) ako nađe neko nek postavi. Ništa special ali eto.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne navraca mailom nego preko fejsaskyisthelimit je napisao/la:Ne znam samo odakle pojedincima info da navodno Corluka salje malom poruke i navraca ga da igra za njegove

ma ja mislim da je ono fake profile bio.Donnie Darko je napisao/la:Ne navraca mailom nego preko fejsaskyisthelimit je napisao/la:Ne znam samo odakle pojedincima info da navodno Corluka salje malom poruke i navraca ga da igra za njegove![]()
Bila je slika ranije, sad neam pojma jel fake

Ne vidim da je itko napisao da mu je stari prvo igro za Hrvatsku 94', pa tek onda kasnije 96' poceo igrat za nasu BiH.
Po svoj logici bi trebao igrati za BiH, osim ako mu ZM nesto ne zaprijeti i sl.
Po svoj logici bi trebao igrati za BiH, osim ako mu ZM nesto ne zaprijeti i sl.
Walk on, with hope in your hearts.
Jedini nacin je da se udruze svi i da ga dovedu ko mu poznaje oca da tu odigra ulogu za BIH..
Nek mu Alispahic isprica kako treba nadam se da mu vec govori.
Dzeko nek ide njemu na noge i nek mu kaze haj s nama
treba on vec sa 18 da se pozove jer prodje voz kroz kukuruze mora da se druzi s Bosancima
Nek mu Alispahic isprica kako treba nadam se da mu vec govori.
Dzeko nek ide njemu na noge i nek mu kaze haj s nama

treba on vec sa 18 da se pozove jer prodje voz kroz kukuruze mora da se druzi s Bosancima

Evo i Sir Alex Ferguson poludio za Alenom 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Za njegovo dobro treba da igra za Hrvatsku,oni su mu dali sve što ima u životu,treba im se odužiti time što će obući kockasti dres,ali treba zauvijek da u srcu ima svoje podrijeklo.
Srce vjerovatno vuče ka BIH,ali imao bi sugurno problema nekih u ZG i HRV.
Ja bih izabrao Hrvatsku,da sam na njegovom mjestu,to ne može shvatiti neka seljačina koja nije mrdnula dalje od svog mjesta.
Ja bih izabrao Hrvatsku,da sam na njegovom mjestu,to ne može shvatiti neka seljačina koja nije mrdnula dalje od svog mjesta.
Zašto ti ne možeš da shvatiš da Bošnjak iz Zagreba zaigra za svoju matičnu državu a to je Bosna i Hercegovina ? Jel' svakom Hrvatu iz BiH, matica Hrvatska i kad zaigra za Hrvatsku onda je to OK.Kako onda ovo nije OK po tebi ?Fidelito je napisao/la:Za njegovo dobro treba da igra za Hrvatsku,oni su mu dali sve što ima u životu,treba im se odužiti time što će obući kockasti dres,ali treba zauvijek da u srcu ima svoje podrijeklo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ali su mi ovi najgori. Svi se bore za svakog igraca, a mi se pravimo filozofi.Fidelito je napisao/la:Za njegovo dobro treba da igra za Hrvatsku,oni su mu dali sve što ima u životu,treba im se odužiti time što će obući kockasti dres,ali treba zauvijek da u srcu ima svoje podrijeklo.
Treba se borit za svakog igraca iz BiH i za svakog Bosnjaka iz susjednih drzava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A, šta je onda sa "seljačinama" poput Miralema Pjanića, Sejada Salihovića, Zvjezdana Misimovića, Asmira Begovića, Mensura Mujdže? Nabrojani su također mogli imati problema. Luksemburg je ulagao i srce i dušu (ako ćemo tako), Misimović rođen usred Bavarske, Sejad i Asmir ne znaju dobro jezik da koriste, pa su tu gdje jesu. Mensur je iz istog tog Zagreba srcem dovučen u pravi dres. I tako dalje, i tako dalje...Fidelito je napisao/la:Za njegovo dobro treba da igra za Hrvatsku,oni su mu dali sve što ima u životu,treba im se odužiti time što će obući kockasti dres,ali treba zauvijek da u srcu ima svoje podrijeklo.
Sve su to "seljačine" koje nisu mrdnule od mjesta, ali u bh dresu putuju Evropom, ako Bog da 2014. će krenuti i u daleki Brazil.
Što se Alena tiče, nadam se da će i on imati kartu za Brazil u avionu sa našim Ljiljanima. Uvjerena sam u to. Samo sabura...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kakvih ruljaka ima u našim safovima to nema ni u jednoj naciji, za sve Bosance i Hercegovce se treba boriti kao sto to radi svaka normalna nacija!
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast BaDa12, lijepo i rezenovano ovom "veliko-gradjaninu" objasni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tako ti je to kada se uči jezik pored svoga, niti porijeklo, niti podrijetlo, nego boldirano.Fidelito je napisao/la:Za njegovo dobro treba da igra za Hrvatsku,oni su mu dali sve što ima u životu,treba im se odužiti time što će obući kockasti dres,ali treba zauvijek da u srcu ima svoje podrijeklo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
on je stranac u Hr,i kad ima pasos on je Hr drzavljanin porijeklom ili podrijetlom
iz BiH,samim tim je gradjanin drugog reda...

A, šta je onda sa "seljačinama" poput Miralema Pjanića, Sejada Salihovića, Zvjezdana Misimovića, Asmira Begovića, Mensura Mujdže? Nabrojani su također mogli imati problema. Luksemburg je ulagao i srce i dušu (ako ćemo tako), Misimović rođen usred Bavarske, Sejad i Asmir ne znaju dobro jezik da koriste, pa su tu gdje jesu. Mensur je iz istog tog Zagreba srcem dovučen u pravi dres. I tako dalje, i tako dalje...BaDa12 je napisao/la:Fidelito je napisao/la:Za njegovo dobro treba da igra za Hrvatsku,oni su mu dali sve što ima u životu,treba im se odužiti time što će obući kockasti dres,ali treba zauvijek da u srcu ima svoje podrijeklo.
Sve su to "seljačine" koje nisu mrdnule od mjesta, ali u bh dresu putuju Evropom, ako Bog da 2014. će krenuti i u daleki Brazil.
DA bravo,gdje je Luksemburg,gdje je Kanada,gdje je Švabia,pa oni su 1000 godina ispred nas,njima je to nacionalni ponos kad ih neki igrač napusti,ali na ovom Balkanu to je veleizdaja,naionalizam i šta sve ne,ja bih volio da zaigra za BIH svim srcem,za njegovo dobro kažem da mu je bolje da zaigra za HRV,jer će imati manje problema u svom životu.
Bilo bi šteta izgubit takvog talenta,ali smo ga već izgubili,jer ga nismo na vrijeme pozvali u mlađe selekcije,nego smo gurali babine sinove.
Dobro @ fidelito, shvatili smo, igrati će za Hrvatsku, hvala ti za informaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo ima logike, mali je sam rekao da je htio igrat' za BiH, a onda je došao poziv Hrvatske koji je i prihvatio. Tu smo mi krivi, da smo na vrijeme reagovali, sada bi igrao za nas. Sada mali ima izbor da li da igra za nas, ali pitanje je hoće li ?! Ne sumnjam u njegovu ljubav prema BiH i neću ga kriviti ako zaigra za Hrvatsku.Bilo bi šteta izgubit takvog talenta,ali smo ga već izgubili,jer ga nismo na vrijeme pozvali u mlađe selekcije,nego smo gurali babine sinove.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Ne vidim zasto bi se Hrvati trebali buniti ako ovaj mali bude igrao za BiH, to bi bilo licemjerno od njih posto je njima normalno da Hrvati iz BiH igraju za Hrvatsku i ja nemam problema sa tim. Te smijesne price o tome kako mu je Hrvatska sve dala okaci macku o rep ti hrvatski licemjeri treba da se sjete da je Svicarska sve dala i Petricu i Rakiticu pa su ih svejedno ispred nosa im uzeli sad ako se to njima desi bice kuknjava na sve strane, sve smo mu dali i to 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dobio je on poziv i za U17 repku BiH, ima skoro godinu dana. Ali se nije pojavio, tako da se savezu nema sta prigovorit.JTS je napisao/la:Ovo ima logike, mali je sam rekao da je htio igrat' za BiH, a onda je došao poziv Hrvatske koji je i prihvatio. Tu smo mi krivi, da smo na vrijeme reagovali, sada bi igrao za nas. Sada mali ima izbor da li da igra za nas, ali pitanje je hoće li ?! Ne sumnjam u njegovu ljubav prema BiH i neću ga kriviti ako zaigra za Hrvatsku.Bilo bi šteta izgubit takvog talenta,ali smo ga već izgubili,jer ga nismo na vrijeme pozvali u mlađe selekcije,nego smo gurali babine sinove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ja ne bih imao nista protiv da igra za BiH jer mu je otac igrao također,ali bilo bi licemjerno od mene da ne kažem da bi mi bilo draže da igra za Hrvatsku.
I da,previše se hajke diglo oko malog i njegovog odabira.Mislim da to prvenstveno nije dobro za njega jer on tek treba potvrditi kakav je igrač.i sigurno da nije dobro da mali ima toliki pritisak na sebi .
I da,previše se hajke diglo oko malog i njegovog odabira.Mislim da to prvenstveno nije dobro za njega jer on tek treba potvrditi kakav je igrač.i sigurno da nije dobro da mali ima toliki pritisak na sebi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.