Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
A to je normalan savez i normalni navijaci. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
brilijantna utakmica dvije asistencije
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Kakve dvije asistencije velemajstora,daje lopte ko rukom...Miske nam je pola tima,ovo odgovorno tvrdim
bez njega na terenu mnogo teže igramo...svaka cast Džeksonu i Vedi ,tamo se o njima naštancalo na stotine stranica ali Miske je kralj,car,šah,ajatolah.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Miske car ba 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Sve je to odlicno,ali niko ne ,,vidi ove nevidljive,,.drop je napisao/la:Kakve dvije asistencije velemajstora,daje lopte ko rukom...Miske nam je pola tima,ovo odgovorno tvrdimbez njega na terenu mnogo teže igramo...svaka cast Džeksonu i Vedi ,tamo se o njima naštancalo na stotine stranica ali Miske je kralj,car,šah,ajatolah.
Sto bi Dazeko rekao lako je meni golove davati kad je u sredini i odbrani sve ok.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"Mislim da je to manje važno. Sve reprezentacije koje budu igrale tamo biće jake, u to nema sumnje. Međutim, mi ukoliko budemo igrali kao večeras, možemo svakoga pobijediti. Ne bojimo se nikoga, drugi bi se nas trebali bojati", dodao je Miske.
Tako je Miske! Ove dvije zadnje rečenice ulijevaju još veću nadu i nekako nas čine još jačim i optimističnijim!
Tako je Miske! Ove dvije zadnje rečenice ulijevaju još veću nadu i nekako nas čine još jačim i optimističnijim!

Miske majstor ima fudbal u zlatnim nogama, kako je dobro pronašao Džeku kod prvog, a tek Ibiševića kod drugog gola. Posebno ovaj drugi, kada je uzeo loptu u našoj polovici, pretrčao dobar dio terena i onda majstorski gurnuo loptu za Vedu, izbacivši pri tome sve igrače estonske odbrane.
CAREEEEEEEE!
CAREEEEEEEE!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Miske hvala na svemu što si napravio i pokazao.
Hvala i Salihamidžiću što te je uputio i prijatelj ti bio i ostao.
Hvala i Salihamidžiću što te je uputio i prijatelj ti bio i ostao.
Kahva, Kava, Kafa!
motorna snaga reprezentacije i Wolsburga
starasan igrac

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Pa sam Ferguson je rekao da je Misimovic glavni igarc Wolfsburag, a Edina jedan od najboljih napadaca
Šta reci za Misketa osim svaka cast 

ovim putem želim da izrazim zahvalnost Vladimiru Petroviću-pižonu ,hvala ti kralju što nemaš pojma o fudbalu, pa ovaj "debeljuca " sad igra za nas ...hvala još jednom

ko ti je ta Edinasholle je napisao/la:Pa sam Ferguson je rekao da je Misimovic glavni igarc Wolfsburag, a Edina jedan od najboljih napadacaŠta reci za Misketa osim svaka cast

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Ovo je najaci igrac kojeg je repka imala ikad
Ja u svojoj glavi pokusajem da skontam kako on uspjeva onakve lopte da daje,pa mislim da je ono rukom neizvodivo,njegova svaka lopta koja udje u 16 je 99% prilika za gol,fasciniran sam al skroz

Ja u svojoj glavi pokusajem da skontam kako on uspjeva onakve lopte da daje,pa mislim da je ono rukom neizvodivo,njegova svaka lopta koja udje u 16 je 99% prilika za gol,fasciniran sam al skroz
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Alucard je napisao/la:"Mislim da je to manje važno. Sve reprezentacije koje budu igrale tamo biće jake, u to nema sumnje. Međutim, mi ukoliko budemo igrali kao večeras, možemo svakoga pobijediti. Ne bojimo se nikoga, drugi bi se nas trebali bojati", dodao je Miske.
ma mi smo rupa bez njega
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Jos jedno veliko priznanje za Misketa...drugi najbolji igrac kvalifikacija...bravo maestro
koji igrac u pm...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
http://goal.com/en/news/2377/top-10/200 ... ng-playersadnan24 je napisao/la:Jos jedno veliko priznanje za Misketa...drugi najbolji igrac kvalifikacija...bravo maestro
e vala svaka mu dala
Ma KRALJ bez njega repka nema dusu a bez duse je nemoguce zivjeti, svaka cast majstore
Tracy McGrady!!!
Evo s druge teme cu o njemu kopirati tekst sta mislim.
Mene kad bi neko pitao sviju bih dao samo Misimovica ne bih nikad dao. BiH je postigla u ovim kvalifikacijama 25 golova, a Miske je imao 8 asistencija i 5 golova, znaci 13 golova smo postigli zahvaljujuci njemu ili ti 51,25 % gdje se moze vidjeti koliko ovaj igrac vrijedi.
No i ovo ako zanemarimo on mene impresionira svojom igrom gdje covijek moze vidjeti eleganciju i ubitacne pasove. Dalje on je za mene igrac koji se ne stidi reci odakle dolazi (svaka cast i ostalim, ali mi je zbog njega posebno drago) jer se sjecam njegove izjave "Ja sam Bosanac od glave do pete", i odbijanja igranja za tzv, reprezentaciju jednog dijela BiH.
Svaka cast i Seji, Vedi, Edinu, Zlatanu, Miralemu i ostalim nasim igracima, ali Miske je kralj, Tito, dusa, srce, mozak itd. nase igre.
Posebno jos zelim naglasiti ko nije gledao reportazu 60 minuta njegovo radovanje nakon sto je jedan nas igrac na treningu postigao gol.
Mene kad bi neko pitao sviju bih dao samo Misimovica ne bih nikad dao. BiH je postigla u ovim kvalifikacijama 25 golova, a Miske je imao 8 asistencija i 5 golova, znaci 13 golova smo postigli zahvaljujuci njemu ili ti 51,25 % gdje se moze vidjeti koliko ovaj igrac vrijedi.
No i ovo ako zanemarimo on mene impresionira svojom igrom gdje covijek moze vidjeti eleganciju i ubitacne pasove. Dalje on je za mene igrac koji se ne stidi reci odakle dolazi (svaka cast i ostalim, ali mi je zbog njega posebno drago) jer se sjecam njegove izjave "Ja sam Bosanac od glave do pete", i odbijanja igranja za tzv, reprezentaciju jednog dijela BiH.
Svaka cast i Seji, Vedi, Edinu, Zlatanu, Miralemu i ostalim nasim igracima, ali Miske je kralj, Tito, dusa, srce, mozak itd. nase igre.
Posebno jos zelim naglasiti ko nije gledao reportazu 60 minuta njegovo radovanje nakon sto je jedan nas igrac na treningu postigao gol.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.