Ko kaze da je samo jednom pogledo klip bez ponavljanja, slago je

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozda najbolji gol u istoriji repke. Iako je i slavni Bruno Akrapovic jednom zabijo Izraelu sa centra.FliX je napisao/la:Evo i od mene jedan klip.. gol salihovica protiv turaka, meni narocito dobro kad lik iz publike kaze "dooobraaa" i prije nego sto je usla u gol..
Ko kaze da je samo jednom pogledo klip bez ponavljanja, slago je![]()
[youtube][/youtube]
O gdje si Safete Sušiću ili si mu brat Sejoharishp je napisao/la: Inace Bernd Stange je pod nickom @Legenda.
zamijeni besica i zukanovica i to je toedinjo-bih je napisao/la:ovo bi bio kadar i pol:
Golman: Begovic, Buric
Odbrana: Spahic, Mujdza, Vranjes, Besic, Bicakcic, Kolasinac
Defenzivni vezni: Zahirovic, Zukanovic, Hadzic
Ofenzivni vezni: Pjanic, Misimovic, Salihovic, Lulic, Medunjanin, Mahmutovic, Galesic
Napad: Dzeko, Ibisevic
Ja se nadam da ce se aBd u toku kvalifikacija ovaj kadar od 20 igraca iskristalizirati.
selam
Umjesto Galesica ubaciti Hajrovica,a umjesto Mahmutovica ubaciti Seferovica.Tek bi onda to bilo nestoedinjo-bih je napisao/la:ovo bi bio kadar i pol:
Ofenzivni vezni: Pjanic, Misimovic, Salihovic, Lulic, Medunjanin, Mahmutovic, Galesic
Ja se nadam da ce se aBd u toku kvalifikacija ovaj kadar od 20 igraca iskristalizirati.
selam
Stavi kojeg napadaca vise, *ebemu misaedinjo-bih je napisao/la:ovo bi bio kadar i pol:
selam
A i njih dvojica Bogami dugo vec stagniraju. Navijacima Fiorentine se tlak dize do neba kad Seferovic jednom u 20 utakmica zaigra. Lik je los kad god dobije priliku, a nije ni Vuckic nista bolji. Bolje im je da odu igrat na svom nivou, jer za ozbiljne ekipe u ligama petice trenutno nisu.edinjo-bih je napisao/la:od napadaca (da valjaju) su tu seferovic, pa hajmo reci i vuckic (moze igrati napadaca) ali oni su nazalost jos daleko od jase repke.. . ja sam se drzao realno moguceg kadra... .
Goalgetter je napisao/la:Za 5 dana jedna od najvaznijih utakmica reprezentacije u ovim kvalifikacijama, a vi raspravljate o tom ko bi mogao biti pozvan u reprezentaciju u sljedecih nekoliko godina ..
Cuj Akrapovic levat??neurofunk je napisao/la:Joj kad se sjetim tog levata Akrapovića![]()
Odma poslije tekme kad je on dao taj gol sa pola terena Slišković izjavljuje nešto na fazon "ma nema sumnje da se radi o klasnom igraču"
![]()
Mahmutovic NapadacFliX je napisao/la:Stavi kojeg napadaca vise, *ebemu misaedinjo-bih je napisao/la:ovo bi bio kadar i pol:
selam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.