FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2012, 18:45

Ko nije pocrnio na moru mogao je to u Travniku danas..,vruce drama.odlicna atmosfera..bez problema...
mi smo imali nekoliko 100 posto sansi(Hadzic,Krpic i jednu cini mi se Suljic)...oni dali gol zahvaljujuci udarcu s centra... :roll: :roll:
unistili smo ih al nije lopta htjela u gol..sto se tice sudzenja...sasvim korektno ,samo jednom je bilo nesto kad su nasi trazili ruku u prvom poluvremenu al nisam vidjeo..kad smo trebali na kraju pritisnuti stigao nas je umor iz Mostara :mrgreen: ..
sasvim pristojno odigrana utakmica od nasih igraca al nije nas htjelo i jbg...
sto prije davati vise sanse malo Farisu momak je fkt dobar..
nas bruku bilo al et ..bakljade dobre :D ..greska je sto je od onog topovskog igrac Travnika ostao lezati..valjda je momak OK...sve u svemu lijepo gostovanje,navijaci(koji smo bili u Travniku)nismo nesto pretjerano ljudi,jesmo razocarani al idemo dalje..ne mozemo nakon jednog kiksa pljuvati..ovo ce se negdje vratiti(derbi :mrgreen:) ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 19:11

sad iz Travnika čestitam Travniku na pobjedi i borbenosti (kvalitet im je 0 bopdova)našim pićkicana se poserem usta. Travniku **** sve od-do za foliranje a sudijama majku usta i savezu naravno pa više smo imali prekršaja u napadu nego u košarci.I nevratili se u Sarajevo radi ove sramote ko ono reče da treba da idu na zimu nek idu odma.Navijači super navijanje -baklje sranje,podrška igračima na kraju -sranje(falilo je samo ono igraj Sarajvo nema veze)i onda šlag na kraju čupaju stolice one su krive za sve a ne pićke od igrača Sarajeva nego jadne stolice na stadionu Pirota.**** ti dan kad odoh nikad me više gostovanje vidjet neče.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 19:14

mma_hz je napisao/la:Ko nije pocrnio na moru mogao je to u Travniku danas..,vruce drama.odlicna atmosfera..bez problema...
mi smo imali nekoliko 100 posto sansi(Hadzic,Krpic i jednu cini mi se Suljic)...oni dali gol zahvaljujuci udarcu s centra... :roll: :roll:
unistili smo ih al nije lopta htjela u gol..sto se tice sudzenja...sasvim korektno ,samo jednom je bilo nesto kad su nasi trazili ruku u prvom poluvremenu al nisam vidjeo..kad smo trebali na kraju pritisnuti stigao nas je umor iz Mostara :mrgreen: ..
nas bruku bilo al et ..bakljade dobre :D ..greska je sto je od onog topovskog igrac Travnika ostao lezati..valjda je momak OK...sve u svemu lijepo gostovanje,navijaci(koji smo bili u Travniku)nismo nesto pretjerano ljudi,jesmo razocarani al idemo dalje..ne mozemo nakon jednog kiksa pljuvati..ovo ce se negdje vratiti(derbi :mrgreen:) ..
j
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 19:21

Alfa_Muzijak je napisao/la:Jadno izdanje. Prejadno. Ti se lafo boris za titulu, a Travnik te mogo ponizit 3:0.

Navijaci takodjer dno. Prekidaju utakmicu, lome stolice nicim izazvani.

Jovic 0 bodova. Nuhanovic, Gujic :arrow: otjerat (mada ima jos kandidata)

Jedina iole svijetla tacka bio mali Handzic koji je pokazao da ima potencijal da bude veliki igrac.
Š
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 okt 2012, 19:23

Losa igra dns, cim nema Sesara nema ni sredine terena. Ovaj nam se kiks morao desiti ali sam se najmanje nadao da ce to biti upravo protiv ovih mesara. Sta je tu je. Moramo ici dalje. Sljedece kolo Borac mora pasti. Ovu pauzu maksimalno iskorisititi i spremiti se za najtezi dio polusezone.

Zasto Beli nije igrao? :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 okt 2012, 19:24

onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 19:25

arelinho je napisao/la:onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??
O
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 06 okt 2012, 19:25

arelinho je napisao/la:onaj Nuhanovic jel on iz om. pogona il je dosao od nekud ??
iz zvijezde gradacac

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 okt 2012, 19:26

fifa09 je napisao/la:
iz zvijezde gradacac
hvala na odgovoru :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2012, 19:27

sekac je napisao/la:
On je iz pšizde materine da Bog dao da nikad nije došao na Koševo
:lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 19:32

š
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 06 okt 2012, 19:37

Sta se ti tripujes sto si jednom otis'o na gostovanje da mozes srat i po Hordama i klubu i igracima ?

Ima nas koji idemo na svako u sezoni i ne jedemo ****, prvi smo na tabeli i ne vidim razlog da pljujes po svemu i svacemu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2012, 19:41

Evolution87 je napisao/la:Losa igra dns, cim nema Sesara nema ni sredine terena. Ovaj nam se kiks morao desiti ali sam se najmanje nadao da ce to biti upravo protiv ovih mesara. Sta je tu je. Moramo ici dalje. Sljedece kolo Borac mora pasti. Ovu pauzu maksimalno iskorisititi i spremiti se za najtezi dio polusezone.

Zasto Beli nije igrao? :?
kako sam ja skontao Beli je u kazni poslije one reakcije kad je zamijenjen protiv Sirokog..opet kazem,MISLIM da je to..
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2012, 19:45

sekac je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ko nije pocrnio na moru mogao je to u Travniku danas..,vruce drama.odlicna atmosfera..bez problema...
**** te tvoj optimizam i faris hanđić veze on nema trči pored igrača Travnika ko na terminu a ljudi kontru 3 na 1
pa da da mu se da vise sanse mozda ce nauciti trcat kako tebi odg...jok et bicu pesimistican nakon jednog poraza u 8 tekmi..Bgt neka te .. :roll:
FK SARAJEVO.

alibi

Post Postao/la alibi » 06 okt 2012, 20:06

sekac je napisao/la:sad iz Travnika čestitam Travniku na pobjedi i borbenosti (kvalitet im je 0 bopdova)našim pićkicana se poserem usta. Travniku **** sve od-do za foliranje a sudijama majku usta i savezu naravno pa više smo imali prekršaja u napadu nego u košarci.I nevratili se u Sarajevo radi ove sramote ko ono reče da treba da idu na zimu nek idu odma.Navijači super navijanje -baklje sranje,podrška igračima na kraju -sranje(falilo je samo ono igraj Sarajvo nema veze)i onda šlag na kraju čupaju stolice one su krive za sve a ne pićke od igrača Sarajeva nego jadne stolice na stadionu Pirota.**** ti dan kad odoh nikad me više gostovanje vidjet neče.
Upravu si sve brate.Sve sam ovako htio da napisem,i sto se mene tice od sljedece tekme koju budem gledao a ovako pickice igrale h.ebacut im ja mamicu.O sudiji sitnoj dusi i o pickicama na terenu tzv igracima travnika ne mogu i necu ni rijeci napisati.Gademi se.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 06 okt 2012, 20:19

@alibi @sekac

Halo ba, majmuni. Smirite se. Ako vam smeta, idite na Koševo i igrajte vi. Šta ste vi, odbranili Sarajevo da možete pljuvat po njemu tako?!
4.10.2009.

alibi

Post Postao/la alibi » 06 okt 2012, 20:23

koalem je napisao/la:@alibi @sekac

Halo ba, majmuni. Smirite se. Ako vam smeta, idite na Koševo i igrajte vi. Šta ste vi, odbranili Sarajevo da možete pljuvat po njemu tako?!
Slusaj debilu,ja sam ga odbranio i moja stvar kako cu i prema kome se postaviti.I sad vidjeh penal za siroki protiv veleza....tuzno i smjesno,pa ako je ono penal onda je nama u travniku danas trebao svirati 2 i crvene kartone jos dati igracima travnika.Lakrdija opsta.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 okt 2012, 20:30

alibi je napisao/la:
koalem je napisao/la:@alibi @sekac

Slusaj debilu,ja sam ga odbranio i moja stvar kako cu i prema kome se postaviti.I sad vidjeh penal za siroki protiv veleza....tuzno i smjesno,pa ako je ono penal onda je nama u travniku danas trebao svirati 2 i crvene kartone jos dati igracima travnika.Lakrdija opsta.
koalem da ne bi smaro temu imaš PP
Sarajevo ljubavi moja!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 okt 2012, 20:34

Cestitam na titulu
NO PYRO NO PARTY

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 okt 2012, 20:35

Buu je napisao/la:Cestitam na titulu
Rano je još jbg, al hvala ipak ;) I mi vama drugo mjesto.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, rimljanin90, skoJaa i 58 gostiju.