Što, je li se to živi zid kod vas postavlja na tri metra?mireRN je napisao/la:ja u svom zivotu nisam vidio da je neko onoliko odmakao zivi zid.
amare smradu stop tebi i tvom krimi radu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
kakav si sa Travnikom i poniženjima na Piroti ? Zašto curice nisu navijale zadnjih 15 minuta ?mireRN je napisao/la:ja u svom zivotu nisam vidio da je neko onoliko odmakao zivi zid.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
mireRN je napisao/la:ja u svom zivotu nisam vidio da je neko onoliko odmakao zivi zid.

Pocelo je da boli, ooooo Zajko Zeba, oooooo

HVALA TI BABO, sada ce nam prekrsaje u penale pretvoriti. **** ti glupi narod...
Protiv bunkera je zeznuto igrati i kad te nosi 10 000 navijača, a kamoli na sablasno praznom stadionu. Mislim da je sada svima jasno koliko je potrebna podrška navijača na Grbavici, znači PODRŠKA, a ne političko promovisanje, vrijedjanje, bakljade i ostale budalaštine.
Zeba majstore, HVALA TI!!!
Zeba majstore, HVALA TI!!!
HVALA TI BABO I ZAJKO!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne mozes igrati protiv bunkera... ovo je cak na nivou travnika ili leotara kad dodju na grbavicu... sreca pa tu je zeba... sada fino odmoriti i onda krenuti u lov na prvo mjesto... nije daleko
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A kad se sjetim da smo po računici nekih nakon ovog kola trebali biti na -8.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
neki su cak pricali i o dvocifrenoj prednostiGaziHusrevbeg je napisao/la:A kad se sjetim da smo po računici nekih nakon ovog kola trebali biti na -8.![]()

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
mireRN je napisao/la:ja u svom zivotu nisam vidio da je neko onoliko odmakao zivi zid.

Pozdrav od tate Amara uz jednu pjesmicu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pusica!

Ma pusti to bolan, pa oni nisu u stanju da stignu rekord u domenu svog kluba, a kamoli da su sposobni za nešto više, ova pauza će dobro doći da se malo igrači oporave, i onaj karzon Zeba bez veze dobi, atek Bešlija radi priče i zadržavanja vremena, i on više nije onaj kao nekad trebaju nam 2 stopera i krilo, pa i napadač, možda i vezni fin.
Majstor Karatea
Izvjestaj:
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ar-rudarpd" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ŽELJO
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ar-rudarpd" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ŽELJO
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
"Drago mi je što se kolega ne žali na suđenje i to treba podržati. Došlo je vrijeme kada se svi žale na nešto kada izgube"
reci im amare...
reci im amare...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Da je Adila sad negdje prodat, Svraku, B.Colica... otkupit Marijanov ugovor i osvjezit ekipu!
Onog Ramica i E.Colica, pod hitno im papire dati, Ramic nece da trci ima lik problem u glavu tako da sine haj ti u turbinu...A colic nije pogodio okvir gola ima 2 godine
Onog Ramica i E.Colica, pod hitno im papire dati, Ramic nece da trci ima lik problem u glavu tako da sine haj ti u turbinu...A colic nije pogodio okvir gola ima 2 godine
Rekoh ja komsije da ce biti tesko protiv Rudara ali eto ipak ste ga nekako jedva zabili u 90. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Onaj Lazar marjanović krilo iz Zrinjskog bi bio pravo pojačanje, te ovaj malac travančić u vezi još kad bi ga Amar izbrusio malo, dobar bi nam bio, i dobro bi se zaradilo na njemu.
Majstor Karatea
Elvir Čolić i Mirso Ramić fakat nisu za Želje, uz najveće napore ih gledam i trudim se da ne psujem, ali baš nisu za Želje.Bolje gurati nekog od naših juniora sa manjom platom nego ove.
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A i gurate vala mirsu, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ?bagrcavi je napisao/la:Elvir Čolić i Mirso Ramić fakat nisu za Želje, uz najveće napore ih gledam i trudim se da ne psujem, ali baš nisu za Želje.Bolje gurati nekog od naših juniora sa manjom platom nego ove.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Guramo jer je visok,pa mozda koja naleti na vuglu,ali slabo,nece mali da trci,umislio da je ZebaPapastathopoulos je napisao/la:A i gurate vala mirsu, je li ikad odigrao citavo poluvrijeme dok je vas igrac ?bagrcavi je napisao/la:Elvir Čolić i Mirso Ramić fakat nisu za Želje, uz najveće napore ih gledam i trudim se da ne psujem, ali baš nisu za Želje.Bolje gurati nekog od naših juniora sa manjom platom nego ove.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 53 gosta.