Ja mozga, pa igro je i pjanic za mladu lux, begovic za kanadu, medunjanin za holandiju, mujdza hrvatsku, miske scg itd.valterboy je napisao/la:Momak igra za Hrvatsku a kaze jos se nije odlucio za koga ce igrati.
Sve je jasno.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja mozga, pa igro je i pjanic za mladu lux, begovic za kanadu, medunjanin za holandiju, mujdza hrvatsku, miske scg itd.valterboy je napisao/la:Momak igra za Hrvatsku a kaze jos se nije odlucio za koga ce igrati.
Sve je jasno.
ne shvataš jbghattab je napisao/la:Ja mozga, pa igro je i pjanic za mladu lux, begovic za kanadu, medunjanin za holandiju, mujdza hrvatsku, miske scg itd.valterboy je napisao/la:Momak igra za Hrvatsku a kaze jos se nije odlucio za koga ce igrati.
Sve je jasno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OVO OBAVEZNO! Malog spustiti u svlačionicu, upoznati ga sa igračima itd. Od toga se kreće. Na ruku nam ide situacija u Hrvatskoj, gdje su svi rezignirani što se tiče reprezentacije, pogotovo nakon pozivanja Sammira, atmosfera je užasna. Dok kod nas totalno obrnuta ploča, pogotovo ako se vratimo iz Grčke sa pozitivnim rezultatom.Backy je napisao/la:Mozda bi savez trebao uputiti poseban poziv Seadu i malom da dodu u Zenicu gledati sljedecu utakmicu reprezentacije.
Mislim da bi malog dojmila atmosfera na bilinom polju.
nemoj nam i ti pristajati na muku dubrava. zar te nisu uhapsili ispred skole Alena?dubrava je napisao/la:Pa jeste li vi normalni?!
Kad ćete prestati sa glupostima oko nečije nacije ili lupetati o drugima bez ikakve osnove?!
Opustite se malo, izađite vani, iživite se malo.
Postoji život i van foruma i interneta.
cuo sam deset verzija odakle mu je mama. neki kazu hercegovina, neki dalmacija eto sad ti purgerica.gloryhunter je napisao/la:igrat ce za Bosnu isto ko i Haris Vučkić..![]()
btw niko ne spominje da mu je majka iz Zagreba, Hrvatica, Purgerka...znači on je pola-pola po krvnim zrncima..
Upravo tako ja kad sam odgledao ovaj zadnji njegov intervju sa hr.portala meni je sve jasno mali je nas.jocker92 je napisao/la:Pa svakom je valjda jasno da mali zeli igrati za BiH,pa vidite to po njegovim izjavama,on da zeli igrati za HR hebemu pa rekao bi to otvoreno i boli ga qurac.Ko mu sta moze kad bi to izjavio,nema razloga da suti kad je za opcija u pitanju,ali za BiH je vec druga situacija.
Da to sad izjavi,najebo bi ko zuti
Da sve je krenulo odavde sa foruma hvala bogu da imamo internet a ne kao prije 15 godina kad su nam otimali igraceSheyi je napisao/la:Znaci da je sve krenulo s foruma?!
Prvo tema, pa grupa na FB, pa Sead, Dino, Benjojutub, Osman, zatim vijest na duplom sportu, Alenovi diplomatski odgovori() za hrvatske medije, i na kraju citam pogrdne komentare Hrvata na raznim portalima, sto mi govori da ce Alen zaigrati za Bosnu i Hercegovinu, naravno ako ne propadne.
Koji ce nam qurac Begovic na golu?Keenan.- je napisao/la:Čim razmišlja gdje će ništa od toga nema. Neka ide igrati za Hrvatsku, nama ne trebaju takvi, nama trebaju zmajevi koji igraju srcem za državu i navijače.
Ovo bi se moglo uraditi predati neka zahvalnica Seadu nesto takvo nadam se da neko cita ovo iz saveza .Offside je napisao/la:OVO OBAVEZNO! Malog spustiti u svlačionicu, upoznati ga sa igračima itd. Od toga se kreće. Na ruku nam ide situacija u Hrvatskoj, gdje su svi rezignirani što se tiče reprezentacije, pogotovo nakon pozivanja Sammira, atmosfera je užasna. Dok kod nas totalno obrnuta ploča, pogotovo ako se vratimo iz Grčke sa pozitivnim rezultatom.Backy je napisao/la:Mozda bi savez trebao uputiti poseban poziv Seadu i malom da dodu u Zenicu gledati sljedecu utakmicu reprezentacije.
Mislim da bi malog dojmila atmosfera na bilinom polju.
Zasto ne kakvih je dijabola proslo kroz repku valjda i jedan od najvecih talenata u europi zasluzuje poziv.Ovo za Susica ne znam koliko je to realno on se ponasa kao da smo brazil sto se tice izbora igraca skoro je izjavio nesto u ovom smislu "necu ja nikoga vuci za rukav da sreduje papire".Pa nego tko ce ti trebas sve uraditi da ojacas tim kojeg vodis mala smo zemlja da bi sada glumili neki ponos prilikom vrbovanja igraca za nacionalni tim.Normalno ne dopustiti da neko pljuje po dresu ali sve sto moze treba uciniti i ne samo za ovog malog i za jos mnogo druge "nase" igrace po europi.Trebao bi savez da ima neke skaute koji bi obilazili samo ovu djecurliju iz inostranstva da nam se ne desavaju vise slucajevi Ibrahimovic itd.Okupiti tu djecu kad su pripreme A selekcije pa da se upoznaju i sa igracima iz A tima.Znaci sve uraditi da ne gubimo talente .barbarez je napisao/la:Posto nam je jako stalo do ovog momka,treba nesto uraditi u skorije vrijeme.odraditi neke pametne poteze,iskoristiti neke nase legende i reprezentativce i decka uvjeriti da igra za nas.Ne sumnjam da ce Hrvati uraditi sve da ga zadrze,ali mislim da je vrijeme da im naplatimo jednom za sve ove godine ,sto su nam krali igrace .Pape nek se sa Dzekom i Spahom uputi u Zg i nek lobiraju kod momka,jer Hratima je na oku i oni ce mu stalno soliti pamet,treba djelovati vec sad.Ja bi ga protiv Lihtenstajna vec zvao i dao mu da igra
Dijete je dijete pa makar da je novi Ajnštajn. Dijetetu treba ostaviti da ganja loptu, da fata djevojčice i igra sokera a ne da misli o nacionalnim identitetima ili kontekstualnošću porodičnih odnosa.
Dijete neka bude dijete, tako mu se najbolje može pomoći. Napravljen je prvi korak, stavljeno mu do znanja da je poželjan, i vrijeme je da se okanimo palamuđenja o sudbini drugih i da se malo pozabavimo sobom. Individualno a ne u smislu kvazi-nacionalnih interesa i kolektiviteta.
Oprosti, no, da li ti uopće razaznaješ pojmove nacionalni identitet i njegovu različitost od pojma nacionalizam? Moj stav je da dijete ne treba opterećivati pitanjima od takve važnosti u ovom dobu. Prvo što nema smisla jer je dijete u adolescenciji, otac na to utiče, porodica u užem smislu, prijatelji, jezik, iskustvo i bezbroj drugih stvari. On to nije u stanju. Naznačeno mu je da je dobrodošao, a sad ga posebno natjerivati da igra za nas pa ga kasnije pljuvati što se odlučio za druge nema smisla. Davno je njegov babo kontaktiran i kad dođe vrijeme i Alen će se konkretnije odrediti. Sad mu se samo u karijeri koja obećava može naštetiti. Neka ga, neka jede, živi, je** okolo.Lucryler je napisao/la:Ma niko to ovdje ne spori , nemoj nesto pisati sto nije istina , naravno da je dijete i ima takav status i naravno da je pozeljan , ali repka je svetinja i neka svi znaju pa i on od malih nogu se uciovdje nema govori o nekim nacionalistkim namjerama...
Odkad su Duvnjaci postali purgerigloryhunter je napisao/la:igrat ce za Bosnu isto ko i Haris Vučkić..![]()
btw niko ne spominje da mu je majka iz Zagreba, Hrvatica, Purgerka...znači on je pola-pola po krvnim zrncima..
Sanse da oode iz Dinama u sljedecih 3-4 godine su ravne onima da Dinamo osvoji ligu prvaka ove godineskyisthelimit je napisao/la:U ovom trenutku je najvaznije da ode iz Dinama.
Mislim, ne koce oni njegov razvoj ali zna se iz kojeg razloga je ovo veoma bitno
Kanite se te šuplje, shvatite da je mali purger i Dinamovac, nemoj misliti da se njemu negdje plaho žuri. Nema teorije da ode iz Dinama prije nego što dobije nemoralnu ponudu, Mamić nije kokošar i ne prodaje igrače za siću i za ovoga će htjeti izvući više nego za Modrića. A takva cijena se ne može postići bez nastupa za A reprezentaciju. On kad bude odlazio iz Dinama već će imati dvadesetak nastupa za A reprezentaciju, koja će to reprezentacija biti, eh to je pitanje za milion dolara.skyisthelimit je napisao/la:U ovom trenutku je najvaznije da ode iz Dinama.
Mislim, ne koce oni njegov razvoj ali zna se iz kojeg razloga je ovo veoma bitno
Da bi purger bio i pradjeda ili prabaka mu moraju biti rodjeni Zagrebcani.Offside je napisao/la:Kanite se te šuplje, shvatite da je mali purger i Dinamovac, nemoj misliti da se njemu negdje plaho žuri. Nema teorije da ode iz Dinama prije nego što dobije nemoralnu ponudu, Mamić nije kokošar i ne prodaje igrače za siću i za ovoga će htjeti izvući više nego za Modrića. A takva cijena se ne može postići bez nastupa za A reprezentaciju. On kad bude odlazio iz Dinama već će imati dvadesetak nastupa za A reprezentaciju, koja će to reprezentacija biti, eh to je pitanje za milion dolara.skyisthelimit je napisao/la:U ovom trenutku je najvaznije da ode iz Dinama.
Ali BiH nije ni Brazil pa da se olahko odrekne igraca, a narocito ako je jos kvalitetan. A ovaj sa svojih 16 godina prebrzo da tako kazem napreduje.mellek je napisao/la:a sta ste navalili na frajera pa nije hljeb da se bez njeg ne može.boli me uvo oce li igrat,ima ih na stotine ovakvih sa 16 godina u bih po nekim zabacenim klubovima posrali vas oni.ako oce oce,a ko ne,ne mora,ne želimo ga i cao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.