Kupi meni jednu brate.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kupi meni jednu brate.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!VolimTz je napisao/la:Kupi meni jednu brate.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Šalim se care, to tako treba. Uprati one koji budu više pratili navijanje nego tekmu. Ti su sigurni, tako sam ja počeo.Probisvjet je napisao/la:Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!VolimTz je napisao/la:
Kupi meni jednu brate.
svaka ti je na mjestu i jos da dodam.MOLIM VAS!:svi u Lukavac,da pokazemo koliko volimo ovaj klub,ovaj grad.halalite 2-3 kafe,halalite izlaze u Vivu i ostala sranja.znaci animirajte nene,djedove,tetke,strine,dajdze.SVI U LUKAVAC,SVI,SVI,SVI!VolimTz je napisao/la:Šalim se care, to tako treba. Uprati one koji budu više pratili navijanje nego tekmu. Ti su sigurni, tako sam ja počeo.Probisvjet je napisao/la:Brate moram povesti neke djece omladine koja nisu bas zagrijana, da ih zarazim. Jedno pet utakmica i onda se tesko skinuti jbg. Ja otisao 1971 i od tada sam ovisnik u PM! Nema te komune koja te moze skinuti od Slobode!VolimTz je napisao/la:
Kupi meni jednu brate.
Ovako, pošto se bliži tekma sa Radničkim očekujem provokacije s njihove a Boga mi i sa naše strane. MOLIO BIH VAS da ne odgovarate na njihove provokacije da se ne stvaraju tenzije. Znamo svi šta će se desiti i nema potrebe za provokacijama. I nemojte ih bezveze napadati, nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro. Sretno i jednima i drugima.
Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.Probisvjet je napisao/la:Pobjede li Lukavac i Jedinstvo slijedecu utakmicu kada se bude moglo na tribine kupujem pet karata, jednu za sebe, a cetiri za Slobodu! Da nadoknadim ove sto ne mogu da gledam i jos X2 !
Izvini, ali moram ovdje da pišem..Nisu provokacije, nit imam namjere provocirat, djece i mladih ce bit dosta na utakmici, i ne bi volio da izbiju kakvi neredi, ja sam stariji od vas svih ovdje na forumu, sigurno, odrasto sam uz Radnicki..Ali ne bitno je to, znam da cete me napast sad, ali nemam nikakvu namjeru ovdje da provociram..nisu oni Curva Sud pa da imaš dole s nekim da se biješ, mi treba da se mjerimo sa velikim grupama, a ne sa manjim i sa onim u fazi razvoja, to nam neće donijeti ništa dobro.
Razumijem šta želiš reći, i jednim dijelom se slažem. Ali da bi se vratila stara slava Fukara iz vremena istoka, trebaju akcije protiv ekipa sa tradicijom i jakih ekipa. Ne može se respekt uzimat na Siouxima. To je ono što želim reći. Ajd u zdravlje.Siouux je napisao/la: Svim pravim fukarama, koji ne vise na ovim forumima lijep pozdrav, i nadam se spektaklu u Lukavcu sa obje strane
Pozdrav
Pa nismo ni mi vidili ispunjen stadion sto godina, naravno da ima Bujruma.TRUST je napisao/la: komsije imal bujruma
Slobodi je mjesto u PL, tamo da se dokazujete to stojiVolimTz je napisao/la: Razumijem šta želiš reći, i jednim dijelom se slažem. Ali da bi se vratila stara slava Fukara iz vremena istoka, trebaju akcije protiv ekipa sa tradicijom i jakih ekipa. Ne može se respekt uzimat na Siouxima. To je ono što želim reći. Ajd u zdravlje.
ko kod njih nije propaoSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo
Mislim da je trebao igrati za Banoviće,tamo bi imao "Europsku ligu"Ljumani_Banovici je napisao/la:ko kod njih nije propaoSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo
Mislim da si pogriješio temu,tema od Selje/Gračanice je na drugom šalteru.zeljogracanica je napisao/la:Moj care kakvi ste vi navijači, pa kupujete stalno tako Sloboda će bit prvak BiH.
Na guzove ovo danas očekivao sam da bude glatko za Slobodu.
U Lukavcu X ko kuća.
Pozz svima na forumu.
Ne bi imao Europsku ligu, ali bi imao sve drugo. Ne bi bio na hrenovkama kao kod vas, vidi ga jest ofalio.SultanSulejman je napisao/la:Mislim da je trebao igrati za Banoviće,tamo bi imao "Europsku ligu"Ljumani_Banovici je napisao/la:ko kod njih nije propaoSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda Jackson propao pravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.