FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz svega ovoga ja zaključujem da mi iz kola u kolo imamo sve više sudija koji sude kako mi(Ivica) hoće. Sad ih ima toliko da jednog štimamo sebi, a druge šaljemo po potrebi na druge utakmice. Al čudno je kako nismo imali sudije kad nam je Radnik uzeo bod na Grbavici, kad nam na Piroti nisu svirali penal, kad nam u finalu Kupa poniste čist go, kako tad nismo imali sudije? To je greška nekog iz naše uprave, samim tim, UPRAVA NAPOLJE! HOĆEMO SVAKO KOLO, SVOG SUDIJU NA SVIM UTAKMICAMA !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- champions1921
Ne mogu da vjerujem kako neko ima potrebu da se pravda pitarima na njihovoj temi.. Boli me racku sta oni pricaju i kakvo je njihovo misljenje o nasem klubu.. A ovi sto su sinoc napisali deset stranica postova na njihovoj temi neka se ne bune kada raznorazni trolovi dodju da provociraju na nasoj temi.. Lafo mi njima nesto trebamo da objasnjavamo i da se peremo od nekih njihovih nebuloza.. Ljudi pustite se pitara, robijasa i ostalih zavidnih grupica.. Ne zasluzuju nasu paznju.. Neka se jedu svojim frustracijama i paranojama..
BUDI ŽELJO !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno, tebi kapa dole. Svaki tvoj post je fenomenalan. Samo takoPL BiH -1 je napisao/la:Nema potrebe da se obazirete na price kako se Zelji steli titula, kako Svabo nesto radi za Zelju. To su izlivi frustracija. Znaci samo kada Zeljo izgubi ili igra nerijeseno onda je posteno. Cim Zeljo pobjedi to je neposteno. Neki mediji su naklonjeni manje uspjesnom i mladjem Sarajevskom premijerligasu pa ih razumijem za pojedine tekstove koji indirektno a cesto i direktno pokusavaju umanjiti Zeljin uspjeh.
Drugi ipak traze neku senzaciju i na neki nacin pokusavaju privuci citatelje jer ako napisu nesto negativno znaju da ce to sa razlogom procitati navijaci Zeljeznicara a isto tako i da ce oni kojima Zeljo neda prici titulama se navuci na takve tekstove.
Zeljo se mora malo dohavizati. Ima tu zanimljivih igraca tipa Bekric, Zeba, Adilovic, Kvesic, Svraka, Krela... jos kad se tu doda Smajic ako udje u pravu formu i mali Zolotic koji jos stice iskustvo to je jedan strasan tim za PL BiH. Sa takvim kadrom titula ne bi trebala biti upitna ali se moraju dohavizati. Bekric nije na svom nivou. Malo je Svraka pao jer mu Amar nije dao da ode prije zimskog prelaznog roka. Ali ukoliko se trznu dzaba im sto su najjaci ispustiti ce titulu.
Amar je strucnjak ma koliko to kome smetalo. Ali covjeka radi dobar posao. I treba se istrpiti. Mozda se nekome ne svidjaju Amarove metode ali nekome se ne svidjaju ni Fergusonove metode pa covjek vlada nogometom zadnjih 15 godina.
Ova utakmica je Zebina... odigrao je super i to krunisao golom. Ali vjerujem da je vecina dobila nervni slom. Nadam se da cu biti u stanju da gledam derbi uzivo jer ovo preko malih ekrana je lose za zdravlje.
Laka vam noc, mada je svega 3-4 sata za spavanje ostalo.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Najbolji primjer frustracija koje spominje cijenjeni forumaš @PL BiH -1 je jučerašnja utkamica Slavije i Čelika.
Prošle subote svim robijašima redom su kivna bila dva Osima, a jučer igraju čitavo drugo poluvrijeme sa igračem više i ne mogu prilike da stvore.
Postali su dosadni s takvim pričama, robijaše sam naveo samo kao primjer, tu mislim i na navijače ostalih klubova, umjesto da priznaju da su loši najlakše je krivicu prebacivati na druge.
Prošle subote svim robijašima redom su kivna bila dva Osima, a jučer igraju čitavo drugo poluvrijeme sa igračem više i ne mogu prilike da stvore.
Postali su dosadni s takvim pričama, robijaše sam naveo samo kao primjer, tu mislim i na navijače ostalih klubova, umjesto da priznaju da su loši najlakše je krivicu prebacivati na druge.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- champions1921
Koji djavo se obaziremo na njihove komentare?? Kosu nam to oni?? Sta ocekujete od dusmana nije mi jasno??GaziHusrevbeg je napisao/la:Najbolji primjer frustracija koje spominje cijenjeni forumaš @PL BiH -1 je jučerašnja utkamica Slavije i Čelika.
BUDI ŽELJO !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci molim vas, zasto niko od ovih sportskih medija na bruji o sranjima koje su HZ jucer napravile u Travniku. Za pogrdno pjevanje nasih, su se dobijela prve stranice svih sportskih novima, a za ova njihova sranja se ubacuje standardna prica o sudijama da bi se izbjegla prava istina. 
Ja sam jednom davno pisao, sa ovakvim njihovim stavom prema gradskom rivalu mogu samo napraviti goru sitvaciju. Nema tu vise respekta, ista prica se vrti stalno u krug, a najgore od svega maloljetnici ce to sve prenjeti na ulice pa cemo dobiti drugi Glasgow. Kome ovo treba? Nikome, ali ovakvi medijski napadi se vise ne mogu tolerisati.

Ja sam jednom davno pisao, sa ovakvim njihovim stavom prema gradskom rivalu mogu samo napraviti goru sitvaciju. Nema tu vise respekta, ista prica se vrti stalno u krug, a najgore od svega maloljetnici ce to sve prenjeti na ulice pa cemo dobiti drugi Glasgow. Kome ovo treba? Nikome, ali ovakvi medijski napadi se vise ne mogu tolerisati.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 okt 2012, 10:35, ukupno mijenjano 3 puta.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Zato što su oni nebitni javnosti i ti članci ne bi imali isti značaj ili čitanost kao oni o najvećem klubu u državi!DzoleZeljo je napisao/la:Momci molim vas, zasto niko od ovih sportskih medija na bruji o sranjima koje su HZ jucer napravile u Travniku. Za pogrdno pjevanje nasih, su se dobijela prve stranice svih sportskih novima, a za ova njihova sranja se ubacuje standardna prica o sudijama da bi se izbjegla prava istina.
A i dosta glavnih urendika ovih portala je udbaški orjentisano i tu se krije odgovor na tvoje pitanje.
Eto, mogao bih još pisati o ovome, ali ne smijem.

Željezničar ale!
- champions1921
Mozda medijima pitari i njihov klub nisu interesantni.. Znaju oni kako se podize prodaja novina i posjecenost portala.. Zeljo je magnet kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu i meni to imponuje..DzoleZeljo je napisao/la:Momci molim vas, zasto niko od ovih sportskih medija na bruji o sranjima koje su HZ jucer napravile u Travniku. Za pogrdno pjevanje nasih, su se dobijela prve stranice svih sportskih novima, a za ova njihova sranja se ubacuje standardna prica o sudijama da bi se izbjegla prava istina.
BUDI ŽELJO !!!
Ma jarane ja sam ti covjek koji obozava svoj klub i samo me on interesuje a ne mrzi ni jedan i nikada nista nisam lose pisao o Sarajevu i uvjek sam govorio da ova neka vjestacka mrznja i amonizitet zadnjih godina koju sire pojedinci izmedju nas i njih je cista glupost i nema mjesta u jednom ovakom gradu.Nikada se nisam radovao tudjoj nesreci niti cu,porazu Sarajeva se radujem samo sa sportskog aspekta i nikako drugacije sto je normalno i to onda kada su nam konkurenti u borbi za titulu,nikada mi nije palo na pamet da vrijedjam ni Papeta ni rah. Haseta ili bilo koga drugog iz tog kluba.Jedina osoba koju sam pljuvao je onaj kreten Blekic a zna se i zasto a pljuvali su ga i mnogi igraci i navijaci sa njihove strane.Ali brate kada odes na njihovu stranicu onakav primitivizam,mrznju i imbecilnost na jednom mjestu tesko ces naci a narocito kada se radi o Ivici Osimu i to pisanje normalan covjek nemoze shvatiti(ovo ne mislim na sve navijace komsija).Sve je u redu dok svake godine igraju prvih sest kola kantonalnu ligu(a valjda i takav raspored neko odredjuje ali se protiv toga ne bune,stoli mili Boze) i dok su prvi,cim pocnu jace utakmice i malo vise gostovanja i cim dolaze porazi(jer objektivno i nemaju kvalitet za titulu) onda je kriv Ivica,Zeljo i sve oko naseg kluba.Ocito se vidi da su podanici Rankoviceve sluzbe,jer istina je samo ono sto oni kazu i sto oni zele,svi su lopovi,prevaranti a samo su oni olicenje cestitosti i samo je na njihovoj glavi oreol cestitosti djevice Marije.Jedino oni od poraza prave pobjede jer svi protiv njih i Boze moj nisu izgubili jer su lose igrali,jer im igrac sa par metara promasi prazan go,jer nisu napravili pet tacnih dodavanja,jer su non stop preskalu igru,jer su im igraci bili bezvoljni(pa i sam Jovic je govorio o borbenosti),jok izgubili su jer to Ivica i Zeljo nanijetili.DzoleZeljo je napisao/la:Bravo Dino, ma ne treba im vise uopste dozvoljavati da vode bilo kakve diskusije o nama. Treba pisati replike, treba uzvracati ne dvostruko, vec trostruko. MI SMO ZELJO, neka se svi ostali jebu i pate. DOSTA VISE prica o zavjeri, glavni komplex svima Zeljo. Nemaju plata da isplate igracima o hoce neke kupove i titule. Oni drugi ne mogu one u kupu proci kako treba, ili Borac pobijediti a nasli se takmiciti za Zeljom. Ovi danas iz Rudara ginu protiv nas kao da igraju protiv Barce, i onda sutra neki novinar napise Sarajevo najbolji tim u BIH.dino lj je napisao/la:Ja mislim da je stasijevcima sa Koseva teze pala nasa pobjeda nego njihov poraz danas,ma j....e mi ne smijemo nikoga pobjediti a da oni ne kazu da to nije zasluzeno,i poslije ove tekme na njihovoj temi komentari i strucna razmisljanja o nasoj utakmici i zavjeri tate Osima.Pa njihovim pojedincima bi i Dobrica Cosic pozavidio kadu su zavjere i teorije sami protiv svih i svi protiv njih.
Kada smo mi bili u krizi onih godina nikada za to nisam krivio Prolica,Bakovica,Fazlagica,Sarajevo,Siroki ili Zrinjski vec nase igrace,upravu ili trenere i ta kriza je bila odraz nasih losih igara i cudnih desavanja u klubu.Uvjek sam cestitao Sirokom,Modrici,Borcu,Sarajevu i Zrinjskom na titulama i nikada mi nije palo na pamet da njihove uspjehe osporim nekim zavjerama,nacionalnim kljucem i slicno.Dostojanstvo i cast su najvece covjekove vrline a njih treba sacuvati i u pobjedama ali i u porazima bez obzira koliko nam tesko padali i ne trebamo za njih traziti opravdanje valjajuci gluposti vec uvidjeti svoje greske i pokusati ih ispraviti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- alan ford 26
- Kontakt:
Nije bolan tribina neg "trebina", zar nisi jos nauciokralj_je_mrtav je napisao/la:Dobro, znamo da te Babo othranio, nije komsija, ali brate sto te u skolu nije slao, to mi nikako nije jasno. Izgleda, kod komsija najpismenija tribinakanarinac je napisao/la:e ovako bez zavjera i svega toga da kazem da se ova liga ide u jednom smjeru i d aje glupostz igrat bilo kome drugo jer sam danas iz ove dvije utakmice vidio ko mora osvojiti ligu jer iz nekoliko situacija sam vidio ja sam inace kovao u zvijezde ivicu osima al sam danas skontao da je to jedan obicni lopov jer danas onakvog sudiju poslati kad ti skrse igraca 2 da ti noge polome sudija stoji dva metra od njega nista znaci onde se nemoze reci da sudija nije vidio da je bio penal onde se samo moze reci da nije htio (smio) svirati penal radi babe osima i jos mnogo nekih situacija,i onda dodje utakmica zelje ovo prvo sto sam iznio ajde drzao sam to po strani ali kad sam vidio da pomocni sudija svira opsajd igracu rudara kad se okrenuo sam prema golmanu a molim te eejj igrac rudara dodaje napadacu loptu napadac je okrenut ledjima golu zelje a na njegovim ledjiam je bogicevic covjek se okrece i samo da zabije go svira opsajd pa covjece najveci apsurd ikad onda tacno nepostojeci faul je bio kod gola i jos nesto zeba je dovoljo dobar igrac da dadne iz 10 slobodnih uderaca jedan go od tih 10 slobodnih uderaca mozda za 2 je bio faul...i jos nesto ako vi navijaci zelje to zovete klubom uredu je ja ne zelim d amoje sarajevo na takv nacin dobija utakmice jer mene je otac odhranio i rekao smao postenje a ovo vase hehee...i jos nesto posto ste se digli pogledajte tabelu ko je na vrhu a to sto kazes druze dobit cemo va s na kosevu pa brate vi neznate kad ste nas zadnji put dobili na grbavici a da ne pricam o kosevu jer su to koliko toliko regularne utakmice

A ovog gore, sem sto ga je babo othranio mogao ga je malo o odgojiti, ili sto kazes poslat malo u skolu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Pojeli su mi ovi nasi zivce sinoc kao rijetko kada.Onaj osjecaj kada cijelu utakmicu posmatras terensku nadmoc,a onda i totalnu nemoc u zavrsnici.Pa sa svakom narednom minutom raste napetost.I kada je vrijeme skoro isteklo,onaj osjecaj tuzne mirnoce,da lopta nije htjela uci u gol i razmisljanje o presjeku tog dijela prvenstva i idealnoj sansi da sa ovom utakmicom priblizimo svoje snove ka realnoj kvaliteti u odnosu na svoje konkurente.I onda Zeba.Nalet odusevljenja u trenutku,pa onda opet neka ljutina zbog cijelog toka utakmice i nemoci u realizaciji.
Sa psiholoske strane gledajuci,ovakva pobjeda tj. pobjeda na ovaj nacin bi mogla da ima jako vazan uticaj na glave svih igraca i na sljedeca kola koja dolaze.Realno,ne ide nas onako kako bi trebalo na terenu,da to ide malo lakse kada su ovakvi protivnici u pitanju.Rizicna utakmica,gdje smo uspjeli prevazici rizik drugog kiksa sa losijim protivnikom na nasem stadionu zaredom.To bi nas ubilo u pojam i napravio bi se veliki pritisak na cijeli tim.Zato mi ovaj momenat 90-tog minuta i postignuti pogodak za pobjedu ima taj neki trenutak izuzetne vaznosti i radjanje jednog novog poleta u nasoj ekipi.Ovakve stvari uvijek po nepisanom pravilu radjaju sampione,jer igracima daje dodatnu psihofizicku snagu,onaj momenat pobjednickog mentaliteta,cak i onda kada na terenu bas i ne ide najbolje.Igraci tada shvate da se utakmica igra 90 minuta i da se i u toj minuti moze postici pobjeda.Vrlo znacajno.
Da se pitam kao sto se ne pitam i da je to moguce,ja bi u ovom trenutku novcano nagradio igrace,iz cistog razloga da ih dodatno motivise i da vide da ih klub u cijelom svom obimu prati i sa te strane i da igraci osjete da su zasticeni po tom pitanju,tako da njihov trud na terenu ljudi u klubu znaju i da cijene,pa ce i sami igraci u buducnosti imati dodatni plus u glavama.Posebno bi to valjalo jer dolazi relativno lagano gostovanje protiv Gradine,koje se vise sa psiholoskog aspekta mora dobiti,jer kvalitetom smo jaci puno.A onda ce ubrzo i derbi i to sve podize moral ekipi koja bi na tom derbiju morala izgledati stabilno.
Ja nemam kritike na igru i igrace .Neki su odigrali sinoc slabije,neki su bili na nivou.Odbrana kao jedna cjelina nije generalno imala puno posla,pa se ta defanzivna linija kompletna moze ocieniti kao zadovoljavajuca,jer ni Rudar nije imao napadacke ambicije.U veznom redu je bilo povuci-potegni,Bekric u losem izdanju kao organizator igre,Jamak malo povuceniji,Zeba previse na strani,Zolotic standardno ratnicki.Beslija mlako i neubjedljivo.Ipak,posebno u prvom poluvremenu imali smo dobar protok lopte prema napadu i prilicno lako smo dolazili do sesnaesterca.
Onda ta zavrsnica koja je izgledala upravo onako kako oni to rade na treninzima.E za takve stvari je potrebna publika i huk sa tribine.Previse kombinovanja u tom dijelu,koje naravno nije prolazilo,je upravo momenat koji bi raja na staionu prekinula pritiskom.Tu su igraci djelovali neozbiljno i kao na treningu.Isprobavali ljudi kombinacije.Pred punim sjeverom,siguran sam,Adilovic ne bi igrao onu petu ,jer bi dobio po usima od navijaca.Ne bi se usudio.A on to hladno uradi kao da je trening koji nema znacaja.I bilo je jos takvih situacija.
Na terenu je vlladao Zeba,onako sa strane i tu se zapravo izgubila ona desna strana nase ofanzivne varijante.Beslija,pa kasnije E.Colic nisu imali igru po toj strani.Zeba i Kvesic s druge strane jesu.
Vezano za napad,vidjelo se da nam fali drugi napadac generalno u ekipi od dvadeset igraca.Mislim na kvalitetnog napadaca,a ne na nekog ko se samo po vokaciji tako zove.Selimovic povrijedjen,Adilovic nije bio u utakmici ocigledno.Ukrali covjeku auto i bez obzira sto ce on to nplatiti sigurno,nije ugodan osjecaj kada ti ukradu auto i kada si meta jedne takve kriminalne radnje.Nisam od njega nista ni ocekivao.Ali onda dodjes u situaciju da nemas vise nikakvog izbora.E tu ja vidim ogroman problem.Jedan se povrijedi,drugi lohotan psihicki i to je to.Ulazak Ramica mi je po svakoj logici do sada zavrsavao utakmicu na nerijeseno,tj. nisam ocekivao vise nista od nekog napadaca.Tu se zaista moramo pojacati za ubuduce.Ovo je rizicna varijanta imati lohotnog igraca koji je jedini pravi napadac po vokaciji.
Vazna pobjeda.Ne toliko vezano za bodovni ucinak,jer u ovoj fazi prvenstva sve se da nadoknaditi,vec sa psiholoskog aspekta,gdje igraci sada tacno mogu da osjete taj svoj kvalitet i to pred jako vazne meceve koji slijede.
Sa psiholoske strane gledajuci,ovakva pobjeda tj. pobjeda na ovaj nacin bi mogla da ima jako vazan uticaj na glave svih igraca i na sljedeca kola koja dolaze.Realno,ne ide nas onako kako bi trebalo na terenu,da to ide malo lakse kada su ovakvi protivnici u pitanju.Rizicna utakmica,gdje smo uspjeli prevazici rizik drugog kiksa sa losijim protivnikom na nasem stadionu zaredom.To bi nas ubilo u pojam i napravio bi se veliki pritisak na cijeli tim.Zato mi ovaj momenat 90-tog minuta i postignuti pogodak za pobjedu ima taj neki trenutak izuzetne vaznosti i radjanje jednog novog poleta u nasoj ekipi.Ovakve stvari uvijek po nepisanom pravilu radjaju sampione,jer igracima daje dodatnu psihofizicku snagu,onaj momenat pobjednickog mentaliteta,cak i onda kada na terenu bas i ne ide najbolje.Igraci tada shvate da se utakmica igra 90 minuta i da se i u toj minuti moze postici pobjeda.Vrlo znacajno.
Da se pitam kao sto se ne pitam i da je to moguce,ja bi u ovom trenutku novcano nagradio igrace,iz cistog razloga da ih dodatno motivise i da vide da ih klub u cijelom svom obimu prati i sa te strane i da igraci osjete da su zasticeni po tom pitanju,tako da njihov trud na terenu ljudi u klubu znaju i da cijene,pa ce i sami igraci u buducnosti imati dodatni plus u glavama.Posebno bi to valjalo jer dolazi relativno lagano gostovanje protiv Gradine,koje se vise sa psiholoskog aspekta mora dobiti,jer kvalitetom smo jaci puno.A onda ce ubrzo i derbi i to sve podize moral ekipi koja bi na tom derbiju morala izgledati stabilno.
Ja nemam kritike na igru i igrace .Neki su odigrali sinoc slabije,neki su bili na nivou.Odbrana kao jedna cjelina nije generalno imala puno posla,pa se ta defanzivna linija kompletna moze ocieniti kao zadovoljavajuca,jer ni Rudar nije imao napadacke ambicije.U veznom redu je bilo povuci-potegni,Bekric u losem izdanju kao organizator igre,Jamak malo povuceniji,Zeba previse na strani,Zolotic standardno ratnicki.Beslija mlako i neubjedljivo.Ipak,posebno u prvom poluvremenu imali smo dobar protok lopte prema napadu i prilicno lako smo dolazili do sesnaesterca.
Onda ta zavrsnica koja je izgledala upravo onako kako oni to rade na treninzima.E za takve stvari je potrebna publika i huk sa tribine.Previse kombinovanja u tom dijelu,koje naravno nije prolazilo,je upravo momenat koji bi raja na staionu prekinula pritiskom.Tu su igraci djelovali neozbiljno i kao na treningu.Isprobavali ljudi kombinacije.Pred punim sjeverom,siguran sam,Adilovic ne bi igrao onu petu ,jer bi dobio po usima od navijaca.Ne bi se usudio.A on to hladno uradi kao da je trening koji nema znacaja.I bilo je jos takvih situacija.
Na terenu je vlladao Zeba,onako sa strane i tu se zapravo izgubila ona desna strana nase ofanzivne varijante.Beslija,pa kasnije E.Colic nisu imali igru po toj strani.Zeba i Kvesic s druge strane jesu.
Vezano za napad,vidjelo se da nam fali drugi napadac generalno u ekipi od dvadeset igraca.Mislim na kvalitetnog napadaca,a ne na nekog ko se samo po vokaciji tako zove.Selimovic povrijedjen,Adilovic nije bio u utakmici ocigledno.Ukrali covjeku auto i bez obzira sto ce on to nplatiti sigurno,nije ugodan osjecaj kada ti ukradu auto i kada si meta jedne takve kriminalne radnje.Nisam od njega nista ni ocekivao.Ali onda dodjes u situaciju da nemas vise nikakvog izbora.E tu ja vidim ogroman problem.Jedan se povrijedi,drugi lohotan psihicki i to je to.Ulazak Ramica mi je po svakoj logici do sada zavrsavao utakmicu na nerijeseno,tj. nisam ocekivao vise nista od nekog napadaca.Tu se zaista moramo pojacati za ubuduce.Ovo je rizicna varijanta imati lohotnog igraca koji je jedini pravi napadac po vokaciji.
Vazna pobjeda.Ne toliko vezano za bodovni ucinak,jer u ovoj fazi prvenstva sve se da nadoknaditi,vec sa psiholoskog aspekta,gdje igraci sada tacno mogu da osjete taj svoj kvalitet i to pred jako vazne meceve koji slijede.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

U svijetu ga dižu u nebesa, a kod nas ga pljuju! Znaš ti nas, **** ti nas!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- SarajlijaTM
Mi i jesmo dobili kaznu zbog medijske hajke na nas,a sve je pocelo sto smo mi sami,ukljucujuci i mene prvog bili samokriticni i laprdali gluposti,vecina clanaka u novinama je prepisana sa ove teme...champions1921 je napisao/la:Mozda medijima pitari i njihov klub nisu interesantni.. Znaju oni kako se podize prodaja novina i posjecenost portala.. Zeljo je magnet kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu i meni to imponuje..DzoleZeljo je napisao/la:Momci molim vas, zasto niko od ovih sportskih medija na bruji o sranjima koje su HZ jucer napravile u Travniku. Za pogrdno pjevanje nasih, su se dobijela prve stranice svih sportskih novima, a za ova njihova sranja se ubacuje standardna prica o sudijama da bi se izbjegla prava istina.
Jednostavno,sta god da se desi ubuduce i od navijaca i od igraca treba stati iza njih,a ne osudjivati,jer je evidentno da smo sami i da nas svi zele vidjeti u sto losijem izdanju.
Ovim ne opravdavam navijace,ali ako svi zajedno ne stanemo jedni drugima iza ledja,ko sto je vidjeno,niko drugi nece.Uspjeh na ovim prostorima nikad nije dobro prolazio kod konkurenata,pa tako ni sad.
I da nikad vise ne igramo pred praznom grbavicom!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
BRAVO, cudno zvuci ali tek sada pocinjem svatati nase navijace. Naravno ne pozivam sada na neke nerede, bakljade, zajebancije, vec na JEDINSTVO SVIJU NAS, kao sto je to forumas fino objasnio iznad. Moramo se jednostavno vise dozvati, ne smijemo dopustati drugima da lijece svoje frustracije, sportke, porodicne neuspijehe na nama. MI SMO ZELJO, A DRUGI SVI NEKA PATE!SarajlijaTM je napisao/la:Mi i jesmo dobili kaznu zbog medijske hajke na nas,a sve je pocelo sto smo mi sami,ukljucujuci i mene prvog bili samokriticni i laprdali gluposti,vecina clanaka u novinama je prepisana sa ove teme...champions1921 je napisao/la:Mozda medijima pitari i njihov klub nisu interesantni.. Znaju oni kako se podize prodaja novina i posjecenost portala.. Zeljo je magnet kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu i meni to imponuje..DzoleZeljo je napisao/la:Momci molim vas, zasto niko od ovih sportskih medija na bruji o sranjima koje su HZ jucer napravile u Travniku. Za pogrdno pjevanje nasih, su se dobijela prve stranice svih sportskih novima, a za ova njihova sranja se ubacuje standardna prica o sudijama da bi se izbjegla prava istina.
Jednostavno,sta god da se desi ubuduce i od navijaca i od igraca treba stati iza njih,a ne osudjivati,jer je evidentno da smo sami i da nas svi zele vidjeti u sto losijem izdanju.
Ovim ne opravdavam navijace,ali ako svi zajedno ne stanemo jedni drugima iza ledja,ko sto je vidjeno,niko drugi nece.Uspjeh na ovim prostorima nikad nije dobro prolazio kod konkurenata,pa tako ni sad.
I da nikad vise ne igramo pred praznom grbavicom!!!
@boccaccio - Ponekad se pitam da ti nisi Amar.

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
boccacio je amar -.- to svi znamo...

Ma šta će bit', taraba.Hamo je napisao/la:Ljudi šta je sa Yosijem

Yoshi viđen u četvrtak u tramvaju na Otoci i ide u pravcu Ilidže... 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Vidio ga ja jucer kod stadiona 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@dzole
mislim da je samokritika dobra stvar, ukoliko urodi plodom u napredovanju kluba ka jednom ozbiljnom evropskom klubu... ne moze meni niko reci da je navijanje nasih navijaca opravdano bilo u te dvije utakmice... kad nije!!!
a medijska hajka je krenula jer smo ipak najorganizovaniji, najbolji i prije svega klub kojeg svi zele ocrniti... od pitara pa do lesinara ili skripara... nije to nista novo...
zato mislim da smo opravdano dobili kaznu, i nadam se da ce se nasi navijaci konacno ponasati normalno!!!
naprijed zeljo!!!
mislim da je samokritika dobra stvar, ukoliko urodi plodom u napredovanju kluba ka jednom ozbiljnom evropskom klubu... ne moze meni niko reci da je navijanje nasih navijaca opravdano bilo u te dvije utakmice... kad nije!!!
a medijska hajka je krenula jer smo ipak najorganizovaniji, najbolji i prije svega klub kojeg svi zele ocrniti... od pitara pa do lesinara ili skripara... nije to nista novo...
zato mislim da smo opravdano dobili kaznu, i nadam se da ce se nasi navijaci konacno ponasati normalno!!!
naprijed zeljo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Hrammm1921 i 34 gosta.