FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

delpiero20
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la delpiero20 » 07 okt 2012, 10:40

slika

8-)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 okt 2012, 10:41

OPAAAA SLOBODA STYLE :D

SVI U LUKAVAC 4KM PREVOZ U OBA SMJERA !!!! USTANI TUZLOOO !!!!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 07 okt 2012, 10:49

RUDARSKA2 je napisao/la:OPAAAA SLOBODA STYLE :D

SVI U LUKAVAC 4KM PREVOZ U OBA SMJERA !!!! USTANI TUZLOOO !!!!
Prijedlog:Treba fino odraditi plakate i polijepiti po cijelom gradu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 okt 2012, 11:25

sad sam pogledao i sazetak tekme....kakav nam penal nije svirao onaj majmun celavi :o :shock: ...tacno nas lopovi na Tusnju podkradaju..ccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 07 okt 2012, 11:29

SultanSulejman je napisao/la:
zeljogracanica je napisao/la:Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.
Mislim da si pogriješio temu,tema od Selje/Gračanice je na drugom šalteru.

SVI U LUKAVAC!
Kakvi pogriješio ganjate igrače, psujete legendama (Meske, Šećer...) sve po spisku, smjenjujete trenera nakon jedne utakmice kakvi ste vi to navijači.
A sad nakon dvije pobjede sve procvjetalo ne trebaju vam Davudi i slični njemu, legende su najbolje ma dajte.
Zato sto ste takvi i nije vam mjesto u PL, pravi navijači uvjek stoje uz svoj klub.
Prekinete utakmicu, pa kad vas kazne igranjem bez publike gledate s brda a kupovaćete po 10 karata kad opet mognete na stadion, jer je sad sve divno.
Volio bi da dobije Radnički da vidim reakciju mislim da bi opet osuli po legendama i sl.
Imate uvjek previsoko mišljenje o sebi zato vas niko i ne voli, dok god budu bile jos 3 ekipe s kantona u ligi s vama necete se vratit u PL to vam garantujem.
Dosad sam pisao kulturno al poslije pominjanja porodilista i slicnih stvari vidim da ste najveći malograđani u državi.
Budite samo realni kao sto su svi ostali, Sloboda ima tradiciju to niko ne poriče ovdje samo trebate i vi shvatiti da i ostali grade svoju.
Iskreno mislim da pravi Tuzlaci ne misle ovako, samo sto je takvih malo skroz ovi doseljenici skorojevići uništiše Tuzlu totalno.
A za ovog Spidermana i dvije zgrade, ne dao Bog nikome naselje poput Irca i sličnih, eto nek tu skače Spiderman mozda vam pomogne ako skoci do stadiona malo i obuče dres bez njega ćete teško nazad u PL.
Prodor Spidermana po desnoj strani ulazi leteći u šesnesterac i kakav gooooollll.
S brda i krovova se ori Spiderman Spiderman ale ale hehehehhehe. :D :D

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 07 okt 2012, 11:48

Ajde vi meni recite sto ste vi toliko opsjednuti ovim topicom?

Ko kaze da Sloboda nema vjerne navijace, normalno je da ce se zvizdati ljudima koji je unistavaju i koji ne doprinose. Ili igracima kad kod kuce gube, jer tu nema opravdanja...ako oni to ne mogu, doci ce neko drugi ko moze jer Sloboda je ispred Mesketa i ostalih. Ti zvizduci su logicni...a igrace samo mogu motivisati

To za Radnicki znamo sta mislite, znamo da nas mrzite vi iz okolnih mjesta..nista novo. Vi ste kao muslimani patriote, odani Sarajevu. Pa bolan mucni tom glavom malo, sta je Sarajevo uradilo sto se tice patriotizma, Tuzla je uvijek bila vise patriotska od Sarajeva, a vama je za vas ukus previse crvena..pa zato to Zeljo, Sarajevo..ta furka

U Tuzli ima hiljade kulturnih i ucenih ljudi, nemoj sudit o "malogradjanima" na osnovu par ljudi...Jer Tuzla je definitivno grad gdje ima kulture i gdje ljudi pokusavaju bar praviti grad za razliku od okolnih opcina..

Pusti se ti spajdermena, to ja vas malo zafrkajem...

I jos jednom, znamo sta mislite o nama i nije nas briga...normalno je da ce tako biti, da se mali urote protiv velikog. Svi kao mislite da ce Radnicki da dobije, ovdje neka strucna misljenja, a i sami znate da smo sad se digli i da cemo utrpati tamo u Lukavcu 3 komada pa vas strah....Cim Sloboda malo se digne, panika medju zenama..

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 07 okt 2012, 12:17

Zasto džaba vodit polemike ko koga nevoli i ostale stvari,ima rivaliteta al niko nikog ne mrzi.Samo se ovdje na internetu pisu mnoge gluposti,u ziovtu je mnogo drugacije mnogi se skoluju u Tuzli i znaju da tamo zivi normalna raja i da niko negleda odakle si ima narod i precih stvari od toga,a tako isto i u Srebraniku,Lukavcu,i ostalim mjestima boli briga nekog sto je neko iz Tuzle. Utakmica starih rivala koji se dugo nisu sastali i jedni i drugi zele pobjedu,jedni da izađu iz zone ispadanja a drugi da se prikljuce u borbi za vrh, i to daje vaznost utakmici i normalno je da malo bude atmosfera nabjena zbog vaznosti tekme. Naravno tu ima i mlađih momaka kkoji sad ulaze u pubertet pucaju ih hormoni i njima je furka te navijacke svađe i volili bi da sta iskrsne da bi ovdje mogli pisati i svađati se. Svaki prekid samo moze klubovima stetit,Ovakve utakmice su prilike da sta klubovi zarade jer kad ce se stadion napunit ako nece protiv starih rivala, Samo treba hladnu glavu zadrzat a ne u koji god pdf uđe u vezi ove utkmice da bude neka svađa, a pola tih sto pisu u zivotu nit su organizovali kakvu akciju nit u njoj ucestovali jer da jesu nebi pisali gluposti po netu i znali bi da to nije ni lako organizovat jer treba tu dosta stvari da se poklopi. ato ovdje vjerujem vecina momaka zna i vjerovatno ovi starij Siuksi koji ovdje pisu, zato samo hladna glava djecu ignor i sretno svima nek bolji pobjedi kako na tribini tako i na terenu a i revans ce ubrzo na proljece

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 07 okt 2012, 12:25

Nije red da vam se cestita pobjeda nad Vitezom, jer vi ste ipak Sloboda. :mrgreen:

Drago mi je da vas je krenulo, vidimo se ako Bog da na godinu u PL ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 07 okt 2012, 12:27

Pozdrav Zenici! ;)

Bice aBd :)

Nikica

Post Postao/la Nikica » 07 okt 2012, 12:29

Radnički je uvijek nezgodan rival bio, bit će teško ali nadam se bar bodu da budemo na kraju 2 mjesto to će nam biti motiv za dalje.
Majstor Karatea

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 07 okt 2012, 12:47

joj i vi ste mi gori sto padate na ova sitna podbadanja ovih cobana.volim kad dodje carsijski covjek (ovaj iz Zenice)i fino ovako nesto napise,popravi mi dan.carsija je carsija ljudi moji!Svi u Lukavac,bez podbadanja na forumima i fejsbucima i ostalim kari....ACTA NON VERBA! ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 okt 2012, 14:02

nemate goriva za hadžijske letove, džeki ofalio..kako da ne ofali kad hrenovke dere po vazdan..dje ta vasa carsija koju toliko hvalite..popricajte s Jasminom,mozda vam pomogne :mrgreen:

ili crveni kriz..i oni su dobri u tim situacijama, znaju pomoc.
1947!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 07 okt 2012, 14:04

Ljumani_Banovici je napisao/la:nemate goriva za hadžijske letove, džeki ofalio..kako da ne ofali kad hrenovke dere po vazdan..dje ta vasa carsija koju toliko hvalite..popricajte s Jasminom,mozda vam pomogne :mrgreen:

ili crveni kriz..i oni su dobri u tim situacijama, znaju pomoc.
Hoćemo. :*

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 okt 2012, 14:16

Što bi bilo lijepo da u Lukavac dođete vozom ili busevima, ali ovim prigradskim na stanici da izađete......;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 okt 2012, 14:30

De oderite tu "barsu" iz lukavca,puno su se digli u zadnje vrijeme. ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 07 okt 2012, 14:32

slika

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 okt 2012, 14:36

Emir ZENICA je napisao/la:De oderite tu "barsu" iz lukavca,puno su se digli u zadnje vrijeme. ;)
Oooooo i ČELIK je mašina nema šta, sve nešto hoće i na kraju jedva ostanu u ligi, vi i Sloboda ste slični tako igrate zadnjih 10 godina možda i više, samo što se ovima desi pa ispadoše j....ih neki GOŠK......ccccc.....:)

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 07 okt 2012, 14:40

sodagrad je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:De oderite tu "barsu" iz lukavca,puno su se digli u zadnje vrijeme. ;)
Oooooo i ČELIK je mašina nema šta, sve nešto hoće i na kraju jedva ostanu u ligi, vi i Sloboda ste slični tako igrate zadnjih 10 godina možda i više, samo što se ovima desi pa ispadoše j....ih neki GOŠK......ccccc.....:)
de ba druzee popusti malo,smaras,pokazi se na ulici a ne na forumu,samo znate gas dodat kad nas vidite,ili molit da vas ne diramo,popusti covjece.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 okt 2012, 14:40

sodagrad je napisao/la: Oooooo i ČELIK je mašina nema šta, sve nešto hoće i na kraju jedva ostanu u ligi, vi i Sloboda ste slični tako igrate zadnjih 10 godina možda i više, samo što se ovima desi pa ispadoše j....ih neki GOŠK......ccccc.....:)
Vama je i ova liga uspjeh,a da udjete u PL 10 dana ne bi niko nista radio samo bi pili i slavili.Niste navikli.A mi smo klubovi sa tradicijom,za razliku od vas. ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 okt 2012, 15:01

Znate i sami da smo bila s vama zajedno u tadašnjoj Prvoj ligi Bih, a danas Premier ligi samo tad smo se zvali FK LUKAVAC, i da smo bili uvijek u vrhu tabele, Čelik je tad bio najjači, mi odmah iza njega, Sloboda je isto bila u vrhu, Sarajevo, Željo tad su bili mnogo iza nas, a doduše vrijeme poslije rata bilo je teško, i od 2000 godine mi smo pali, sad smo tu opet u Prvoj Ligi i cilj nam je igrati tu par sezona, biti stabilan prvoligaš, a imamo obećanje predsjednika da za 3 godine Radnički kreće u pohod na Premier ligu, dotad moramo još mnogo toga da uradimo, prije svega da nastavimo sa uređnjem stadiona, izgradnjom tribina, da ne budemo kao Gradina Srebernik imate očit primjer, Sloboda što smo i 2000 godine doživljava sad, a Čelik pored onakvog stadiona, navijača zaslužuje mnogo više, na početki sezone dođe dobar trener, pojačanja obećanja biće ovo evropski Čelik, i krene prvenstvo Čelik na kraju jedva ostane u ligi, bila je i evropska Sloboda pa gdje je sad......;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.