zezamo se ba,sta se ponasas kao kakav dedo stari...ccc e svasta..oldman je napisao/la:mm.hz , ja u zivotu nikada nisam promjenio nik uvijek mi je bio OLDMAN,toliko da znas.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zezamo se ba,sta se ponasas kao kakav dedo stari...ccc e svasta..oldman je napisao/la:mm.hz , ja u zivotu nikada nisam promjenio nik uvijek mi je bio OLDMAN,toliko da znas.
ajde i nadam se da ces mi uspjeti poslati tu privatnu poruku koju bezuspjesno saljes dva puta heheheDevilS je napisao/la:Vala bas haj odo da pijem cajeve da sutra ustanem ko nov sto bi se reklo ja se nadam aBd.
Bolje te nasli i tebe i svu drugu bracu iz Hz Travnik, a i ostalih obliznjih gradova i mjesta.pitarturbe je napisao/la:braco dobro dosli u moj grad vidimo se aBd na tribini i da svi zajedno proslavimo jos jednu pobjedu
Da je Travnik tvoj grad ti i nebi dosao sutra na tekmu od sramote.A kada dodjes pozdravi Sarajku i seljacine cobane..pitarturbe je napisao/la:braco dobro dosli u moj grad vidimo se aBd na tribini i da svi zajedno proslavimo jos jednu pobjedu
Svaka cast za ovo. Svake godine ista prica u Travniku.vidovitadjemila je napisao/la:Pa sto se to ljudi nafuravate tako evo vec i budala u Travniku sprema veceras da stavi pare na Sarajevo .Stavite svi i iskombinujte jos neke sitne kvote.Doce vas 1000-20000.Ma nek dodje 5000 ishod je poznat unaprjed ja pexima mati moja draga.....
mi ovo necemo ni gledati idemo na rukomet sutra uvece.
![]()
![]()
BRAVO SAMPIONI......
![]()
![]()
Moze li mi neko prevesti sta je doticni htio da kaze.vidovitadjemila je napisao/la:Pa sto se to ljudi nafuravate tako evo vec i budala u Travniku sprema veceras da stavi pare na Sarajevo .Stavite svi i iskombinujte jos neke sitne kvote.Doce vas 1000-20000.Ma nek dodje 5000 ishod je poznat unaprjed ja pexima mati moja draga.....
mi ovo necemo ni gledati idemo na rukomet sutra uvece.
![]()
![]()
BRAVO SAMPIONI......
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, napoleon72, sekac i 47 gostiju.