Ma ostacemo mi na prvom mjestu do polu-sezone, Dovest 3-4 dobra igraca i ici na PL..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Konačno više od 2 gola.Prvo mjesto ponov(n)o tu, barem do sljedećeg kola.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma ostacemo mi na prvom mjestu do polu-sezone, Dovest 3-4 dobra igraca i ici na PL..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Konačno više od 2 gola.Prvo mjesto ponov(n)o tu, barem do sljedećeg kola.

Fukare ih onda natjeraju letvama na trčanje.
 Fukare ih onda natjeraju letvama na trčanje.zeljogracanica je napisao/la:Ne treba ništa dovodit samo angažovat profesionalnog kondicionog trenera i na trku uzet, kao što Željo stalno uzima kad je Osim trener.
Ako ovi nasi budu trcali 10 km po utakmici nemoze nam niko nista u ovoj ligi.
Ako neko neće da trči nek pojača Slobodu njima treba takvihFukare ih onda natjeraju letvama na trčanje.

Pretpostavljam da pričaš o Husejnoviću.ElWeddo23 je napisao/la: Zahirović - dobar, čestitke na golu, budućnost Bratstva, protiv Krajine je odigrao loše i posumnjao sam u njega, medjutim danas me demantovao, svaka čast care, samo naprijed....

samo mi objasni kako misliš angažovati profi kondicionog trenera.znas li ti da u bih nema licence profi kondicinog trenera, a koliko znam vi imate takvog koji ima i više od toga.zeljogracanica je napisao/la:Ne treba ništa dovodit samo angažovat profesionalnog kondicionog trenera i na trku uzet, kao što Željo stalno uzima kad je Osim trener.
Ako neko neće da trči nek pojača Slobodu njima treba takvihFukare ih onda natjeraju letvama na trčanje.
Da, pardon, lapsusPatrice_Evra_3 je napisao/la:Pretpostavljam da pričaš o Husejnoviću.ElWeddo23 je napisao/la: Zahirović - dobar, čestitke na golu, budućnost Bratstva, protiv Krajine je odigrao loše i posumnjao sam u njega, medjutim danas me demantovao, svaka čast care, samo naprijed....

Tu se slažem sa tobom.Profesor Nedim Šišić izuzetno kvalitetan stručnjak za kondicione treninge.eminem22 je napisao/la:samo mi objasni kako misliš angažovati profi kondicionog trenera.znas li ti da u bih nema licence profi kondicinog trenera, a koliko znam vi imate takvog koji ima i više od toga.zeljogracanica je napisao/la:Ne treba ništa dovodit samo angažovat profesionalnog kondicionog trenera i na trku uzet, kao što Željo stalno uzima kad je Osim trener.

Hvala komsije i sretno i vama sutraCasp3r je napisao/la:Komšije, čestitke na preokretu!

Bratstvo danas imalo 2 crvena ???HzSM je napisao/la:Imate dobrih pojedinaca i niste uopste losa ekipa,mada igrate mesarski i sudija vam je to danas i pustao.Imali ste dva crvena,a realno ni pet ne bi bilo malo.Prvi gol je sudijska greska jer je svirao nepostojeci faul za vas na 16 metara.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.