Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 07 okt 2012, 10:59

Čitam jutros da je Hill Wood rekao da Arsene može bacit 35 miliona na "pravog igrača" u Januaru. Za nadati se da ima trunke istine i da će se od ovog moći dovesti kakav napadač/zadnji vezni.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 07 okt 2012, 11:03

frankqqqqq je napisao/la:Čitam jutros da je Hill Wood rekao da Arsene može bacit 35 miliona na "pravog igrača" u Januaru. Za nadati se da ima trunke istine i da će se od ovog moći dovesti kakav napadač/zadnji vezni.
Pročitah da je taj igrač Falcao.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ld-1364685" onclick="window.open(this.href);return false;
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 07 okt 2012, 11:06

TheVerminator je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Čitam jutros da je Hill Wood rekao da Arsene može bacit 35 miliona na "pravog igrača" u Januaru. Za nadati se da ima trunke istine i da će se od ovog moći dovesti kakav napadač/zadnji vezni.
Pročitah da je taj igrač Falcao.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ld-1364685" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo je to za Falcao-a.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 okt 2012, 11:12

Malo je reć malo. još kad znaš da nismo jedini klub koji bi ga htjeo. Bolje reć ima čelzi koji će barem 25 milja više dat od nas. Nekim čudom bi samo mogo doć kod nas.
Ja sam uvijek za Llorentea, meni je on nevjerovatan igrač.
Znam da bi nam Falcao lego, ma malo je reć, ko budali šamar al jbg, 35 mil je ništa za njega jer je on košto oko 50 , nez tačno. nisu ovi budale da ga puste.
E jedino ako bi kojim čudom i oni neki bankrot doživili :lol: :mrgreen: .
To za zadnjeg veznog ne vjerujem da će se ostvarit iskreno jer sad realno razmišljajući Wenger ima tu svoja 2 izdanka kojim malo fali da budu stabilni igrači i ne znam da l' će na taj način tušit njihov talenat a i plus sreda nam je malo nagomilana. Opet ne znam , ko zna možda i kupi.
ja Bi uglavnom napadača i krilo. Wenger je izyebo pozicija svim krilnim igračima da više ne znam ni ko igra na krilu.
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 07 okt 2012, 11:15

@soe
Jesi li pročitao članak?

Ako jesi sigurno si vidio ovaj dio:
His buy-out clause is about £50m – but that could drop because of the country’s financial ­crisis.

If Atletico come down to the £40m, then Wenger could be ­interested.
I ovaj iznos od £35m uopšte nije mali, to ti je 45m € ;)

Kad bi nam ova životinja došla, mogli bismo do titule sigurno. Ako Giroud ne proradi do zime, onda stvarno treba dati pare za Falcao-a.

Opet, ne vjerujem baš da bi AW platio 40 miliona nekog igrača, pa nek je i Falcao :?

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 okt 2012, 11:31

Kad Wenger da za nekoga te pare taj dan ce se desiti apokalipsa...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 okt 2012, 11:38

Pa eto, bit će dovoljno u Januaru za Llorentea izdvojiti 20 miliona funti jer ovom ističe ugovor na ljeto. Tako da to je opet prihvatljiva cijena za napadača kao što je Fernando :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 okt 2012, 11:39

Previse bi to bilo napadaca za tim koji igra sa najvise jednim spicem u formacijij a nerijetko i bez klasicnog spica, kad Gervinho ode u sredinu odakle je veoma produktivan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 07 okt 2012, 11:46

slika
Ljepotan :mrgreen:

Mislim da, ako on ne proradi, otvara se mogućnost za dolazak Llorentea.

— Tony Adams.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 07 okt 2012, 12:02

Da,al' da dodje kao Chamakh na kraju sezone...Pa koja ce budala dat' 20 mil za igraca kojeg moze za 6mjeseci dobit' dzaba???A jos kad se uzme da su igraci, kojima je ostalo duplo vise vremena do isteka ugovora,a vece klase dovodjeni za slicne pare,onda vam zdrav razum namece odgovor.Dodajte u to jos,da pricamo o Wengeru,a ne o Manciniju,Joseu koji su uvijek bacali pare ne razmisljajuci o posljedicama...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 okt 2012, 12:09

Ovdje postavis nesto i kao i da nisi nista postavio. Cuj ako Giroud ne proradi, pa on je vec proradio. Ekipa je na kraju najbitnija, a on u tom segmentu je odlican. 2 gola i 4 asistencije, to je odlicno, pa i za spica, sve dok ekipa daje golove on se moze zadovoljiti i asistencijama. Covjek ucestvuje u vise od 50% golova kad igra, i nije proradio. Svasta.
Celik!3,2,2.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 07 okt 2012, 12:11

AllGunsBlazing je napisao/la:Ovdje postavis nesto i kao i da nisi nista postavio. Cuj ako Giroud ne proradi, pa on je vec proradio. Ekipa je na kraju najbitnija, a on u tom segmentu je odlican. 2 gola i 4 asistencije, to je odlicno, pa i za spica, sve dok ekipa daje golove on se moze zadovoljiti i asistencijama. Covjek ucestvuje u vise od 50% golova kad igra, i nije proradio. Svasta.
Potpis!
,vise bi volio da Giroud da 10 golova,nego da dovedemo Llorentea kojem ce trebat' isto,a mozda i vise, vremena da se privikne na trku u EPL.I naravno,kao sto sam gore naveo,finansijski se uopce ne isplati dat' tolike pare,za igraca koji ce dat' manje-vise isto golova kao i Giroud...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 07 okt 2012, 12:14

Sve to stoji, i ja sam sam zadovoljan sa Olivierom, ali nadam se da će postići još više golova do zime.
Iskreno, i ja bih više volio da Olivier zabija, nego da dovodimo Llorentea, baš zbog tog njegovog timskog igranja.

— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 okt 2012, 12:16

6 mjeseci ugovora i da wenger da 20 mil ? šta vam je ljudi :D. ako ga bude htjeo dovest max će dat 15 milja ;).
Giroud je meni već odličan igrač! asistencija je isti đavo ko i gol. ako imaš asistenciju znaš da je neko dao gol. uglavnom je gol. to je na kraju bitno ;).
I plus kad Giroud igra arsenal djeluje smisleno u napadu jer momak spusti gotovo svaku loptu nakon izbijanja, pravi sebi prostor ubacuje se sjajno. On ako proradi on će bit zvijer. nadam se da će proradit.
a i dok asistira meni je Bgm dobar.

edit: hebo ga miš jel iko primijetio kolko su navijači skandirali walcottu : THEO THEO THEO :mrgreen:
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 okt 2012, 12:52

Ma vole navijači Walcotta iako je kokoška. :D

Nisam gledo utakmicu, nisam ništa, nego sam se ko budala sinoć olešio i kad sam nazvo Allgunsa i pito za rezultat a on mi rekao da smo dobili 3:1 odmah sam udario i po orahovači i po višnjevači. :mrgreen:

Sad ću pregledat hajlajtse i pročitat šta ste sve napisali. :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 07 okt 2012, 12:54

Znal iko kako je igracima na posudbama,gledao sam Parka bez dvojbe najbolji igrac Celte,interesuje me kako ide Joelu Cambelu,on je negdje u Spaniji na posudbi..?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 okt 2012, 12:59

maršale čim sam ti vidio post znao sam šta je u pitanju :lol: odi u arsenalista na profil, imaš motd :mrgreen:

Joel je u Betisu, sinoć sam gledao prvo poluvrijeme i nisam ga vidio da igra, drugo nisam gledao, poprilično dosadna utakmica mi bila :D

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 07 okt 2012, 13:02

Orion87 je napisao/la:Znal iko kako je igracima na posudbama,gledao sam Parka bez dvojbe najbolji igrac Celte,interesuje me kako ide Joelu Cambelu,on je negdje u Spaniji na posudbi..?
On igra za Betis, mislim da nije dao ni jedan gol,gledo sam ga protiv Atletica i nije nista specijalno odigrao i jos je dobio crveni karton.Cini mi se da dosta bolje igra za reprezentaciju nego za klubove.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 okt 2012, 13:15

Orion87 je napisao/la:Znal iko kako je igracima na posudbama,gledao sam Parka bez dvojbe najbolji igrac Celte,interesuje me kako ide Joelu Cambelu,on je negdje u Spaniji na posudbi..?

Cambel manje-vise ,grije klupu . Park igra solidno , samo ne znam po cemu si zakljucio da je najbolji igrac Celte?Najbolji igraci tog tima su Iago Aspas ,Hugo Malo i Kron Deli ;)

Ovo za Falcaa dobro me nasmijalo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 okt 2012, 13:18

Mirror je to južnjak, poznati su oni po ispadima.

slika

8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.