i ne samo to nego bi ga hrvati kamenovali na trgu, samo ne znam ko je primio 100000 bošnjačkih izbjeglica i dao im domovnice...svemirciAeGon099 je napisao/la:najmrže mi kad pročitam komentar u smislu, ''kad se dvoumi bolje da igra za hrvatsku, takvi nam ne trebaju,...'' pa ljudi moji on je rođen, živi i školuje se u hrvatskoj. da je izjavio moja zemlja je bosna i za nju ću nastupati, šta mislite kako bi na to hrvati reagovali ? propala bi mu i karijera i školovanje i sve. neka on pričeka dok ode iz dinama i nek onda potvrdi da će igrati za nas
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Komentari na skutorskom forumu
"gubi se u bosnu smrade obrezani, tko nezna našu povijest, tko ne štuje naše pretke ustaše, oca domovine antu pavelića nema mjesta u Lijepoj Našoj **** obrezano"
"Jedino po visini i zakrzljalosti bi se moglo reci da je bosnjak"
"vi su veliki katolici, a ne žele Sammira koji je KATOLIK, a hoće Halilovića koji je MUSLIMAN!?"
"goni malog u **** ako je neodlučan, na šta smo spali kad se nadamo da će neodlučni balavci i brazilski alkoholičari igrati za nas."
"samo nismo ga onda niti trebai u u17 ima i drugih mladica koji mogu i trebali bi igrat a on neka igra onda za svoje bosance"
"Ma nikad ništa od tog malog. Tanašan je, mlitav, malen...Nek igra za Bosnu slobodno."
Ako mali izabere rvatcku sjebace se pravo, nikad ga nece tretirati kao pravog rvata, a da ne pominjem ako profula kakvu dobru priliku jeb.ace mu sve balijsko, obrezano, muslimansko itd. Alene sine, izbor je tvoj, odaberi ponosnu zemlju kulinovu, majku bosnu, u kojoj ce te svi voljeti jer ti si NAŠ, naše gore list, oo sineeeee Alene
"gubi se u bosnu smrade obrezani, tko nezna našu povijest, tko ne štuje naše pretke ustaše, oca domovine antu pavelića nema mjesta u Lijepoj Našoj **** obrezano"
"vi su veliki katolici, a ne žele Sammira koji je KATOLIK, a hoće Halilovića koji je MUSLIMAN!?"
"goni malog u **** ako je neodlučan, na šta smo spali kad se nadamo da će neodlučni balavci i brazilski alkoholičari igrati za nas."
"samo nismo ga onda niti trebai u u17 ima i drugih mladica koji mogu i trebali bi igrat a on neka igra onda za svoje bosance"
"Ma nikad ništa od tog malog. Tanašan je, mlitav, malen...Nek igra za Bosnu slobodno."
Ako mali izabere rvatcku sjebace se pravo, nikad ga nece tretirati kao pravog rvata, a da ne pominjem ako profula kakvu dobru priliku jeb.ace mu sve balijsko, obrezano, muslimansko itd. Alene sine, izbor je tvoj, odaberi ponosnu zemlju kulinovu, majku bosnu, u kojoj ce te svi voljeti jer ti si NAŠ, naše gore list, oo sineeeee Alene

Zadnja izmjena: hattab, dana/u 06 okt 2012, 14:09, ukupno mijenjano 4 puta.
Pa svakom je valjda jasno da mali zeli igrati za BiH,pa vidite to po njegovim izjavama,on da zeli igrati za HR hebemu pa rekao bi to otvoreno i boli ga qurac.Ko mu sta moze kad bi to izjavio,nema razloga da suti kad je za opcija u pitanju,ali za BiH je vec druga situacija.
Da to sad izjavi,najebo bi ko zuti
Da to sad izjavi,najebo bi ko zuti

Takvi komentari su normalni na internetu, jer na netu ima puno ljutih luzera bez zivota...
Alen je veliki talenat, i svi bi volili da igra za BiH.
Alen je veliki talenat, i svi bi volili da igra za BiH.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
joj ovih hrvata po forumima..trebao bi mali ici u skolu u Bosnu i sl
..Pa trebali bi onda i Rakitic i ostali ici u Hr...Ako iko po tom pitanju se treba kriti onda su to oni.. a Sead ako malom dozvoli i ne bude uticao na njega onda je fakat los patriota i los primker..Alen treba vidjet primjer Rvata kako igraju za svoje i samo slijedit njihov put ,te samik time obuci zmajevski drea ...Ja tu ne vidim nista strasno...nema para koje bi mi dali da bih zaigrao za drugu drzavu ,kada bi mi dali cijelu Hr i Svicarsku...
..Pa trebali bi onda i Rakitic i ostali ici u Hr...Ako iko po tom pitanju se treba kriti onda su to oni.. a Sead ako malom dozvoli i ne bude uticao na njega onda je fakat los patriota i los primker..Alen treba vidjet primjer Rvata kako igraju za svoje i samo slijedit njihov put ,te samik time obuci zmajevski drea ...Ja tu ne vidim nista strasno...nema para koje bi mi dali da bih zaigrao za drugu drzavu ,kada bi mi dali cijelu Hr i Svicarsku...
ovo je zalosno ako ovako mislis,ali eto to je tvoje misljenje,dovoljno govori o tebihattab je napisao/la:Komentari na skutorskom forumu
Ako mali izabere rvatcku sjebace se pravo, nikad ga nece tretirati kao pravog rvata, a da ne pominjem ako profula kakvu dobru priliku jeb.ace mu sve balijsko, obrezano, muslimansko itd. Alene sine, izbor je tvoj, odaberi ponosnu zemlju kulinovu, majku bosnu, u kojoj ce te svi voljeti jer ti si NAŠ, naše gore list, oo sineeeee Alene :

mali nek igra za ono gdje ga srce vuce i gotovo,i nece mu niko nista reci i prigovoriti,za repku se igra srcem

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- maximusdecimus
- Kontakt:
komentare može pisati ko god hoće, što se mene tiče to si mogao i ti sam napisati. par profila napraviš i valjaš gluposti. nije ti neki argumenthattab je napisao/la:Komentari na skutorskom forumu
nece nitko normalan prigovoriti moj Rosas7. A posto je pun balkan nenormalnih i bolesnih ljudi vidijet ces uvreda kao sto ih vec ima ako mali izabere reprezentaciju svog tate. normalno da treba igrati u reprezentaciji za koju ga srce vise vuce.Rosas7 je napisao/la:
ovo je zalosno ako ovako mislis,ali eto to je tvoje misljenje,dovoljno govori o tebi![]()
mali nek igra za ono gdje ga srce vuce i gotovo,i nece mu niko nista reci i prigovoriti,za repku se igra srcem

- maximusdecimus
- Kontakt:
jest, ali gledaj to i ovako. ako izabere da igra za državu u kojoj se rodio, gdje će napraviti karijeru, na kraju krajeva za reprezentaciju svoje mameSakuragi je napisao/la:nece nitko normalan prigovoriti moj Rosas7. A posto je pun balkan nenormalnih i bolesnih ljudi vidijet ces uvreda kao sto ih vec ima ako mali izabere reprezentaciju svog tate. normalno da treba igrati u reprezentaciji za koju ga srce vise vuce.Rosas7 je napisao/la:
ovo je zalosno ako ovako mislis,ali eto to je tvoje misljenje,dovoljno govori o tebi![]()

Ovo nije uopste, pardon, uopce neki argument. Samo citiram ono sto pise na forumu. Hvala lijepo
- raul-zakon
- Kontakt:
@hattab
Mišljenje ti je k'o šupak, svako ga ima...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Znaci da je sve krenulo s foruma?!
Prvo tema, pa grupa na FB, pa Sead, Dino, Benjojutub, Osman, zatim vijest na duplom sportu, Alenovi diplomatski odgovori(
) za hrvatske medije, i na kraju citam pogrdne komentare Hrvata na raznim portalima, sto mi govori da ce Alen zaigrati za Bosnu i Hercegovinu, naravno ako ne propadne. 
Prvo tema, pa grupa na FB, pa Sead, Dino, Benjojutub, Osman, zatim vijest na duplom sportu, Alenovi diplomatski odgovori(

Čim razmišlja gdje će ništa od toga nema. Neka ide igrati za Hrvatsku, nama ne trebaju takvi, nama trebaju zmajevi koji igraju srcem za državu i navijače.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- delpiero20
- Kontakt:
Nadam se da nece igrati za Hrvatsku
Otac je otac..

Otac je otac..
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 06 okt 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
- maximusdecimus
- Kontakt:
A koja je svrha toga? i zašto nisi postavio ostalih 95% normalnih i pozitivnih komentara? zašto si baš izdvojio ove osim ako to ne koristiš kao argument zašto bi Alen trebao igrati za nas?hattab je napisao/la:Ovo nije uopste, pardon, uopce neki argument. Samo citiram ono sto pise na forumu. Hvala lijepo
Ti si ga podjelio 2150 puta ovde na forumu, aferim momcinoraul-zakon je napisao/la:@hattab
- gloryhunter
- Kontakt:
igrat ce za Bosnu isto ko i Haris Vučkić..
btw niko ne spominje da mu je majka iz Zagreba, Hrvatica, Purgerka...znači on je pola-pola po krvnim zrncima..

btw niko ne spominje da mu je majka iz Zagreba, Hrvatica, Purgerka...znači on je pola-pola po krvnim zrncima..

Pa jeste li vi normalni?!
Kad ćete prestati sa glupostima oko nečije nacije ili lupetati o drugima bez ikakve osnove?!
Opustite se malo, izađite vani, iživite se malo.
Postoji život i van foruma i interneta.
Kad ćete prestati sa glupostima oko nečije nacije ili lupetati o drugima bez ikakve osnove?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Momak igra za Hrvatsku a kaze jos se nije odlucio za koga ce igrati.
Sve je jasno.

Sve je jasno.

- maximusdecimus
- Kontakt:
kakav fudbal, košarka, rukomet.ovdje je nacionalni sport br. 1 "brojanje krvnih zrnaca"...dubrava je napisao/la:Pa jeste li vi normalni?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.