FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Loša igra, rezervisti nisu kadri nositi igru to je očito. Nema veze, nemože se očekivati da se dobije svaka. Jedino će mi biti žao što se rekord ne obori.
P.S. Hajde sve, ali nemoraju se valjati kao da mu je neko otkino nogu, koji im je *urac, pogledaju li oni snimak ikad i našta liči to njihovo valjanje.
P.S. Hajde sve, ali nemoraju se valjati kao da mu je neko otkino nogu, koji im je *urac, pogledaju li oni snimak ikad i našta liči to njihovo valjanje.
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 06 okt 2012, 15:45, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj...
slazem sezmajevibosne je napisao/la:pa polako kaznice ih neboj se nece proci nekaznjeno sta bi ti da u toku utakmice zasjedaju o kaznjavanju hordi ali hajde necemo o navijacima zabranjeno je na forumubarbarez je napisao/la:ne kontam ja tebe,jel ti citas sta ja pricam,ja sam za to da se svako takvo i slicno ponasanje ,drasticno kaznjava ko god da je u pitanju.Poenta je price da se samo na sva usta prica kad Manijaci to rade ,a ostali kad rade svede se na to ne treba to i slicno.Ne bitno sta sad misle navijaci Sarajeva o ovome,ja sam naveo komentatore,koje svi slusamo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
A igre i qurca.. Hajte ba ima jos vremena.
26-16 prekrsaji oooj boze
Tako je to u Travniku kad im dodju Zeljo i Sarajevo. Idu da te osakate a kad dodje Borac i Siroki naguze se.ulaznica je napisao/la:26-16 prekrsaji oooj boze
Sta vam radi travnik braco draga!
Da , ubi po nogoma, i valjaju se po travi ko krave. Baš šta nam radi, kornera nisu vidili očima. Mesarski fudbal kakv dolikuje samo Travniku (Mesnica Mujanić)KrajPrice je napisao/la:Sta vam radi travnik braco draga!

U novi boj...
POSLIJE ovog fakat mislim da mi nemamo konkurenta za tituluKrajPrice je napisao/la:Sta vam radi travnik braco draga!

A prosle god.kad set dobili nije vam smetalo sto udaraju

Željeznicar za život cijeli !
da se igra 120 min mi sem Saida nemamo igraca..onaj Hadžic mrtav covjek,suljic..ne igra mu se..zasluzena pobjeda Travnika,momci se borili nase bez igre samo nabijaj..jao sramote i cirkusa..ovdje nam s ezavrsava bajka o tituli..nikada mi nismo Travnika dobili kada je njima trebalo..Fare Handžic hahahhaha smijesan decko bgm..kao i svi igraci Sarajeva sem Saida..al nema on skim igrati.Željo opet sampion ne zato sto je on jak nego sto nema konkurenta ovo je realnost,neznams amo na sta cemo se sada zaliti..sudiju?vrijeme?mrtvi su bili od 3 min...
Naravno, igrači su posebna priča. Vezni red, osim SUljića kao da ga nema !likusa je napisao/la:POSLIJE ovog fakat mislim da mi nemamo konkurenta za tituluKrajPrice je napisao/la:Sta vam radi travnik braco draga!! Sramite se igraci Sarajeva rad ovih navijaca koji su Vam dosli i ovakvu atmosferu napravili a vi ko balerine igrali !
A prosle god.kad set dobili nije vam smetalo sto udaraju![]()
...bolje vam je trazit krivca medju vasim igracima
U novi boj...
- skyisthelimit
Toliko o namjestenoj utakmici.
A igraci Sarajeva za ovo zasluzuju da im se oduzme 3 boda
Uglavnom ovi igraci nisu zasluzili da obore rekord po broju pobjeda iz legendarne generacije

A igraci Sarajeva za ovo zasluzuju da im se oduzme 3 boda
Uglavnom ovi igraci nisu zasluzili da obore rekord po broju pobjeda iz legendarne generacije
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 06 okt 2012, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Prokleti Komitet za normalizaciju i sudačka organizacija na čelu sa pitarom Salemom Prolićem!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Travnik nikad nije lagano gostovanje, ali covjece ovo je sramota. Samo se nadam da je ovo trenutni pad forme i da cemo se dici do Borca. Vremena ima dovoljno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- skyisthelimit
GaziHusrevbeg je napisao/la:Prokleti Komitet za normalizaciju i sudačka organizacija na čelu sa pitarom Salemom Prolićem!
Svaki tvoj komentar na ovoj temi je proklet
15.10 - 15.06 ...
- samir_tm87
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Prokleti Komitet za normalizaciju i sudačka organizacija na čelu sa pitarom Salemom Prolićem!

- champions1921
Jeli ova vasa desetka onaj mali Fare sto je prosle godine igrao za kadete???
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 06 okt 2012, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeste.champions1921 je napisao/la:Jeli ova vasa desetka onaj mali Fare sto je prosle godine igro za kadete???
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Mogli su vam uvalit još 3 gola, čuj hoćete Vi titulu na tuđem stadionu bože sačuvaj, e pa nemate šanse za titulu, nemate ekipu dok to shvatite prije bit će bolje za Vas opustite se i zadovoljite 2 ili 3 mestom, i sramota bi bilo da vi osvojite titulu.
Majstor Karatea
Nema veze ba. Do sad smo dobijali Travnika a željo redovno gubio, al titula bila njihova. E sad se to okrenulo. Svi pokazatelji su tu, TITULA NA KOŠEVU 

U novi boj...
Sta je pisalo na paroli?
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mnon46, N3R3D, napoleon72, relativizam, rimljanin90, SHZ82 i 62 gosta.