Valjda ce im doci iz guzice u glavu za sljedece kolo protiv borca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Travnik : sarajevo 1 : 0Amar_TM87 je napisao/la:Sta je pisalo na paroli?
Svaka cast Jovicu na hrabrosti da pusti malca od 16-17 godina da igra u Travniku gdje mesari gledaju kako da kome okoncaju igracku karijeru.. Malac je talenat ali nije za prvog tima...Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste.champions1921 je napisao/la:Jeli ova vasa desetka onaj mali Fare sto je prosle godine igrao za kadete???
Kao sve godine do sadapowerplay je napisao/la:Nema veze ba. Do sad smo dobijali Travnika a željo redovno gubio, al titula bila njihova. E sad se to okrenulo. Svi pokazatelji su tu, TITULA NA KOŠEVU
Rahmet ti dusi Paco.Amar_TM87 je napisao/la:Sta je pisalo na paroli?
Ko nam zlo mislio...Paranoja je napisao/la:Hocemo titulu, titulu na Kosevu
Što na Koševu što nebi na svom stadionu.Paranoja je napisao/la:Hocemo titulu, titulu na Kosevu
bagrcavi je napisao/la:Svaka vam čast za parolu.
Ne mogu da ih gledam kako se pate, zao mi ih pravo.Nikica je napisao/la:Što na Koševu što nebi na svom stadionu.Paranoja je napisao/la:Hocemo titulu, titulu na Kosevu
pa gdje ćeš na njih igrat' ?arelinho je napisao/la:oborili ste me na kladionici,al' nema veze
ma konto ono fina kvota 1,75 ako dobiju dobro je prosao sam na kladionici,a ako izgube nema veze sto sam pao Željo prisao na 2 bodaanonimni je napisao/la:pa gdje ćeš na njih igrat' ?arelinho je napisao/la:oborili ste me na kladionici,al' nema veze
Uz puno truda, i puno znoja,Paranoja je napisao/la:Ne mogu da ih gledam kako se pate, zao mi ih pravo.Nikica je napisao/la:Što na Koševu što nebi na svom stadionu.Paranoja je napisao/la:Hocemo titulu, titulu na Kosevu
po toj logici je dobroarelinho je napisao/la:ma konto ono fina kvota 1,75 ako dobiju dobro je prosao sam na kladionici,a ako izgube nema veze sto sam pao Željo prisao na 2 bodaanonimni je napisao/la:pa gdje ćeš na njih igrat' ?arelinho je napisao/la:oborili ste me na kladionici,al' nema veze