Evo jedno pitanjce. A što uđete a našu temu, osim što provocirate naravno ?Paranoja je napisao/la:Mi kad god udemo na vasu temu da diskutujemo o necemu doceka nas tata Osim, namjesteno prvenstvo, treba istupit iz lige a do prije pet dana dupla krunahz033 je napisao/la:Ahahahha, uđem na forum na temu FK Sarajeva i imam šta da vidim. Na zadnjoj stranici košpe raspravljaju o Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zar smo vam toliko u mozgu da ste više kod nas na temi nego na sopstvenoj. E svašta
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Provociranja i ne bi bilo da vi ne piste svake godine nebuloze. Nesto Osim, nesto sudijehz033 je napisao/la:Evo jedno pitanjce. A što uđete a našu temu, osim što provocirate naravno ?Paranoja je napisao/la:Mi kad god udemo na vasu temu da diskutujemo o necemu doceka nas tata Osim, namjesteno prvenstvo, treba istupit iz lige a do prije pet dana dupla krunahz033 je napisao/la:Ahahahha, uđem na forum na temu FK Sarajeva i imam šta da vidim. Na zadnjoj stranici košpe raspravljaju o Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zar smo vam toliko u mozgu da ste više kod nas na temi nego na sopstvenoj. E svašta
![]()

Vrati se par stranica unazad i vidjet ces koje poceo da prica o namjestanjima nakon drugog poraza

-
- Kontakt:
Da čitamo i ubilježimo trenutke kada liga od potpuno regularne postane neregularna. Još par loših rezultata i eto parola kontra komiteta. Već viđeno, jel. Al eto, ponavljanje je majka učenja a smijeha na račun pitara nikad dostahz033 je napisao/la:Evo jedno pitanjce. A što uđete a našu temu, osim što provocirate naravno ?Paranoja je napisao/la:Mi kad god udemo na vasu temu da diskutujemo o necemu doceka nas tata Osim, namjesteno prvenstvo, treba istupit iz lige a do prije pet dana dupla krunahz033 je napisao/la:Ahahahha, uđem na forum na temu FK Sarajeva i imam šta da vidim. Na zadnjoj stranici košpe raspravljaju o Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
da vam cestitamo tituluhz033 je napisao/la:Evo jedno pitanjce. A što uđete a našu temu, osim što provocirate naravno ?Paranoja je napisao/la:Mi kad god udemo na vasu temu da diskutujemo o necemu doceka nas tata Osim, namjesteno prvenstvo, treba istupit iz lige a do prije pet dana dupla krunahz033 je napisao/la:Ahahahha, uđem na forum na temu FK Sarajeva i imam šta da vidim. Na zadnjoj stranici košpe raspravljaju o Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Prednost ste ostvarili dok Ivica nije bio na čelu saveza, sad kad je babo glavni drastično vam se približavamo, još sezonu ili dvije i prestižemo vas.sekac je napisao/la:hahahaha pogledaj tabelu Uefe a da vi ste igrali ligu prvaka koja je puno jača doonosi više para i bodova ali kako onda mi ispred vas pa vi imate največi uspjeh u Europi od BH timova a mi opet ispred vas platini platini mau ti **** opet UEFA MAFIA štima Sarajevu morat če se Osim žaliti Blateru šta radi ova Uefa. Da i mi smo Bešiktašu uzeli bod a vi ste sve utakmice gubili glatko nama ljudi dali bar u Istambulu bod a vas buši ko stigne i kući i tamo evo gledam ovaj litex nisam znao on i na Grbavici dobio 2-1
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
uGaziHusrevbeg je napisao/la:Prednost ste ostvarili dok Ivica nije bio na čelu saveza, sad kad je babo glavni drastično vam se približavamo, još sezonu ili dvije i prestižemo vas.sekac je napisao/la:hahahaha pogledaj tabelu Uefe a da vi ste igrali ligu prvaka koja je puno jača doonosi više para i bodova ali kako onda mi ispred vas pa vi imate največi uspjeh u Europi od BH timova a mi opet ispred vas platini platini mau ti **** opet UEFA MAFIA štima Sarajevu morat če se Osim žaliti Blateru šta radi ova Uefa. Da i mi smo Bešiktašu uzeli bod a vi ste sve utakmice gubili glatko nama ljudi dali bar u Istambulu bod a vas buši ko stigne i kući i tamo evo gledam ovaj litex nisam znao on i na Grbavici dobio 2-1
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Prvih 10 godina dominacije je najteže, a poslije je lahko.
Znaci po ovoj logici vi bi trebali dovesti Zebu za jedno sest godina pa da osvojite titulu.
Eto tako nekako to hoda, bar ja tako mislim.
Drug kada Grande Ivica ode,ostaje AMAR,kada Amar ode ima njegov sin.GaziHusrevbeg je napisao/la:Dok on umre, vi ćete istupiti iz lige od muke, a mi ćemo dotad ostvariti nedostižnu razliku.
Prvih 10 godina dominacije je najteže, a poslije je lahko.
Dakle jos 100 godina DOMINACIJE!
-
- Kontakt:
Jah ali do tada će Željo imati desetak titula šampiona a vi samo jadne tri. Od muke i čireva više nećete ići na utakmice a vaša djeca će navijati za najbolji i najuspješniji klub iz BiH, Želju.sekac je napisao/la:umrijet če i on (niko nije vječan)i šta onda, opet razlika
Zeznuta zavjera, plakleni plan, a ?

Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
ahoshtapler je napisao/la:Jah ali do tada će Željo imati desetak titula šampiona a vi samo jadne tri. Od muke i čireva više nećete ići na utakmice a vaša djeca će navijati za najbolji i najuspješniji klub iz BiH, Želju.sekac je napisao/la:umrijet če i on (niko nije vječan)i šta onda, opet razlika
Pa ima Boga. Svi znaju kako je nastao taj vjestacki klub Sarajevo. Bog vam sad sve vraca.sekac je napisao/la:ali ne zaboravi ima Boga da je ko mrvahoshtapler je napisao/la:Jah ali do tada će Željo imati desetak titula šampiona a vi samo jadne tri. Od muke i čireva više nećete ići na utakmice a vaša djeca će navijati za najbolji i najuspješniji klub iz BiH, Želju.sekac je napisao/la:umrijet če i on (niko nije vječan)i šta onda, opet razlika
Ima ima, i vidi on dobro sve.sekac je napisao/la:ali ne zaboravi ima Boga da je ko mrvahoshtapler je napisao/la:Jah ali do tada će Željo imati desetak titula šampiona a vi samo jadne tri. Od muke i čireva više nećete ići na utakmice a vaša djeca će navijati za najbolji i najuspješniji klub iz BiH, Želju.sekac je napisao/la:umrijet če i on (niko nije vječan)i šta onda, opet razlika

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:

Nase misljenje o Osimima necete promjenit. Sjasite malo. Borite se sa svojim kompleksima ljudi dragi. Pustite malo i nas da diskutujemo o svom timu.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ti sad očekuješ da mi prešutimo vrijeđanje i spominjaje naše legende u lošem kontektstu, e pa neće moći.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:

Pa ako pogledas zakinuti smo za penaltik, al nije mi krivo. Nek smo zijanili. Zasluzili smo danas ovaj samar.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, BeYaZ, Bing [Bot], boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dencho, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, MaroonWhite1946, mercurial, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 724 gosta.