Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prijedlog:Treba fino odraditi plakate i polijepiti po cijelom gradu.RUDARSKA2 je napisao/la:OPAAAA SLOBODA STYLE![]()
SVI U LUKAVAC 4KM PREVOZ U OBA SMJERA !!!! USTANI TUZLOOO !!!!
Kakvi pogriješio ganjate igrače, psujete legendama (Meske, Šećer...) sve po spisku, smjenjujete trenera nakon jedne utakmice kakvi ste vi to navijači.SultanSulejman je napisao/la:Mislim da si pogriješio temu,tema od Selje/Gračanice je na drugom šalteru.zeljogracanica je napisao/la:Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.
SVI U LUKAVAC!
Hoćemo. :*Ljumani_Banovici je napisao/la:nemate goriva za hadžijske letove, džeki ofalio..kako da ne ofali kad hrenovke dere po vazdan..dje ta vasa carsija koju toliko hvalite..popricajte s Jasminom,mozda vam pomogne![]()
ili crveni kriz..i oni su dobri u tim situacijama, znaju pomoc.
Oooooo i ČELIK je mašina nema šta, sve nešto hoće i na kraju jedva ostanu u ligi, vi i Sloboda ste slični tako igrate zadnjih 10 godina možda i više, samo što se ovima desi pa ispadoše j....ih neki GOŠK......ccccc.....Emir ZENICA je napisao/la:De oderite tu "barsu" iz lukavca,puno su se digli u zadnje vrijeme.
de ba druzee popusti malo,smaras,pokazi se na ulici a ne na forumu,samo znate gas dodat kad nas vidite,ili molit da vas ne diramo,popusti covjece.sodagrad je napisao/la:Oooooo i ČELIK je mašina nema šta, sve nešto hoće i na kraju jedva ostanu u ligi, vi i Sloboda ste slični tako igrate zadnjih 10 godina možda i više, samo što se ovima desi pa ispadoše j....ih neki GOŠK......ccccc.....Emir ZENICA je napisao/la:De oderite tu "barsu" iz lukavca,puno su se digli u zadnje vrijeme.
Vama je i ova liga uspjeh,a da udjete u PL 10 dana ne bi niko nista radio samo bi pili i slavili.Niste navikli.A mi smo klubovi sa tradicijom,za razliku od vas.sodagrad je napisao/la: Oooooo i ČELIK je mašina nema šta, sve nešto hoće i na kraju jedva ostanu u ligi, vi i Sloboda ste slični tako igrate zadnjih 10 godina možda i više, samo što se ovima desi pa ispadoše j....ih neki GOŠK......ccccc.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.