FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 okt 2012, 01:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bravo, uvijek ebavaju Osimu majku, kriv je on, Zeljo, Amar, sudije, a ko i kaze da je do igraca, obavezno se sjeti i napomene na kraju da su ih sudije zaebale za pobjedu, i onda kad se jave navijaci Zelje, placu sto ne mogu da pisu o svojoj igri, sve puno zeljovaca... Pa nas i ima najvise u BiH, ne mozete se sakriti, plava dominacija vasa je muka...
:lol: Uzmi ubi pa se pistolj.

Dok je god na celu legenda nama mrskog kluba, bice tako. Covjek mozda sabotira njemu mrzak klub. Sta je tu nelogicno?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 01:40

Nelogično je to što i pored toga što je sarajevo imalo 5 čistih zicera za postizanje gola za poraz se odmah krivi sudija.

Niko ne spominje nesposobnost Hadžića, Dupovca i onog napadača, ne mogu da mu se sjetim imena.

Uvijek je tako, sreća pa se utakmica mogla gledati na TV-u, Bog zna kako bi to bilo prikazano da nije bilo prenosa. Uvijek ste bili majstori za pravljenje slona od mrava.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 07 okt 2012, 01:41

mi vas volimo :oops: :shock: :o :( ;) :) :D :? 8-) :evil: :roll: :!:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 okt 2012, 01:42

Kako niko ne spominje? Ja sam ljudima i cestit'o na zasluzenoj pobjedi. Mi smo danas krivi za poraz posto smo odigrali ko kar'ne obicne.

@sreca sta je sinko dragi? Kome ti pises?
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 07 okt 2012, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 okt 2012, 01:43

ljjjjjuuuuuuuddddiiiiiiiiiiiiiiii ...........

PONASATE SE NEADEKVATNO!

kospicari ohante malo, da makar pod(...) avate zbog poraza nego nekih lijevih stvari .....

a nasi ...ne nasjedajte, nema potrebe .....

Idemo mi iskoristiti reprezentativnu pauzu da zbijemo malo redove ...i onda opet SAMI PROTIV SVIH, Mozemo mi to!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 okt 2012, 01:54

GaziHusrevbeg je napisao/la:Nelogično je to što i pored toga što je sarajevo imalo 5 čistih zicera za postizanje gola za poraz se odmah krivi sudija.

Niko ne spominje nesposobnost Hadžića, Dupovca i onog napadača, ne mogu da mu se sjetim imena.

Uvijek je tako, sreća pa se utakmica mogla gledati na TV-u, Bog zna kako bi to bilo prikazano da nije bilo prenosa. Uvijek ste bili majstori za pravljenje slona od mrava.
p
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 02:04

Igrač Travnika je igrao rukom, eh sad je pitanje da li je on štitio glavu ili ne, još jedna stvar, lopta je upučena iz neposredne blizine, riječ je o možda malo više od pola metra pa igrač nije imao vremena da reaguje.

Radilo se u čistom sudijskom uvjerenju, može se svirati penal, a i ne mora.

Nastojao sam da budem što objektivniji u mom viđenju ove situacije. :mrgreen:
Željezničar ale!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 okt 2012, 02:14

GaziHusrevbeg je napisao/la:Igrač Travnika je igrao rukom, eh sad je pitanje da li je on štitio glavu ili ne, još jedna stvar, lopta je upučena iz neposredne blizine, riječ je o možda malo više od pola metra pa igrač nije imao vremena da reaguje.

Radilo se u čistom sudijskom uvjerenju, može se svirati penal, a i ne mora.

Nastojao sam da budem što objektivniji u mom viđenju ove situacije. :mrgreen:

ok: sta kazes na penal M.City-Dortmund?
sta kazes na penal Olimpik-Sarajevo?

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 02:18

1. Identična situacija kao danas. Sudijsko uvjerenje. Ja ga nikad ne bih svirao jer je Subotić bio okrenut leđima.

2. Nije penal. To je već prežvakana tema i ne želim da se vraćam na to.
Željezničar ale!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 okt 2012, 02:26

GaziHusrevbeg je napisao/la:1. Identična situacija kao danas. Sudijsko uvjerenje. Ja ga nikad ne bih svirao jer je Subotić bio okrenut leđima.

2. Nije penal. To je već prežvakana tema i ne želim da se vraćam na to.

pitao sam posto pises o sudijskom uvjerenju, pa rekoh konacno neko ko napredno poznaje fudbalska pravila! ali sad vidim da sam se prevario. Takodje, toliko o tvojoj objektivnosti!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 okt 2012, 03:50

**** jednu utakmicu,desi se svakome.....Mora doci i malo losijih rezultate....Bitno da se put ka cilju nastavlja i dalje.....Naprijed Sarajevo!!!!!!!!!

[youtube][/youtube]

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 okt 2012, 05:21

Znaci kad ja objavim facebook stranicu Aldinna ovdje moderatori, admini i sta ti ja znam mene odstrane sa foruma. I neka su takva su pravila tako i treba, ali kada taj isti Aldinn koji tvrdi da navija za Zelju pod novim imenm paranoja spamuje (je li se tako pise?) po temama gradskog rivala i pise tako irelevantne stvari koje nemaju nikakve veze sa Zeljom i Sarajevom i trenutnom situacijom a pise to samo radi provokacije ti isti moderatori i admini ne reaguju. Ne znam smiju li se admini i moderatori kritikovati da me ponovo ne odstrane.

Aldine, paranoja kako god hoce, Mrle, Mrso de popusti. Ne zakuhavaj, i ako nemas sta konstruktivno da kazes na ovu temu nemoj ni pisati.

Sto se tekme Travnikom tice za istu se svasta moze reci. I zasluzeno izgubili i nezasluzeno.

Zasto zasluzeno?
Pa Travnik je dao taj jedan i vjerovali su da mogu savladati Sarajevo. Igrali su bezobrano tj. na pobjedu. Vec sam ranije rekao protiv Zelje i Sarajeva oni lome noge, tuku, bore se, ginu a protiv drugih ekipa skidaju gace. Ovo mislim na one sto ganjaju titulu. A imali su sanse da jos koji zabiju.

Iz druge neke perspektive ovo je Sarajevo moglo dobiti 1:3 ali previse se masilo. Ima Sarajevo finih igraca tipa Suljic i Husejinovic i Sesar mi se svidja ali nekako osim ovoga Sesara ova dvojica kao da su se zasitila Sarajeva. Nesto ce Jovic morati brzo promjeniti jer ovaj poraz je po meni u glavama nakon poraza od Zrinjskog. Eh inace sad se ili trznes ili padnes,

Bilo bi lijepo da se Sarajevo bori sa Zeljom za titulu, a tome sam se nadao i u kupu da ce se sresti u finalu ali naredna 3-4 kola ce odluciti da li ce to biti Zrinjski ili Sarajevo. Za Zelju sam "uvjeren" samo zbog Amara.

A sto se tice prica o Ivici Osimu to je jadno i na to se ne treba obazirati. Treba vam samo pustiti snimak iz Beograda i njegovu izjavu i da se svi zastidite. Zbog tih lazi i nebuloza je Zeljo dobio onu kaznu. Nece Sarajevo istu kaznu dobiti a ni Borac ciji su navijaci danas pijevali gore stvari o gradu Sarajevu i to pjevali Olimpiku koji ima 17 navijaca.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 okt 2012, 09:00

Ovaj citat sam preuzeo sa jedne stranice nije iz moje glave ali ja mislim da je rekao i više nego što treba
Navikli smo da zaboravljamo ružne stvari oko nas pjevajući...To jeste bježanje od suštine,ali kada u jednom trenutku vidiš svoju nemoć da svijet učiniš boljim,preostaje ti da pjevaš i da ti (po)ostaneš dobar...Uložite sve u to da najbolje u vama ostane vaša suština...da najbolji dio vas ne unište oni koji u sebi dobra nemaju.Zato ,čuvajte kao najveće blago ,pa makar kao zrno bila,DOBROTU,POŠTENJE,ISKRENOST...A..pjevati moramo i možemo...Sarajevo je i ranjeno pjevalo♥ i sve sam postove pobrisao bar koje sam mogao izvinjavam se za smaranje teme bio sam ljut i dozvolio sam sebi da me "neki " isprovociraju ali nadam se da se podugo nečemo vidjeti (u takvom raspoloženju) ovde budite pozdravljeni!
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 07 okt 2012, 09:28

na stranu sve..istina da igra nije bila na nivou ali jedan penal je bii čist ko suza i morao je svirati
YES.WE.DID.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 okt 2012, 10:49

payton je napisao/la:na stranu sve..istina da igra nije bila na nivou ali jedan penal je bii čist ko suza i morao je svirati

igru i rezultat su sjebali nasi navijaci ...po ko zna koji put pisem i kazem, taman kad treba da napravimo pritisak da dokazemo koliko smo bolji od njih, oni petarde, baklje prekid ...travnicani to iskoriste zbiju redove, nasi ohlade...

koliko ce trebati da neki shvate kako petardom, bakljom i pajserom u stvari navijaju protiv kluba i ispoljavaju svoje neke hirove .....

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 07 okt 2012, 10:52

azizmpj je napisao/la:
payton je napisao/la:na stranu sve..istina da igra nije bila na nivou ali jedan penal je bii čist ko suza i morao je svirati

igru i rezultat su sjebali nasi navijaci ...po ko zna koji put pisem i kazem, taman kad treba da napravimo pritisak da dokazemo koliko smo bolji od njih, oni petarde, baklje prekid ...travnicani to iskoriste zbiju redove, nasi ohlade...

koliko ce trebati da neki shvate kako petardom, bakljom i pajserom u stvari navijaju protiv kluba i ispoljavaju svoje neke hirove .....
ma jasta ba, uvije su navijaci krivi, najlakse njih okriviti, hoces da kazes da baklje djeluju negativno na nase igrace, a na travnicane pozitivno?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 okt 2012, 11:02

Prica frajer o nasoj siromasnoj kasi i o tome kako ih mi praznimo samo da bi u ocima ostalih ultra grupa bili jaki i da bi nas pohvalili...de Bgt vise..uredu 3,4 baklje al sta ih moramo bacati na teren i prekidat mec ,il juce umalo igraca Travnika ne osljepismo..sta vam je ljudi pa jedan nas se osakatio...i lomljenja stolica je bilo sa nase strane ,ne puno al bilo bi i vise da ta nafurana,nadrogirana djeca nisu upozorena..cak je jedan i samar fasovo..al to mi je malac iz mahale mali pa sam mogao.. :mrgreen: ide tekst"samo za nasu ljubav najvecu",a tamo donosimo stetu i prekinuta tekma..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 07 okt 2012, 11:38

Razočaravajuća sedmica i dva poraza.

Istina, napravili smo neke šanse protiv Travnika, ali slabo je to bilo. Bez prave ideje, dosta preskakanje igre, falio je Sesar. Govorio sam da nemamo rješenje i zamjenu na poziciji centralnog veznog i da je to jedan od velkih problema.

Bili smo nervozni, a na početku su dosta kumovali i navijači ubacivanjem baklji i slinim prekidima koji su nas izbacili iz ritma, kada smo na početku vršili pritisak. Ne razumijem to, ali hajde...izgleda da je to normalno :roll:

Jović je dosta eksperimentisao u ova dva meča i jedan je od glavnih odgovornih, iako su svi podbacili. Gujiću i Krpiću se treba što prije zahvaliti, nisu kalibar za Sarajevo.

Uglavnom, ostajem pri mišljenju da su nama ključne utakmice kod kuće, protiv Borca, Želje i Zrinjskog. Sa maksimalčnim učinkom i četiri-pet bodova sa strane, što je možda i relano (Zvijezda, Slavija, Radnik) imali bi solidnu prednost kao jesenji šampioni.

Šteta za Travnik, već bi bili na pola puta da smo dobili. Moramo se mobilizovati i dobiti Borac, koji se vratio u vrh i igra sve bolje.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 okt 2012, 11:53

Samo cu kratko reci a to da je jucerasnja igra bila blago receno losa ,totalno bezidejna,bez neke volje kod igraca,osjetilo se nedostatak Sesara ,Belog a onaj Krpic :roll:
A sto se tice navijaca iskreno nije ono onako trebalo radit jer ako volimo klub valjda bi trebalo da pomognemo a ne suprotno kako trenutno izgleda :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 okt 2012, 11:55

Sve te vase teorije da nam je sudija ili neko drugi kriv za poraz, padaju u vodu. Krivi smo mi.
Klub koji zna sta zeli od prve minute, koji dominira na terenu, koji koristi protivnicke greske,
taj klub na kraju utakmice izlazi sa terena podignute glave.
Jucerasnje gostovanje me podsjetilo na gostovanja nakon rata...
Od prve minute se stvarala nepotrebna nervoza, kao da smo htjeli da vodimo nakon 10 min. sa 0-2.
E pa ne moze drugovi, ne ide to tako. Culi ste svi za kontraefekat.
Stice se dojam da smo bez Sesara i Belosevica druga ekipa, jos ako tome dodamo da je Suljic podbacio,
nema nam druge vec da se pomirimo sa porazom, analiziramo greske, i naravno konsolidujemo redove.
Najmanje sto nam treba u ovom trenutku je da uđemo u krizu rezultata.

Pojedince, cupanje stolica i psovke, ne zelim komentarisati. Nikada nisam bio dio toga, niti cu biti,
a uvijek cu biti ponosni hordaš i pitar i navijac Sarajeva. Niko mi moj ponos i dostojanstvo ne moze oduzeti.
Prijatno...
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bejker, bordobijeli, bosnas_, nedimmmm1337, r3m1, robertkosar, sekac, Vanja8 i 60 gostiju.