FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VolimTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VolimTz » 06 okt 2012, 18:27

Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Kupi meni jednu brate. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2012, 18:31

VolimTz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 okt 2012, 18:53

Probisvjet je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!
Šalim se care, to tako treba. Uprati one koji budu više pratili navijanje nego tekmu. Ti su sigurni, tako sam ja počeo. :)

Ovako, pošto se bliži tekma sa Radničkim očekujem provokacije s njihove a Boga mi i sa naše strane. MOLIO BIH VAS da ne odgovarate na njihove provokacije da se ne stvaraju tenzije. Znamo svi šta će se desiti i nema potrebe za provokacijama. I nemojte ih bezveze napadati na forumu, nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro. Sretno i jednima i drugima.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 06 okt 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 okt 2012, 19:09

VolimTz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Šalim se care, to tako treba. Uprati one koji budu više pratili navijanje nego tekmu. Ti su sigurni, tako sam ja počeo. :)

Ovako, pošto se bliži tekma sa Radničkim očekujem provokacije s njihove a Boga mi i sa naše strane. MOLIO BIH VAS da ne odgovarate na njihove provokacije da se ne stvaraju tenzije. Znamo svi šta će se desiti i nema potrebe za provokacijama. I nemojte ih bezveze napadati, nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro. Sretno i jednima i drugima.
svaka ti je na mjestu i jos da dodam.MOLIM VAS!:svi u Lukavac,da pokazemo koliko volimo ovaj klub,ovaj grad.halalite 2-3 kafe,halalite izlaze u Vivu i ostala sranja.znaci animirajte nene,djedove,tetke,strine,dajdze.SVI U LUKAVAC,SVI,SVI,SVI!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 okt 2012, 19:20

Sloboda danas srednja žalost ..prvih 10 min prvog poluvremena, prvih 15 min drugog poluvremena i 5 zadnjih minuta zaslužuju prolaznu ocjenu, to je onakva Sloboda kakvu želimo, tada su se momci borili kako treba. Ostatak je bio nikakav, Sloboda bez nekih akcija, napada, itd. Često djeluju bezidejno, loše postavljeni na terenu, igrač dobije loptu i nema je kome dodati, eto koliko su loše postavljeni. Onaj Džemo nema veze, danas totalno izgubljen. Zato je izašao na poluvremenu. Nisam se mogao načuditi kada sam vidio da je Jackson na klupi, a da ovaj levat igra. Ulazak Jacksona je mogu reći i okrenuo tekmu, bolje smo zaigrali. Babala dobar danas, dobar gol iz slobodnjaka, lijepo je zavuče u donji ugao, Jackson veliki posao odradio kod gola Stane, lijepo se snašao i dao Stani lopti, a ovom nije bilo teško da zabije. Za mene, danas najbolji igrač je bio Omić, poginuo je na terenu, stvarno je bio dobar. Tu moram dodat' Babalu, Jacksona i Stanu. Mislim da su njih četvorica danas bila najbolji na terenu. Drago mi je zbog pobjede, ali i dalje ne vidim neke pomake u igri, a neće ih ni biti do kraja polusezone. Tu se moramo pojačati, nekim se igračima zahvaliti i loviti plasman u PLBiH.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 06 okt 2012, 20:13

Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.

Siouux
Kontakt:

Post Postao/la Siouux » 06 okt 2012, 22:05

nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro.
Izvini, ali moram ovdje da pišem..Nisu provokacije, nit imam namjere provocirat, djece i mladih ce bit dosta na utakmici, i ne bi volio da izbiju kakvi neredi, ja sam stariji od vas svih ovdje na forumu, sigurno, odrasto sam uz Radnicki..Ali ne bitno je to, znam da cete me napast sad, ali nemam nikakvu namjeru ovdje da provociram..
Samo zelim da kazem, vidim da pises, "s malim grupama" a vi se trebate poredit sa "velikim grupama"..Pratim ovu sezonu, Sloboda treba da bude u PL i da ima bolje navijace, to je sigurno, i draze bi mi bilo da je tako, ali sto se tice do sad, "Fukare" i "Siouxi" su u istom kosu, vi se ne mozete poredit sa vecim grupama, jer niste vi za toga, bude vas po 100tinjak na utakmicama, gostovanja su losa skroz, samo Gracanica, ali i to je bila prva utakmica, a i tu vam je Gracanica..Da se vi poredite sa Rz, Hz ili Tm, nema sanse, tu ste, nazalost isti ste kao i Siouxi, ali naprotiv ja bi volio da vi budete 1 a mi 2 u BiH, da se zna da TK ima najjace navijace, ali tesko je to ( ili obrnuto naravno ) sto vas vise ili nas vise ima to nam je bolja Navijacka scena :)

Svim pravim fukarama, koji ne vise na ovim forumima lijep pozdrav, i nadam se spektaklu u Lukavcu sa obje strane :)
Pozdrav
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 okt 2012, 22:46

Siouux je napisao/la: Svim pravim fukarama, koji ne vise na ovim forumima lijep pozdrav, i nadam se spektaklu u Lukavcu sa obje strane :)
Pozdrav
Razumijem šta želiš reći, i jednim dijelom se slažem. Ali da bi se vratila stara slava Fukara iz vremena istoka, trebaju akcije protiv ekipa sa tradicijom i jakih ekipa. Ne može se respekt uzimat na Siouxima. To je ono što želim reći. Ajd u zdravlje. ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2012, 23:32

Cestitke momcima na pobjedi..ova nam pobjeda sad mnogo znaci..samo ne znam sto Sadikovic od starta ne stavi Dzeksona da igra,cuo sam da momak je razvaljivao kad je usao..sa njim od pocetka u Lukavcu krenuti i nadat se pobjedit 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 okt 2012, 00:54

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 okt 2012, 00:55

@ Probisvjet

Preduhitrio si me za par sekundi :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 07 okt 2012, 00:57

Procvjetala bijela lala... :D

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 07 okt 2012, 02:41

TRUST je napisao/la: komsije imal bujruma
Pa nismo ni mi vidili ispunjen stadion sto godina, naravno da ima Bujruma.
VolimTz je napisao/la: Razumijem šta želiš reći, i jednim dijelom se slažem. Ali da bi se vratila stara slava Fukara iz vremena istoka, trebaju akcije protiv ekipa sa tradicijom i jakih ekipa. Ne može se respekt uzimat na Siouxima. To je ono što želim reći. Ajd u zdravlje. ;)
Slobodi je mjesto u PL, tamo da se dokazujete to stoji
inace ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 okt 2012, 03:33

Izgleda Jackson propao pravo :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 okt 2012, 08:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo :roll:
ko kod njih nije propao :P
1947!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 07 okt 2012, 09:13

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Mislim da je trebao igrati za Banoviće,tamo bi imao "Europsku ligu"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 okt 2012, 09:24

Ovaj Sadiković je živa legenda kad se raduje :mrgreen:

Ne zna kud će sa sobom čovjek, evo i sad kod 3. gola najbolja reakcija, takav je bio i u nas na utakmici.. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 07 okt 2012, 09:36

zeljogracanica je napisao/la:Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.
Mislim da si pogriješio temu,tema od Selje/Gračanice je na drugom šalteru.

SVI U LUKAVAC!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 okt 2012, 09:39

SultanSulejman je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
Mislim da je trebao igrati za Banoviće,tamo bi imao "Europsku ligu"
Ne bi imao Europsku ligu, ali bi imao sve drugo. Ne bi bio na hrenovkama kao kod vas, vidi ga jest ofalio.
1947!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 okt 2012, 09:55

Stvarno mi nije jasno pojedine navijace sa kantona, mi FUKARE ne trebamo da se spustamo na nivo Ljumana, Siuxa itd , momci niste nimalo ozbiljni kad dodjete na ovu temu, prvo se morate javit pa da komunicirate sa nama to jest Fukarama i zato bi vas molio da prvo pokucate pa tek onda udjete na nas forum, hajd sad zdravo

Svi u Lukavac, pokazimo koliko nam je stalo do naseg kluba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 7 gostiju.