Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bayern_munchen
- Kontakt:
Re: Bundesliga
al ova mi je najjaca:
Hoeneß: We Respect Hoffenheim
na goal.com
Hoeneß: We Respect Hoffenheim
na goal.com
Jesi bukvalacsukisp je napisao/la:Otkud ti tocalcio je napisao/la:Ovaj Wolfsburg pravi Bosanski tim.
Nemogu boda uzeti u gostima, ko da su sad iz Premijer lige upali u Bundesligu.![]()
Sest gostujucih tekmi su imali.Tri tekme su izgubili i to protiv Karlsruea,onda Bayerna i Bayera losi timovi![]()
I tri remija Bochum,Hertha,Schalke isto tako losi timovi![]()
Da su iz premier lige upali imali bi -0 poena![]()
Pravi Bosanski tim![]()
![]()

Bayern Munich 3 - 1 Arminia Bielefeld
Energie Cottbus 0 - 2 Schalke
Hannover 3 - 0 Hamburger SV
Hoffenheim 4 - 1 Karlsruhe
Stuttgart 1 - 3 1. FC Cologne
Werder Bremen 5 - 1 Hertha BSC
Sramota Stuttgarta, kao i Hamburgera, izgleda da ih je onaj poraz od Hoffenheima dobro uzdrmao. Ostalo ocekivano.
Energie Cottbus 0 - 2 Schalke
Hannover 3 - 0 Hamburger SV
Hoffenheim 4 - 1 Karlsruhe
Stuttgart 1 - 3 1. FC Cologne
Werder Bremen 5 - 1 Hertha BSC
Sramota Stuttgarta, kao i Hamburgera, izgleda da ih je onaj poraz od Hoffenheima dobro uzdrmao. Ostalo ocekivano.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To da su Bosanski tim, to sam se malo salio. Znas kako u Premijer ligi gosti tesko mogu osvojiti bod, ova sezona je doduse nesto bolja po tome...sukisp je napisao/la:Otkud ti tocalcio je napisao/la:Ovaj Wolfsburg pravi Bosanski tim.
Nemogu boda uzeti u gostima, ko da su sad iz Premijer lige upali u Bundesligu.![]()
Sest gostujucih tekmi su imali.Tri tekme su izgubili i to protiv Karlsruea,onda Bayerna i Bayera losi timovi![]()
I tri remija Bochum,Hertha,Schalke isto tako losi timovi![]()
Da su iz premier lige upali imali bi -0 poena![]()
Pravi Bosanski tim![]()
![]()

Na 6 gostujucih utakmica sakupili 3 boda, ma svaka cast.
Ali u isto vrijeme Leverkuzen je uzeo 12, Hoffenheim i Schalke po 9, Bayern, Hertha i Borussia po 10 bodova... sve u gostima.
Danasnji rezultati:
Arminia Bielefeld 0 - 2 Monchengladbach
Bochum 0 - 0 Werder Bremen
Hamburger SV 2 - 1 Borussia Dortmund
Karlsruhe 3 - 3 Bayer Leverkusen
Wolfsburg 3 - 0 Energie Cottbus
Jucer odigrana:
FC Cologne 2 - 1 Hannover
Sutra se igraju:
Eintracht Frankfurt ? - ? Stuttgart
Hertha BSC ? - ? Hoffenheim
Schalke ? - ? Bayern Munich
Leverkusen kisao, vodili 3:0, pa zavrsilo 3:3
Hoffenheim bi mogao sutra nerijeseno odgrati, sto znaci da u slucaju pobjede imamo 2 boda zaostatka za Hoffenheimom.
Jucer odigrana:
Sutra se igraju:
Leverkusen kisao, vodili 3:0, pa zavrsilo 3:3

Hoffenheim bi mogao sutra nerijeseno odgrati, sto znaci da u slucaju pobjede imamo 2 boda zaostatka za Hoffenheimom.
- calcio
- Kontakt:
hehe svaka cast za Karlsruhe
Dobre utakmice sutra
Dobre utakmice sutra
Jeli mislis na Hertu i nas Bosnahajmcalcio je napisao/la:hehe svaka cast za Karlsruhe
Dobre utakmice sutra
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Pa dobro, neka pobjedi i Bajern ali neka pobjedi i nas Bosnahajm, radi Vedada i Sejada.ribery je napisao/la:Danasnji rezultati:
Jucer odigrana:
Sutra se igraju:
Leverkusen kisao, vodili 3:0, pa zavrsilo 3:3![]()
Pusti onu malu "baju" iz zatvora, simpaticna je ali ipak je pusti napolje(salim se)
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
- calcio
- Kontakt:
Hertha - Bosnaheimamir je napisao/la:Jeli mislis na Hertu i nas Bosnahajmcalcio je napisao/la:hehe svaka cast za Karlsruhe
Dobre utakmice sutra
i Schalke - Bayern takodje

Dobro bi bilo i da Frankfurt pobjedi Stutgart, trebaju im bodovi dok se ne vrati Zlaja
Sutra je utakmica godine za naseg Salihovica.
Ovaj sve fino o Herthi naravno radi Berlina u kojem je proveo dugo vremena.
Ali u njemi kipi,samo da hoce namijestiti nisanske sprave i da ubaci gol dva a i da ih Ibisevic dokrajci.
Budu li igrali kao u ovih par meceva Herthi se sprema belaj-jer Salihovic haman igra na domacem terenu
Ovaj sve fino o Herthi naravno radi Berlina u kojem je proveo dugo vremena.
Ali u njemi kipi,samo da hoce namijestiti nisanske sprave i da ubaci gol dva a i da ih Ibisevic dokrajci.
Budu li igrali kao u ovih par meceva Herthi se sprema belaj-jer Salihovic haman igra na domacem terenu

Eintracht Frankfurt 2 - 2 Stuttgart
Hertha BSC 1 - 0 Hoffenheim
Schalke 1 - 2 Bayern Munich
Hoffenheim prekinuo niz, Bayern nastavio niz
VFB gubio 2:0, pa stigli do 2:2. Inace, pravo cudne ove sezone igra ovaj Stuttgart 
Hertha BSC 1 - 0 Hoffenheim
Schalke 1 - 2 Bayern Munich
Hoffenheim prekinuo niz, Bayern nastavio niz

Nadam se da hofenhaim nece uci u kakvu crnu seriju,jer fakat potpuno su zasluzeno na mjestu na kojem su sad. Procitao sam neke njemacke novine i saznao sam da postoji mogucnost da u wolsfburgu bude cak 5 bosanaca,jer zele da dovedu spahica,salihovica i ibisevica. Bio bi odlican tandem ibisevic-dzeko. Grafite ce najvjerovatnije u manchester city. Kad bi se uigrali salihovic-misimovic,te dzeko-ibisevic,to bi puno znacilo i za klub i za reprezentaciju.
Slijedeca Hoffenhaim-Wolfsburg ne valja nikako
Hoffenhaim mora dobiti ako hoce da bude za glavnog pretenda za titulu.
A Wolbsurgu treba pobijeda da prekine niz slabih tekmi na gostovanju i da uhvati voz za sami vrh tojest evropu.
Nerijeseno bi zaebalo i jedne i druge-pogotovo ove prve.
P.s Obasi je debelo sebican jer je bio ljubomoran na Vedada sto mu je ovaj zamalo oteo mijesto otkad je bio na OI.
Ba tu i tamo ali se daleko bolje slaze sa Vedadom.

Hoffenhaim mora dobiti ako hoce da bude za glavnog pretenda za titulu.
A Wolbsurgu treba pobijeda da prekine niz slabih tekmi na gostovanju i da uhvati voz za sami vrh tojest evropu.
Nerijeseno bi zaebalo i jedne i druge-pogotovo ove prve.
P.s Obasi je debelo sebican jer je bio ljubomoran na Vedada sto mu je ovaj zamalo oteo mijesto otkad je bio na OI.
Ba tu i tamo ali se daleko bolje slaze sa Vedadom.
Nejsigurniji 1 ovog vikenda bila mi je Herta, bio sam siguran da ce dobiti
Ne moze ni hofenhajm do vijeka
Ne moze ni hofenhajm do vijeka
- " $...
Stvarno respektujem Hoffenheim, ali zar stvarno neki ovdje misle da mogu do titule pored jednog Bayerna, HSV-a. Schlake-a, Werdera, Leverkusena
Kad se malo bolje sagledaju ovih 12 kola BL vidjecete sami da je Hoffenheim imao srece sto su Bayernu i HSV-u bila ozlidjena i petorica iz prve postave i opet zaostaju 1 odnosno 2 za Hoffenheimom koji nije imao vecih problema sa ozlijedama.
Samo nek budu odsutni 2 ili 3 kola Salihovic, Eduardo, Ibisevic, Ba, kao sto je bio slucaj sa Bayernom i HSV-om njih nema nigdje na mapi.
Na kraju sezone najvisi njihov domet ce biti 5 ili mozda 4 mjesto.
Kad se malo bolje sagledaju ovih 12 kola BL vidjecete sami da je Hoffenheim imao srece sto su Bayernu i HSV-u bila ozlidjena i petorica iz prve postave i opet zaostaju 1 odnosno 2 za Hoffenheimom koji nije imao vecih problema sa ozlijedama.
Samo nek budu odsutni 2 ili 3 kola Salihovic, Eduardo, Ibisevic, Ba, kao sto je bio slucaj sa Bayernom i HSV-om njih nema nigdje na mapi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Stvarno respektujem Hoffenheim, ali zar stvarno neki ovdje misle da mogu do titule pored jednog Bayerna, HSV-a. Schlake-a, Werdera, Leverkusena
Slazem se,nije Hoffenheim bas tako jak kao sto sad izgleda.Ima mnogo jacih ekipa od njih sto ce se brzo i pokazati.Mislim da je njima realno od pete maksmimalno do 9-10 pozicije
Tako su mu vikali i dok su u drugoj BL ligi igraliamerosm je napisao/la:Stvarno respektujem Hoffenheim, ali zar stvarno neki ovdje misle da mogu do titule pored jednog Bayerna, HSV-a. Schlake-a, Werdera, Leverkusena

Ljubomora je vrlo cudna stvar

Ma dobro, upravu je covjek jednim dijelom.Uredu je biti optimistican i navijati za Hoffenheim, ali govoriti da su fav. za titulu... Jedno je cvajta, a nesto sasvim drugo prva liga...sukisp je napisao/la:Tako su mu vikali i dok su u drugoj BL ligi igraliamerosm je napisao/la:Stvarno respektujem Hoffenheim, ali zar stvarno neki ovdje misle da mogu do titule pored jednog Bayerna, HSV-a. Schlake-a, Werdera, Leverkusena
Na kraju sezone najvisi njihov domet ce biti 5 ili mozda 4 mjesto.![]()
Ljubomora je vrlo cudna stvar![]()
Druga liga je nesto drugo. I tamo su bili isti ovi igraci. Ja nemam simpatije ni prema jednom klubu iz bundes lige, al ovi klubovi gdje igraju bosanci drazi su mi od ostalih. Ako gledamo vrijednost klubova,onda hoffenheim nema nikakve sanse za titulu,al s druge strane oni daju 120 % od sebe na terenu,sto se i vidi na rezultatima. Njihov je cilj bio ostanak u prvoj ligi,gotovo su ga osigurali nakon 10-tak utakmica. A sve sto naprave vise od ostanka ,za njih ce biti veliki uspjeh. Rano je govoriti ko ce osvojiti titulu,al pored bayerna,hsv,werdera i shalkea,sigurno se moze prikljuciti i jos neki klub,pa zasto ne i hoffenheim? Ipak imaju oni dva bosancerosa,i to vraski dobra.
A sto svi navodite Werdera kao favorita za titulu, oni u zestokoj krizi i igre i rezultata...
Jes da je jos rano, ali ja mislim da ce tesko biti i 3., ne gine im kup uefa iduce godine.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.