NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 06 okt 2012, 20:07

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Konačno više od 2 gola. :mrgreen: Prvo mjesto ponov(n)o tu, barem do sljedećeg kola. :)
Ma ostacemo mi na prvom mjestu do polu-sezone, Dovest 3-4 dobra igraca i ici na PL.. :D

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 06 okt 2012, 20:19

Ne treba ništa dovodit samo angažovat profesionalnog kondicionog trenera i na trku uzet, kao što Željo stalno uzima kad je Osim trener.
Ako ovi nasi budu trcali 10 km po utakmici nemoze nam niko nista u ovoj ligi.
Ako neko neće da trči nek pojača Slobodu njima treba takvih ;) Fukare ih onda natjeraju letvama na trčanje.

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 06 okt 2012, 20:46

Danas sam zadovoljan prikazanom igrom a narocito borbenoscu izdvojio bi neke igrace koji su oodstupali od ostalih

Sabic-Klasa golman

Efendic-evidentno da je kvalitetan igrac jos u formi,svaka cast za danas

Šuša-Najbolja njegova sezona u nk bratsvu otkako ja pratim, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji,danas bez i jednog kiksa uz to sve visoke lopte pokupio,prije bio koljač zivi a danas sazrio u pravog stopera i vođu ekipe.

Rizvanovic-standardno dobar i ozbiljan igrac,dugo nije bio bolji bocni u bratstvu

Mujkic-vraca se stari mujka bit ce jos bolji iz utakmice u utakmicu

Mevkic i Kadric-solidni kao i uvjek ali uvjek daju 500%,za njih nema izgubljene lopte

To je to otprilike i zaboravi svaka cast kadiji igro je povrijedjen SVAKA CAST,bitno je da smo prvi i to je to.

toliko od mene.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 06 okt 2012, 20:50

zeljogracanica je napisao/la:Ne treba ništa dovodit samo angažovat profesionalnog kondicionog trenera i na trku uzet, kao što Željo stalno uzima kad je Osim trener.
Ako neko neće da trči nek pojača Slobodu njima treba takvih ;) Fukare ih onda natjeraju letvama na trčanje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tako je samo naša škola ;)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 06 okt 2012, 23:01

moje subjektivno mišljenje o današnjoj tekmi:

Šabić - klasa, najbolji golman lige...

Šuša, Kadić - savršeni, perfektno uigrani, mogli bi zatvorenih očiju igrat

Rizvanović - kao i uvjek sjajan, brz, prodoran, u odbrani ne prelazan

Efendić - polako ulazi u formu, i pokazuje da će bit igračina, po meni danas igrač utakmice

Kadrić, Mevkić - standardno dobri, Mevkić je možda trebao se brže oslobađati lopte

Muslimović - sjajan gol,svaka čast, ostalo prosjek, pogubljen od stalnih mjenjanja pozicija

Mahović - katastrofalan, sve se nadam da ce uci u formu i pokazat zasto je u prvoj postavi, al nikako da dočekam, los je od pocetka sezone, mislim da bi ga trebali zamijeniti na polusezoni

Šako - borio se, al jednostavno isto kao da igra pod nekom kočnicom, kao da igra sa 80% svojih mogućnosti, može on puno bolje

Mujkić - još uvijek nije u punoj formi, al razumljivo je s obzirom na ovu dugu pauzu, najbolje od njega tek dolazi i to je najavio današnjim golom

Đukić - loš, propuštena 100% šansa, jako se slabo snalazi, dosta usporava igru, igrač za 2. lige federacije

Omerović - prosjek, mora se malo više potruditi, jer sigurno da moze u 1. postavu

Zahirović - dobar, čestitke na golu, budućnost Bratstva, protiv Krajine je odigrao loše i posumnjao sam u njega, medjutim danas me demantovao, svaka čast care, samo naprijed....
Bratstvo do groba....

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 okt 2012, 23:11

ElWeddo23 je napisao/la: Zahirović - dobar, čestitke na golu, budućnost Bratstva, protiv Krajine je odigrao loše i posumnjao sam u njega, medjutim danas me demantovao, svaka čast care, samo naprijed....
Pretpostavljam da pričaš o Husejnoviću. :P
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 06 okt 2012, 23:44

zeljogracanica je napisao/la:Ne treba ništa dovodit samo angažovat profesionalnog kondicionog trenera i na trku uzet, kao što Željo stalno uzima kad je Osim trener.
samo mi objasni kako misliš angažovati profi kondicionog trenera.znas li ti da u bih nema licence profi kondicinog trenera, a koliko znam vi imate takvog koji ima i više od toga.

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 07 okt 2012, 01:22

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
ElWeddo23 je napisao/la: Zahirović - dobar, čestitke na golu, budućnost Bratstva, protiv Krajine je odigrao loše i posumnjao sam u njega, medjutim danas me demantovao, svaka čast care, samo naprijed....
Pretpostavljam da pričaš o Husejnoviću. :P
Da, pardon, lapsus ;)
Bratstvo do groba....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 okt 2012, 08:09

Evo cijene timova u 1. ligi federacije.. :)
slika
A evo cijene igraca u NK Bratstvu
slika
slika

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 07 okt 2012, 12:49

eminem22 je napisao/la:
samo mi objasni kako misliš angažovati profi kondicionog trenera.znas li ti da u bih nema licence profi kondicinog trenera, a koliko znam vi imate takvog koji ima i više od toga.
Tu se slažem sa tobom.Profesor Nedim Šišić izuzetno kvalitetan stručnjak za kondicione treninge.
Momci su sve utakmice odigrali na vrhunskom nivou što se tiče borbenosti(uvijek ima par pojedinaca),
samo je utakmica protiv Krajine koju sam mogao gledati pokazala da igrači nisu bili spremni.
Doduše faktički smo u toj utakmici igrali sa makar jednim igračem manje jer su u prvoj postavi bili i Đukanović i Mahović.

Zna li neko od navijača na forumu šta je se desilo sa mladim Kenanom Hafizovićem ?
Pozdrav :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 okt 2012, 18:42

8. kolo
Utakmica NK "Jedinstvo" - NK "Bratstvo"
Zbog nedosljedne primjene Pravila nogometne igre suca asistenta Sudački organ NS FBiH pozvao je posmatrača suđenja na pregled video zapisa sa utakmice.

Nije neka utjeha, ali ako ništa barem će jedno kolo suspendovati (barem onog pomoćnog).

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 10 okt 2012, 19:06

Ovim dolazimo do zaključka da je ipak Jedinstvo dalo pošten gol :lol:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 okt 2012, 17:07

Direktan konkurent poražen. Izgleda da su ambicije zaista ozbiljne. ;) :D
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 13 okt 2012, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 okt 2012, 17:12

Komšije, čestitke na preokretu!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 okt 2012, 17:14

Casp3r je napisao/la:Komšije, čestitke na preokretu!
Hvala komsije i sretno i vama sutra :D
www.nkbratstvogracanica.com

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 13 okt 2012, 17:45

Imate dobrih pojedinaca i niste uopste losa ekipa,mada igrate mesarski i sudija vam je to danas i pustao.Imali ste dva crvena,a realno ni pet ne bi bilo malo.Prvi gol je sudijska greska jer je svirao nepostojeci faul za vas na 16 metara.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 okt 2012, 17:47

HzSM je napisao/la:Imate dobrih pojedinaca i niste uopste losa ekipa,mada igrate mesarski i sudija vam je to danas i pustao.Imali ste dva crvena,a realno ni pet ne bi bilo malo.Prvi gol je sudijska greska jer je svirao nepostojeci faul za vas na 16 metara.
Bratstvo danas imalo 2 crvena ???
www.nkbratstvogracanica.com

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 13 okt 2012, 17:53

Svaka čast momci !!! :D

Svaka čast !!! :D

Sada smo i zvanično najozbiljniji kandidati za ulazak u Premier ligu BiH !!! :mrgreen:

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 13 okt 2012, 17:54

Joooj što ne mogu ovih komentara poraženih, pa nije to balet, fudbal je, i igra se črvsto, Bratstvo je došlo da uzme bodove i tako je i igralo, a vi se naviknite da ovo nije 2. federalna i nije 100% domaćinska liga, šteta što nas pokradoše u Bihaću, a mogli smo nanizati 10 utakmica bez poraza...Svaka čast Muslimoviću i momcima...
Bratstvo do groba....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 18:19

Cestitke na pobjedi,sad ste definitivno glavni konkurent za ulazak.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Malilav, SeadT, Venom i 18 gostiju.