X2libje je napisao/la:Riberyyyyyyyyyyyyy![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Ne volim kad igraju ovako
Izvode nekakve pete u kaznenom i zajebavaju se
Al eto pobjeda ko pobjeda . Vazno da se niko nije povrijedio
Ocekivao sam bar sedam komada da ce im dati al nista

Izvode nekakve pete u kaznenom i zajebavaju se
Al eto pobjeda ko pobjeda . Vazno da se niko nije povrijedio
Ocekivao sam bar sedam komada da ce im dati al nista
Thomas Müller - Fußballgott
- anelbavarac
- Kontakt:
Odigrali smo onoliko koliko nam je trebalo i sigurno dobili poslije onog soka u utorak.
Ovo je bila jako teska utakmica na psiholoskom planu i ova pobjeda nam je itekako dobro dosla,nista idemo dalje ima ovde itekako mjesta za napredak,sve ce vremenom doci na svoje mjesto.
Ovo je bila jako teska utakmica na psiholoskom planu i ova pobjeda nam je itekako dobro dosla,nista idemo dalje ima ovde itekako mjesta za napredak,sve ce vremenom doci na svoje mjesto.
-
- Kontakt:
Ja nisam ocekivao da ce Bayern torpedirati Hoffenheima kao mnogi, prvenstveno zbog tog poraza protiv Batea koji je morao ostaviti traga na igracima Bayerna, bez obzira sto su to Svabe. Vidjelo se i prije da na psiholoskom planu mnogi igraci Bayerna nisu jaki ( primjer protiv Chelsea u finalu lp-a ), tako da neki potop Hoffe nakon blamaze protiv Bjelorusa nije bio za ocekivati. Treba ocekivati potop Batea na Allianz Areni jer je to realno za ocekivati. Nego da se dotaknem malo tekme, Bayo je ipak igrao u grcu, bez obzira na to sto su napadali, pogotovo se to vidjelo u 1 poluvremenu gdje je ta sigurnost koja je bila prisutna u prethodnim mecevima nestala, sto se moglo i ocekivati. Jos jednom se pokazalo kako Martinez jos uvijek ne moze drzati sredinu terena s Bastianom ( iako ni ovaj potonji nije pokazao nista specijalno, stavise bio je poprilicno los) , medjutim cinjenica je da je Luiz Gustavo trenutno za klasu bolji na toj poziciji DMF-a s Schweinsteigerom nego li Martinez. Naravno trebat ce vremena da martinez pohvata sve konce Bayernove igre i da se uigra na toj poziciji zadnjeg veznog. Konstantno se vrsi ta rotacija te se i na taj nacin Martinez pokusava uviknuti u sistem igre Bayerna. Sto se tice ostalih igraca odbrana je ovaj put bila poprilicno dobra, a tome je doprinio i los Hoffenheim, samo jedva cekam da se Alaba vrati jer Ribery mora da igra gotovo sam po lijevoj strani, jer nema pomoci od Badstubera koji nije igrac za beka. Sva sreca pa se Ribery sve vise ubacuje u sredinu i na taj nacin otvara prostor saigracima. Nego sta bi s Mulijom zasto izadje onako rano jel se radi o kakvoj povredi ili se Heynckesu nije svidjela njegova igra ili sta
Ipak je imao tu asistenciju, tako da mozda je Heynckes htio da ga odmori. Mandzukic je bio kriminalan, jedva cekam da se Gomez vrati kad vec Heynckes ne zeli da stavi Mullera na spica. Gomez je Dzeko za Mandzukica. Sto se tice Shaqiria on jednostavno mora nauciti da sto je moguce vise dize glavu i gleda gdje se nalaze njegovi saigraci, mnogo puta pokusava nesto solo prodorima,a ima mnogo boljih opcija u tom trenutku. Kroos mi je ponovo djelovao sporo, sem te asistencije za Riberya nije pokazao nesto posebno, a sto se tice Riberya definitivno igrac utakmice, pored ta dva gola koje je postigao trcao je, borio se , stvarao prilike.. Dakle da rezimiram veoma bitna pobjeda Bayerna nakon soka u Ligi Prvaka, sjajna igra se nije mogla niti ocekivati a rezultat je potpuno realan i zasluzen. Dakle 2:0 pobjeda Bayerna i niz se nastavlja.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bas uvjerljiva igra ali pobjedi se ne gleda u zube.
Nije to bilo na razini prethodnih utakmica, ali ocigledno da je bilo sasvim dovoljno da se upisu nova tri boda i jos jednom sacuva svoja mreza.
Ja ne znam sta Babbel radi na treningu, ali izgleda da ih vise poducava borilackim vjestinama nego onim potrebnim na zelenim terenima.
Sad slijedi mala pauza, ali samo za neke igrace i vjerujem da ce to biti sasvim dovoljno da se napune baterije i da se povrijedjeni igraci vrate.
Nije to bilo na razini prethodnih utakmica, ali ocigledno da je bilo sasvim dovoljno da se upisu nova tri boda i jos jednom sacuva svoja mreza.
Ja ne znam sta Babbel radi na treningu, ali izgleda da ih vise poducava borilackim vjestinama nego onim potrebnim na zelenim terenima.

Sad slijedi mala pauza, ali samo za neke igrace i vjerujem da ce to biti sasvim dovoljno da se napune baterije i da se povrijedjeni igraci vrate.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Nakon poraza od BATE-a mislio sam da cemo Hoffenheim rastaviti na komadice, ali momci su se odlucili za jednu drugu varijantu. Lagana pobjeda uz odlicnu predstavu Riberya. Niz u ligi je nastavljen, a sada nam slijedi pauza zbog kvalifikacijskih utakmica za SP. Dobro ce doci da se momci malo odmore i onda ponovo krenuti u nove pobjede.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ne upuštaj se u ovakve gluposti, nije potrebno.proFCB je napisao/la:samo volio bih ovu sezonu vidjet Mandzukica da odradi kompletnu,ubijte me ako se taj rekord ne bi uzdrmao...
Ah jedva čekam da se Gomo vrati, da ovog cigana što manje u kadru bude!

Hrvat je odigrao dvije na extra nivou, i to one prve dvije, protiv Dortmunda i onu u kupu, a evo počeo je da nanosi povredi i svojim suigračima, kud ćeš više.

Ostalo je prosjek ili vrlo loše, a vi ovakvim izjavama zamazujte oči kome hoćete, vjerovatno ste Hrvati tipa našeg harishp.

I promijeni medij, uvijek pogrešne sastave dobiješ. Za Robbena se već 3 dana znalo da danas neće igrati.

Nail for Real je napisao/la:Ugasih. Ne mogu vise ovu dosadu da gledam.

Odgledao pošto nisam imao pametnijeg posla, mislim đe ću tu bruku da u slobodno vrijeme ne gledam Bayerna

@Bundesliga, dobra analiza, skroz ti skidam kapu, skroz te podržavam, tako da ništa više ne mogu dodati niti oduzeti.

Jedino ću još jednom reći

to je to sto se cekalo...ovo je bilo za zlatnu loptu...Bilall je napisao/la:.... jbg druze ne gledas.Makaveli je napisao/la:ja nikada nisam vidio od riberya ono za sta ga se proglasavalo na ovoj temi...
i sumnjam da cu vidjeti...
salu na stranu...treba puno vise...iako danas..jako dobri golovi.svaka cast..nisam gledao utakmicu
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;Klare je napisao/la:
Ah jedva čekam da se Gomo vrati, da ovog cigana što manje u kadru bude!![]()
Hrvat je odigrao dvije na extra nivou, i to one prve dvije, protiv Dortmunda i onu u kupu, a evo počeo je da nanosi povredi i svojim suigračima, kud ćeš više.![]()
Ostalo je prosjek ili vrlo loše, a vi ovakvim izjavama zamazujte oči kome hoćete, vjerovatno ste Hrvati tipa našeg harishp.![]()
A sad fino sam sebe ispljuskaj.
-
- Kontakt:
Ocigledno se ide na to da je gotovo svaki spic bolji od Gomeza samo zato sto mnogi Svabu ne vole. Ali da ne krecemo ovu bezbroj puta prezvakanu diskusiju nanovo molio bih da se ne nizu nekakve bespotrebne replike. Ako vecina vas misli da je Mandzukic igrac za Bayernove prve postave jadna li nam majka.
@ Klare
Hvala
Nema potrebe za to covjek nista pogresno nije rekao.quadro je napisao/la:A sad fino sam sebe ispljuskaj.
@ Klare
Hvala

Najgora stvar je bas u tome sto imamo nekako tvrde stavove kada su u pitanju dva Maria i niko ne popusta.
Trebamo malo kao sto rece amidza spustiti loptu na zemlju i pokusati da se ne svadjamo stalno oko pitanja napadaca. U zadnje vrijeme ne moze se doci na ovaj pdf a da se neko ne svadja u vezi toga
@Makaveli
Ma nije stvar u golovima druze, rijetko ih taj daje ali eto ipak daje
Ispod svog prosjeka je on danas odigrao ali je opet pokazao na terenu vise od svih. Nadam se da ces pratiti njegove igre kada se u Bayern vrati Alaba i kada Ribery dobije mnogo bolju i ofanzivniju bekovsku podrsku. Ipak je on vise timski igrac koji pravi visak a ne realizator.
Ja mislim da si barem gledao prosle godine onu utakmicu protiv Basela, onaj potop. E to ti je jedan primjer kakav je to igrac. Pa Bilal se nije uopste upisao kao strijelac kod onih 7:0 a svako ko ima oci mogao je da zapazi ko je najzasluzniji za onu visoku pobjedu, i sta ustvari taj covjek radi protivnickoj odbrani.
@Klare
Ne vjerujem da bi njima bila dosadna tekma da je Bayern nekim slucajem gubio sa 2:0
Imali bi mi mnogo ispisanih stranica ovdje
Trebamo malo kao sto rece amidza spustiti loptu na zemlju i pokusati da se ne svadjamo stalno oko pitanja napadaca. U zadnje vrijeme ne moze se doci na ovaj pdf a da se neko ne svadja u vezi toga

@Makaveli
Ma nije stvar u golovima druze, rijetko ih taj daje ali eto ipak daje

Ispod svog prosjeka je on danas odigrao ali je opet pokazao na terenu vise od svih. Nadam se da ces pratiti njegove igre kada se u Bayern vrati Alaba i kada Ribery dobije mnogo bolju i ofanzivniju bekovsku podrsku. Ipak je on vise timski igrac koji pravi visak a ne realizator.
Ja mislim da si barem gledao prosle godine onu utakmicu protiv Basela, onaj potop. E to ti je jedan primjer kakav je to igrac. Pa Bilal se nije uopste upisao kao strijelac kod onih 7:0 a svako ko ima oci mogao je da zapazi ko je najzasluzniji za onu visoku pobjedu, i sta ustvari taj covjek radi protivnickoj odbrani.
@Klare
Ne vjerujem da bi njima bila dosadna tekma da je Bayern nekim slucajem gubio sa 2:0

Imali bi mi mnogo ispisanih stranica ovdje

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 07 okt 2012, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
Prateci ovaj forum duze vremena zakljucio sam jednu stvar a mislim da nisam jedini koji tako misli,da na temi naseg voljenog kluba Bayerna ima toliko pljuvaca i provokatora na sve sto uradi Bayern a vecinom sigurno gazi sve pred sobom,da je to za ne povjerovati,zasto smo mi njima trn u oku ne znam,niti me zanima samo znam sto mi vise pobjedjujemo i grabimo naprijed da nas sve vise mrze,al hajd nema veze neka nas mrze to ce nas samo ojacati.Pozdrav braco bavarci i idemo dalje.
MIA SAN MIA!
MIA SAN MIA!
Cestitike na pobjedi. Ocekivao sam da ce Bayern sav svoj bijes iskaliti na Hoffenheimu, ali ipak su samo odigrali onoliko koliko im je bilo potrebno za sigurnu pobjedu i nova tri boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jest. Rekao je da je bio lošiji od prosjeka, dok ocjene iz pojedinačnih utakmica govore drukčije. I to na svim mogućim novinama, portalima.Bundesliga je napisao/la:
Nema potrebe za to covjek nista pogresno nije rekao.
Da me se krivo ne shvati, ja obožavam Gomeza, ali isto tako i ne volim kada ljudi iznose pogrešne činjnice.
Također je i zanimljivo da nitko nije vidio u ovoj tekmi protiv Hoffe kako se je Mandžukić izvukao desno i na taj način oslobio kod prvog kola prostor Mulleru koji je asistirao Riberyu, a kod drugog se ponovno izvukao gotovo do aut linije te ubacio Kroosu koji se dobro snašao i asistirao ponovno Riberyu.
Osobno sam vidio to kod Gomeza jedino dok je igrao u Stuttgartu i u prvoj sezoni pod Gaalom.
Nemojte gledati samo **** golove ili asistencije, gledajte kako igrač igra za ekipu, a vidimo da se s Mandžom odlično razumije i Muller i Kroos i Ribery.
Dok je kod Gomeza situacija da ekipa igra za njega.
Toliko od mene.
Pozdrav.
-
- Kontakt:
Ne znam ja sam misljenja da su odigrali onoliko koliko su mogli, misljenja sam da juce bolje od onoga jednostavno Bayern nije mogao.amerosm je napisao/la:ali ipak su samo odigrali onoliko koliko im je bilo potrebno za sigurnu pobjedu i nova tri boda.
Dobro recimo da je bio prosjek.quadro je napisao/la:Jest. Rekao je da je bio lošiji od prosjeka, dok ocjene iz pojedinačnih utakmica govore drukčije. I to na svim mogućim novinama, portalima.
Ne znam koja je svrha da se tako trom i spor centarfor izvlaci po krilu, njemu je mjesto na spicu i da posprema golove, ako Bayo vec preferira igru s visokim centarforom. Da je Muller na toj poziciji onda bi to bilo uredu, jer je pokretljiviji, spretniji, tehnicki potkovaniji..quadro je napisao/la:Također je i zanimljivo da nitko nije vidio u ovoj tekmi protiv Hoffe kako se je Mandžukić izvukao desno i na taj način oslobio kod prvog kola prostor Mulleru koji je asistirao Riberyu, a kod drugog se ponovno izvukao gotovo do aut linije te ubacio Kroosu koji se dobro snašao i asistirao ponovno Riberyu.
S Gomezom se citava ekipa bolje razumije u to budi siguran pozz i tebi.quadro je napisao/la:Nemojte gledati samo **** golove ili asistencije, gledajte kako igrač igra za ekipu, a vidimo da se s Mandžom odlično razumije i Muller i Kroos i Ribery.
Ja bi volio da smo jučer više golova utrpali, da se još zapelo moglo se. Treba uvijek trpat što više moguće i time dizat atmosferu, a i nabijat gol razliku koja je uvijek bitna. Jeste da smo je u par utakmica stvarno nabijali, ali od svih utakmica do sad u Bundesligi, možda sam jedino jučer želio još malo više.....
Ali generalno se može biti zadovoljno jer ono je bila apsolutna kontrola utakmice, a Hoffenheim se poslije više trudio da ne bude nakantan nego da zabije neki gol. Probali su prema naprijed nešto do primljenog gola i malo još možda poslije. Ali poslije su se zatvorili već.
A ovo oko Gomeza, s obzirom da smo mi više nacija koja voli neke prave driblere i one neke igrače koje utakmicama daju neki poseban šmek (kod nas se na treningu primjera radi više djeca uče da ne pucaju špicem, nego nekim drugim bitnijim elementima fudbala
) i s obzirom da su mnogi želili vidjeti Džeku u Bayernu, onda prema tome svemu Gomez ima ovde i previše fanova.
Protiv Batea ste se imali priliku uvjerit, kako ni Mandžo protiv ekipa koje se pozada zgusnu ne može uvijek donijet prevagu. Ova je utakmica potvrda da se Gomez često nepravedno kritikuje. Sve smo prije objašnjavali, jednostavno Gomez je ubica pred golom sa sjajnim instinktom za gol, čovjek koji se kreće kroz sredinu, a Mandžo se izvlačo i na krilo i više je varijabilan. I jedno i drugo može imati veliki značaj za ekipu, a jedan je pogodniji za neke protivnike, drugi za druge. Od obojice će biti velike koristi. A poznato je od početka šta sam o Mandži pričao i i dalje kažem da je dobar napadač, ali mora se on dosta još dokazat da bi bio na nivou jednog Gomeza.
Jučer je npr. Mandžukić baš imao crni dan i ništa mu nije polazilo za rukom ili ti nogom
. Protiv Batea se slabo vidio, ali tada je cijela ekipa bila slaba, zato se tu i ne mogu iznosit neke kritike. Generalno je do sad ispunio, ako ne i nadmašio očekivanja (sad ono sve zavisi šta je kod od njega očekivao
)

A ovo oko Gomeza, s obzirom da smo mi više nacija koja voli neke prave driblere i one neke igrače koje utakmicama daju neki poseban šmek (kod nas se na treningu primjera radi više djeca uče da ne pucaju špicem, nego nekim drugim bitnijim elementima fudbala

Protiv Batea ste se imali priliku uvjerit, kako ni Mandžo protiv ekipa koje se pozada zgusnu ne može uvijek donijet prevagu. Ova je utakmica potvrda da se Gomez često nepravedno kritikuje. Sve smo prije objašnjavali, jednostavno Gomez je ubica pred golom sa sjajnim instinktom za gol, čovjek koji se kreće kroz sredinu, a Mandžo se izvlačo i na krilo i više je varijabilan. I jedno i drugo može imati veliki značaj za ekipu, a jedan je pogodniji za neke protivnike, drugi za druge. Od obojice će biti velike koristi. A poznato je od početka šta sam o Mandži pričao i i dalje kažem da je dobar napadač, ali mora se on dosta još dokazat da bi bio na nivou jednog Gomeza.
Jučer je npr. Mandžukić baš imao crni dan i ništa mu nije polazilo za rukom ili ti nogom

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
lose protiv hofe, lose. dosadno, kilavo, nezainteresirano, bez zara...
ak nastave pruzati ovakve partije, nema sanse da ce se salatra vrnuti u minken.
ak nastave pruzati ovakve partije, nema sanse da ce se salatra vrnuti u minken.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prednost iz kola u kolo raste ali i nasa forma u istom ritmu opada, barem kako se dalo vidjeti u posljednje dvije utakmice.
Sreca nasa pa slijedi pauza gdje ce se vjerujem mnogi igraci nabrijati na gostovanje tvrdoj Fortuni koja vrlo rijetko prima golove a jos rjedje prosipa bodove.
Vjerujem da ce se neki igraci oporaviti i da ce konkurisati za pocetnih 11, jer su nam neki igraci stvarno potrebni (aludiram na Alabu), jer je lijeva strana sa Trubom postala sve samo ne ozbiljna po gol protivnika.
Sreca nasa pa slijedi pauza gdje ce se vjerujem mnogi igraci nabrijati na gostovanje tvrdoj Fortuni koja vrlo rijetko prima golove a jos rjedje prosipa bodove.
Vjerujem da ce se neki igraci oporaviti i da ce konkurisati za pocetnih 11, jer su nam neki igraci stvarno potrebni (aludiram na Alabu), jer je lijeva strana sa Trubom postala sve samo ne ozbiljna po gol protivnika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.