Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

moustapha
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la moustapha » 04 okt 2012, 19:03

Jos hoce da prebace na ponedjeljak. Idioti. :evil:
#divovi

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 04 okt 2012, 19:15

kakva glupost...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 okt 2012, 20:07

U ovoj našoj smiješnoj državi .. :!:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 04 okt 2012, 21:39

Taško da će biti odgoda. Ako se igra u ponedjeljak, nekim klubovima se uskraćuje mogućnost da igrači glasaju. Primjera radi Olimpic sutra ujutro već ide u Banja Luku. Vjerovatno Rudar kreće ujutro i slično.

Tako bi ako se igra u ponedjeljak, igrači putovali u nedjelju.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 okt 2012, 23:01

amerosm je napisao/la:Hebali li im izbori sve po spisku. Hebote ko da se bira najmocniji covjek na svijetu, a ne lokalne vlasti.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-izb ... enda/89121
Koje budale .. :)
Dobro je pa nije zvanicno jos .. :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 05 okt 2012, 00:44

Ma nista se jos ne zna. Sve dok se ne zavrsi taj sastanak u nogometnom savezu, do tada su sveovo nagadjanja.
Naravno da ne bih volio da se odgodi kolo, narocito sto bi to proizvelo da bi nas otislo u Travnik maksimalno 1/3 od ovih sto bi isli da je subota.

A ima smisla i ovo sto kaze @ivan.balic. A i druga bi stavr bila da se recimo radi o opstim izborima a ne ovim lokalnim. Nebi tu trebalo igrati prevelike veze nacionalisticki naboji si slicno.

Nadam se da kolo nece odgoditi.

High

Post Postao/la High » 05 okt 2012, 09:25

Nema odgode devetog kola.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 11:09

moustapha je napisao/la:Jos hoce da prebace na ponedjeljak. Idioti. :evil:
Nije valjda u pm.!!!!!! :evil:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 05 okt 2012, 11:17

Nema odgode ljudi! ;)
SAMO ČELIK !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 11:26

Zvanično: Deveto kolo se igra u subotu
Kako je sinoć pisao naš portal, utakmice 9. kola BH Telecom Premijer lige, igrat će se ipak u subotu...

Nakon što su Sadik Ahmetović, Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i Centralna izborna komisija predložili da se odgodi deveto kolo BH Telecom Premijer lige BiH, na jutrošnjem sastanku u NS/FS BiH je odlučeno da od toga nema ništa i da će se sve utakmice igrati.

Kao razlog je navedeno da bi u slučaju otkazivanja utakmica, gubici u organizaciji bili veliki, pogotovo zbog TV prava i prenosa. Termini utakmica ostaju isti, a to nam je potvrdio i Elmir Pilav, direkor odjela za zakmičenje NS/FS BiH:

"Da, sve utakmice se igraju u subotu, u predviđenom terminu", kratko je prokomentarisao Pilav.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 okt 2012, 12:37

toooooooo bem ti izbore kome su to oni bitni od naravno foteljasa.meni je cak i jedan trening moga kluba puno vazniji od izbora :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 okt 2012, 01:00

seven je napisao/la:
imao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije.
samo mala ispravka, stari Hajdukov stadin se ne zove Marjan (brdo iznad Splita), nego Plinara a novi stadion Poljud je podno Marjana
Zasto ispravljas kad ni ti ne znas? :mrgreen: . Dobro si rekao da se stari nije zvao Marjan i kako se zove novi, ali stari se nije zvao Plinara, vec je bio pored plinare, a zvao se Stari plac, nadimak mu je bio 'stadion kraj stare plinare'. To sto pjesma ide 'Di su lipi dani ta stara vrimena kad se tresla stara Plinara. Sad je novo doba, gromova, oluja, sada grmi poljudska ljepotica' ne znaci da je stadion Plinara :mrgreen: .

Al u svakom slucaju zelim rec da sam od onih koji nisu za gradnju stadiona na novom mjestu, barem ne za klubove koji imaju bogatu povijest i kojim su njihovi stadioni simboli. Hajduku je eto sada Poljudi simbol, ali mislim da je to jedan od rijetkih primjera. Ja sam simpatizer Zelje najvise radi stadiona koji mi je nekako poseban i kad bi preselili postali bi sasvim obican klub iz Sarajeva.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 okt 2012, 02:23

VAZNO

POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 okt 2012, 09:41

vidovitadjemila je napisao/la:VAZNO

POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA... ;)
ti znas jel nastimana, joj sto ne mogu ovakvih. to vas ne bi mogli pobjediti i bez stimanja? hoces to da kazes?
realno bolji smo za klasu od vas

payton

Post Postao/la payton » 06 okt 2012, 10:20

samo jedan dokaz..ne pricaj gluposti osim ako ti predsjednik NK Travnik nije tata pa ti on rekao...ali sumnjam jer zna da ces to podjeliti sa rajom na 25 foruma
YES.WE.DID.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2012, 10:32

Pozivam i ja sve da se klade veceras na Želju,nastimali smo opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babo sredio :lol: :lol: :lol:

payton

Post Postao/la payton » 06 okt 2012, 10:40

SarajlijaTM je napisao/la:Pozivam i ja sve da se klade veceras na Želju,nastimali smo opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babo sredio :lol: :lol: :lol:
evo tovarim nemilice...citavih 2 KM
YES.WE.DID.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 okt 2012, 12:19

Zasto osudjujete momka? Mozda cak i zna nesto, imali smo mi jednu situaciju kad je dolazio Celik, cijeli grad je brujio o namjestanju, na stadionu 100 ljudi i pobjeda Celika :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 06 okt 2012, 12:22

hocel ga banovat neko vise

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 06 okt 2012, 12:39

Jack777Pott je napisao/la:
seven je napisao/la:
imao je i Hajduk stadion Marjan za kojeg su takodje emotivno vezani, ali izgradise Poljud, po meni najljepsi i naluksuzniji stadion bez premca na prostorima bivsje Jugoslavije.
samo mala ispravka, stari Hajdukov stadin se ne zove Marjan (brdo iznad Splita), nego Plinara a novi stadion Poljud je podno Marjana
Zasto ispravljas kad ni ti ne znas? :mrgreen: . Dobro si rekao da se stari nije zvao Marjan i kako se zove novi, ali stari se nije zvao Plinara, vec je bio pored plinare, a zvao se Stari plac, nadimak mu je bio 'stadion kraj stare plinare'. To sto pjesma ide 'Di su lipi dani ta stara vrimena kad se tresla stara Plinara. Sad je novo doba, gromova, oluja, sada grmi poljudska ljepotica' ne znaci da je stadion Plinara :mrgreen: .

Al u svakom slucaju zelim rec da sam od onih koji nisu za gradnju stadiona na novom mjestu, barem ne za klubove koji imaju bogatu povijest i kojim su njihovi stadioni simboli. Hajduku je eto sada Poljudi simbol, ali mislim da je to jedan od rijetkih primjera. Ja sam simpatizer Zelje najvise radi stadiona koji mi je nekako poseban i kad bi preselili postali bi sasvim obican klub iz Sarajeva.
neslazem se stobom tu ni sekunde! klub cine navijaci i bivsi i sadasnji igraci, to jest to je duh jednog kluba a ne stadion! normalno kad se dugo vremena igra na jednom stadionu i uz njega se veze ali nepostane drugi klub ako promjeni na novi bolji stadion! navijaci i igraci ostaju isto znaci i duh i tradicija kluba ostaje sve isto! normalno druga je stvar ako se kao u americi neki klub preseli u sasvim drugi grad onda to gubi na vrijednosti ali to svakako nije slucaj u nas!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.