Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Sada " A " repka treba da igra za njega, ali i za ostale potencijalne reprezentativce, jer ukoliko bi konačno probili tu barijeru i otišli na neko veliko takmičenje, ja mislim da kod te djece ne bi trebalo više da bude dvoumljenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja mislim sto se tice njegovoc oca da tu neam dvojbe gdje bi igrao , ali ja mislim da ovaj mali kalulise , ceka rezultat nase repke , odnosno kvalifikacije za SP 2014 i da li ce se nasa repka kvalifikovati... Ja razumijem da tu ima pritiska , ali bolan kad se radi o BiH repki nema pritiska odmah se odluci i igra se svim srcem , a meni se ovaj mali ne cini da voli Bosnu , nije to pokazao nikako bar ja to nisam vidio , a nije pokazao ni da HR voli. Vidjet cemo svasta bi tu mogli biti , ali opet ponavljam , da sebe ne lazemo HR prednjaci u Halilovicu.
Treba dijete ostaviti na miru.
Kao sto smo ostavili Ibrahimovica , pardon on je jos sam trazio a mi smo ga odbili i ostavili na miruAmenhotep je napisao/la:Treba dijete ostaviti na miru.

Nije to isto i nije mi jasno kako mozes porediti ove 2 situacije. Ibrahimovic je odlucio za koga ce igrati, za nas. A mi smo ga se tada bukvalno odrekli i prepustili ga svedskoj. Sada su druga vremena. Sada je cista glupost stavljati teret na malca. Ako se odluci za nas, uputiti mu poziv i fajront.
Odlazi Safete.
Ima i toga , ali pazi ne kazem da ga trebamo napasti i moliti da igra ... Ali kao sto je gore u navedenom postu neko spomenuo da se brinem za okruzenje koje ima u Dinamu i koje na kraju moze biti presudni faktor... Dosta igraca koji su bili u skolama BH nogometa i koji su porijeklom iz Bosne a igraju ili su igrali za HR , njih niko nije kumio i molio da igraju za HR , pa tako necemo ni mi , ako mali zeli neka dodje a ako ne zeli bez njega se moze ...AeGon099 je napisao/la:Nije to isto i nije mi jasno kako mozes porediti ove 2 situacije. Ibrahimovic je odlucio za koga ce igrati, za nas. A mi smo ga se tada bukvalno odrekli i prepustili ga svedskoj. Sada su druga vremena. Sada je cista glupost stavljati teret na malca. Ako se odluci za nas, uputiti mu poziv i fajront.
Dijete je dijete pa makar da je novi Ajnštajn. Dijetetu treba ostaviti da ganja loptu, da fata djevojčice i igra sokera a ne da misli o nacionalnim identitetima ili kontekstualnošću porodičnih odnosa.
Dijete neka bude dijete, tako mu se najbolje može pomoći. Napravljen je prvi korak, stavljeno mu do znanja da je poželjan, i vrijeme je da se okanimo palamuđenja o sudbini drugih i da se malo pozabavimo sobom. Individualno a ne u smislu kvazi-nacionalnih interesa i kolektiviteta.
Dijete neka bude dijete, tako mu se najbolje može pomoći. Napravljen je prvi korak, stavljeno mu do znanja da je poželjan, i vrijeme je da se okanimo palamuđenja o sudbini drugih i da se malo pozabavimo sobom. Individualno a ne u smislu kvazi-nacionalnih interesa i kolektiviteta.
Ma niko to ovdje ne spori , nemoj nesto pisati sto nije istina , naravno da je dijete i ima takav status i naravno da je pozeljan , ali repka je svetinja i neka svi znaju pa i on od malih nogu se uci
ovdje nema govori o nekim nacionalistkim namjerama...

Mali sta god odluci, jedni ce ga slaviti i velicati, drugi pljuvati i osudjivati. A posto vec igra za mladje kategorije HR, ispravno bi bilo da igra za njih. Tako je sa Seferovicem, Hajrovicem i mnogo druge djece. Mi jos vozimo na parni pogon. Realno, kod nas ce tesko dobiti mjesto, kada vidimo koliko je Pjanic cekao da bude u repki, ovako ima Mamica i co da ga "guraju".
Fudbal je biznis, a mi smo vrlo losi u tom biznisu.
Fudbal je biznis, a mi smo vrlo losi u tom biznisu.
Pa bio je neki intervju njegovog oca u kojem je rekao valjda da ako se njega pita igrao bi za BiH, a valjda bi i mali dao prednost Bosni, al budimo realni ako dobije poziv od Hrvata a ovi iz BiH ga i ne kontaktiraju, nije da je on glavni krivac. Nece niko cekati vjecno. Sad je jos mlad ali ima talenata koji su igrali i sa 17-18. godina za repku, pa i Pjanic je jako mlad poceo igrati za nasu repku, ne kazem da treba ni Alen da igra odma sa 16. za A repku, ali moglo bi ga kontaktirati ili cak vec pozvati uskoro za u21 repku, to je ipak kako se kaze jedan od najvecih svjetskih talenata u ovom trenutku pa nece se nista desiti ako ga se pozov umjesto jednog igraca da vidi kako nam je stalo.
Ukoliko nam se ponovi slucaj Ibrahimovic zbog nasih pojedinih "strucnjaka" predlazem da se okupimo i prosvjedujemo i pokusamo nesto postici jer nije ovo ni prvi slucaj a ni drugi. Postoji jos koliko hocete slucajeva gdje zanemarujemo nase igrace, a znate i sami da ima jos aktuelnih tema igraca koji se nalaze trenutno u Njemackoj, Svicarskoj...
Ukoliko nam se ponovi slucaj Ibrahimovic zbog nasih pojedinih "strucnjaka" predlazem da se okupimo i prosvjedujemo i pokusamo nesto postici jer nije ovo ni prvi slucaj a ni drugi. Postoji jos koliko hocete slucajeva gdje zanemarujemo nase igrace, a znate i sami da ima jos aktuelnih tema igraca koji se nalaze trenutno u Njemackoj, Svicarskoj...
ma kad on kaze druzim se najvise sa alispahicem moj BOSANAC .. o cemu vise raspravljati kako se osjeca, jedino taj pritisak moze ga zeznut al eto ...
@Dadnane, Denijal Pirić je već obavio razgovor sa njegovim ocem, a vjerovatno ima i mnogo vise toga iza, misliš da naši sjede skrstenih ruku a ovakav talenat ispred nosa!
ma bujrum ako zeli,al valjda imamo i mi sad neki rejting da nikog ne molimo,pa brate i njemu treba biti cast igrati sa DZekom,Misketom;pjanicem,Ibisevicem..pa ljudi moji to sve vrhunski igraci...ako zeli dobrodosao,ako ne pa postojala je repka i bez Zivkovica i ostalih slicnih njemu koji su preko nase reprenzetacije osigurali nastup za kockaste..nije veci talenat od Pjanica pa je odbio Francusku cekajuci nas poziv,e takvi nama trebaju a ne neko ko ce igrati preko one stvari i dizat sebi cijenu.. ako je Bosanac onda sigurno nema dileme,a ako nije nek mu je sretno..lopta je napisao/la:ma kad on kaze druzim se najvise sa alispahicem moj BOSANAC .. o cemu vise raspravljati kako se osjeca, jedino taj pritisak moze ga zeznut al eto ...
odabrat će bosnu jedino ako voli slobodna ljeta;)...meni se isto čini da je bliže bosni ali ako mu je to želja sretno mu
-
- Kontakt:
sad bas gledam na fejsu od Halilovica...mali u 1 navecer napise da ga puste na miru i da jos ne zna za koju ce repku u igrati i onda u komentaru kaze Brozovicu da naruci neku cajku u Bestu..(Brozovic za to vrijeme tulumario sa Lokosima haha ) kopirao bi al ne mogu...
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Vec imamo sastav za Brazil....
Begovic
Mujdza, Spaha, Vranjes (Zukanovic), Lulic
(Salihovic)
Medunjanin Zahirovic
(Miske)
Stevanovic Pjanic Halilovic
(Vedo)
Dzeko
Begovic
Mujdza, Spaha, Vranjes (Zukanovic), Lulic
(Salihovic)
Medunjanin Zahirovic
(Miske)
Stevanovic Pjanic Halilovic
(Vedo)
Dzeko
- franklampard8
- Kontakt:
Ima l' šta od Osmana ? 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
najmrže mi kad pročitam komentar u smislu, ''kad se dvoumi bolje da igra za hrvatsku, takvi nam ne trebaju,...'' pa ljudi moji on je rođen, živi i školuje se u hrvatskoj. da je izjavio moja zemlja je bosna i za nju ću nastupati, šta mislite kako bi na to hrvati reagovali ? propala bi mu i karijera i školovanje i sve. neka on pričeka dok ode iz dinama i nek onda potvrdi da će igrati za nas 

Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
Svaka čast svim momcima koji ovdje pišu, vezano za mladog talenta Alena Halilovića.
Vidi se da nam je stalo !
Ako bog da on je naš !
Volim te Bosno !!!

Vidi se da nam je stalo !
Ako bog da on je naš !
Volim te Bosno !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.