FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 okt 2012, 21:03

nime_tm87 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Elvir Čolić i Mirso Ramić fakat nisu za Želje, uz najveće napore ih gledam i trudim se da ne psujem, ali baš nisu za Želje.Bolje gurati nekog od naših juniora sa manjom platom nego ove.
A i gurate vala mirsu, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ? :lol:
Guramo jer je visok,pa mozda koja naleti na vuglu,ali slabo,nece mali da trci,umislio da je Zeba
Care, problem i jest sto ga ne gurate..evo pitao sam @bagrcavog, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2012, 21:04

nime_tm87 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Elvir Čolić i Mirso Ramić fakat nisu za Želje, uz najveće napore ih gledam i trudim se da ne psujem, ali baš nisu za Želje.Bolje gurati nekog od naših juniora sa manjom platom nego ove.
A i gurate vala mirsu, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ? :lol:
Guramo jer je visok,pa mozda koja naleti na vuglu,ali slabo,nece mali da trci,umislio da je Zeba
Pa i Zeba trči, ulijeće neke klizeće, bori se, a ovaj se krije od lopte i trčkara onako bezveze.Od kako je ušo samo je frizuricu namješto.Treba njega vratiti u Turbinu pola sezone, i smanjit mu platu minimalno, pa ćemo vidjeti onda kako igra.Umislio da je zvijezda.

Ćema prijatelju igrao je prijateljske, nije se nešto pokazo.Ne mora on zabiti gol, ako brate dragi pokaže neku želju za igrom, a on ko da igra produžetke, vuče se po terenu.To svima smeta.
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 okt 2012, 21:04

champions1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zajko majstore...
Svi ruke gore... :D :D

Nego jeste li primijetiti kako nam se igra ubrzala? Mozda je nesto do streama?, ali kako god izgledalo je kao da gledam englesku ligu..

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 06 okt 2012, 21:07

Glupa je ta priča nije za Želju,Ramiću 19 god,možda je to novi Džeko,a za E.Čolića ste u pravu,zašto neko ne spomene Bešliju,molim te Bešo legendo naša okači kopačke.
Neznam zašto se trebamo što prije riješit B.Čolića može još puno dati!
Lazar Marijanović i Travančić bi prodrmali ekipu sigurno,uz Kvesića i Zolu uuuuuuuuuuuuuuuu sta reći

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 okt 2012, 21:07

DzoleZeljo je napisao/la:Nego jeste li primijetiti kako nam se igra ubrzala? Mozda je nesto do streama?, ali kako god izgledalo je kao da gledam englesku ligu..
to je do streama... :lol:

ako oni onako mogu trcati brzo 90 minuta... ja sam hulk :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 okt 2012, 21:09

Zna li neko kad je E.Colic zadnji put uputio sut u okvir gola ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 06 okt 2012, 21:10

Papastathopoulos je napisao/la: Guramo jer je visok,pa mozda koja naleti na vuglu,ali slabo,nece mali da trci,umislio da je Zeba
Care, problem i jest sto ga ne gurate..evo pitao sam @bagrcavog, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ?[/quote]
Ma ne smiješ mu dati, ne smiješ se pouzdati u njega da će ti on riješit utakmicu, mi smo ekipa koja bi svaku utakmicu da pobjedi, da osvaja trofeje, a kad bi on započeo od početka nebi mogao izdržati taj pritisak izgubio bi se pa vidiš da ga nigdje nema kad uđe sa klupe, a kamoli da mu daš šansu od prve i da čekaš njega kao napadača da zabije gol i donese pobjedu ekipi.
Majstor Karatea

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 okt 2012, 21:12

Ma kakav Ramic ne vrijedi trositi tastaturu na njega, eto vam ga nazad u turbinu pa ga vi gurajte,na posudbu ako nista

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 06 okt 2012, 21:15

Momak usao da igra 10min u takvoj utakmici gdje da imas Ronalda ne bi mogao nista raditi jer je 11 igraca u sesnrstercu i vi serete nesto. NE kazem da je neki igrac ali pretjerujete bas.Uzivajte u pobjedi ne seri te vise.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2012, 21:15

Fidelito je napisao/la:Glupa je ta priča nije za Želju,Ramiću 19 god,možda je to novi Džeko,a za E.Čolića ste u pravu,zašto neko ne spomene Bešliju,molim te Bešo legendo naša okači kopačke.
Neznam zašto se trebamo što prije riješit B.Čolića može još puno dati!
Lazar Marijanović i Travančić bi prodrmali ekipu sigurno,uz Kvesića i Zolu uuuuuuuuuuuuuuuu sta reći
Ako već ne daje golove, dali zaslužuje da igra zbog svoje požrtvovanosti, zbog borbe ? Naravno da ne zaslužuje jer, nit daje golove, nit se bori.
Što se tiče Bešlije tu se nikad neću složiti sa tobom.Bešlija više odigra na iskustvo, i da ima više motiva mogao bi on još bolje odigrati, ali nažalost ne igra mu se.
Ova dvojica što ih spominješ bi nam valjali pravo, ili makar jedan od njih, po mogućnosti Travančić.

evo gola
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 06 okt 2012, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 okt 2012, 21:16

@bagrcavi pa dobro, ne kazem ja, moguce je da se on ne trudi nesto, i ja licno mislim da bi on trebao igrat malo za drugi tim zelje, da se malo "uhoda", al brate dragi, nemojte ni govoriti da ga gurate kad je od mogucih 32886597 minuta odigrao 15 za prvi tim..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 okt 2012, 21:16

Ma Ramic i Stanic pod hitno trebaju kod kakvog hodze da im stravu salije ili nesto slicno :mrgreen: .. Ramic sav isprepadan a Stanic sve zna sa loptom kada nije tekma a u utakmicama je totalno dezorjentisan.. Neki fudbaleri jednostavno nisu dorasli Zelji.. Ja bih volio vidjeti u spicu malog Hodzica.. Jes da je Liverpulov ali cisto nekih pola sata da vidimo kakav je i cime je skrenuo paznju Liverpulovih skauta...
BUDI ŽELJO !!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 okt 2012, 21:17

ZZtop10 je napisao/la:Zna li neko kad je E.Colic zadnji put uputio sut u okvir gola ?
Dok je igr`o za haustor :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 okt 2012, 21:34

Hvala Boze, hvala Zeba ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2012, 21:38

slika

Gdje ja moram da gledam tekmu,eeee boze sacuvaj... do cega dodje... a jos godisnju imam od kad postoje jbt...
Puna mi kapa i streama i moje tv i ostalih k. palaca...
tek sad mi je jasno zasto 15godina pjevamo u sumarku skrivenom... :lol: :lol: :lol:

nego sto zagrmi kod gola sa svih strana,raja po krovovima,dimnjacima i balkonima...

daj nek neko stavi bar go na YT,sevap je :lol:

copypaste
Kontakt:

Post Postao/la copypaste » 06 okt 2012, 21:42

SarajlijaTM je napisao/la:slika

Gdje ja moram da gledam tekmu,eeee boze sacuvaj... do cega dodje... a jos godisnju imam od kad postoje jbt...
tek sad mi je jasno zasto 15godina pjevamo u sumarku skrivenom... :lol: :lol: :lol:

nego sto zagrmi kod gola sa svih strana,raja po krovovima,dimnjacima i balkonima...

Jesu li se ono dvoje tu negdje karindzali ?

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 06 okt 2012, 22:05

copypaste je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:slika

Jesu li se ono dvoje tu negdje karindzali ?
Krenuli su al im je kota bila zauzeta :lol:

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 06 okt 2012, 22:12

iako sam mislio da ce ovo biti jedna lagana pobjeda mislim da smo mi najveci krivci sto se to nije dogodilo.
onakva igra adilovica prijeti da zavrsi u celiku i to na klupi a jamak je posebna prica.sreca za zelju pa ima zebu
pa taj covjek igra i vrijedi za pola tima.svrakin izostanak tesko nadoknadiv i dajte da vidimo tog tomica moze li ili
nemoze . colica poklonitiako bi ga iko htio.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 06 okt 2012, 22:16

Joj sta reci vise o ovom Zebi lik je strašan....DRZAVA ZELJO!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 okt 2012, 22:20

Igor Aničić i Travančić su rješenja za ovu ekipu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa i 21 gost.