Ja ga doveo u Juventus za 5 miliona.High je napisao/la:Al' Hulk razbija šutinom, strašno.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja ga doveo u Juventus za 5 miliona.High je napisao/la:Al' Hulk razbija šutinom, strašno.
samir_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ZASTO MENI NE MOZE **** PESEDIT ? INSTALIRAM GA, TRANSFERI I IMENA KLUBOVA SE SREDE, ALI GRBOVI OSTAJU STARI
JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7LViper je napisao/la:Moze mi neko dati serial?
Neispravaneldo je napisao/la:JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7LViper je napisao/la:Moze mi neko dati serial?
Imas serijal tamo na 22-23 str. pogledajViper je napisao/la:Moze mi neko dati serial?
Jel mozes samo igrat ono Copa Libertadores , i da li igras s patchom ??suradnik je napisao/la:Oce li vise izaci verzija da radi kako treba? ovo nece ni jedno ni sa dt07 ni bez njega. Skino sam nekih 30 Gb raznih verzija PES-a, ti nekih fixova itd, nece nista, A najgore sto uvjek na istom mjestu izbaci na svim verzijma.
Spatchem, bez patcha, vezija ova, verzija ona, dodam onaj dt07 na ovu verziju, dodam dt07 na onu verziju. Skinem neki drugi dt07, pa ga dodam na ovu verziju, pa na onu, probam run as administrator, probam xp compatibility, vista compatibility, nece nista. Ne mogu exhibiton match, mogu napravit karakter za become a legend, samo napravit, ne mogu igrat. Mogu odabrati timov za master ligu, samo odabrat tim, ne mogu igrati.Adelin je napisao/la: Jel mozes samo igrat ono Copa Libertadores , i da li igras s patchom ??
ma i meni je tako bilo ,nista nije moglo sve sam pokusavo i na kraju skinem onaj PesEdit patch 1.0 verziju , i moze normalno , a kada sam poslije skino 1.1 verziju opet me izbacivalo i samo izbrisem ovu 1.1 verzijusuradnik je napisao/la:Spatchem, bez patcha, vezija ova, verzija ona, dodam onaj dt07 na ovu verziju, dodam dt07 na onu verziju, skinem neki drugi dt07, pa ga dodam na ovu verziju pa na onu, probam run as administrator, probam xp compatibility, vista compatibility, nece nista. Ne mogu exhibiton match, mogu napravit karakter za become a legend, samo napravit, ne mogu igrat. Mogu odabrati timov za master ligu, samo odabrat tim, ne mogu igrati.Adelin je napisao/la: Jel mozes samo igrat ono Copa Libertadores , i da li igras s patchom ??
Ono sto mogu je raditi trenig, editovati igrace, ne timove, i igrat ligu prvaka, al ne mogu formaciju stimat.
Eto to je otprilike to sto mogu
samir_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ZASTO MENI NE MOZE **** PESEDIT ? INSTALIRAM GA, TRANSFERI I IMENA KLUBOVA SE SREDE, ALI GRBOVI OSTAJU STARI
dodje ti crack preko torrenta nemoras nista trazitisoxx je napisao/la:Sutra cu i ja pesa igrati fala qrcu da vidim kakav je
Samo mi recite kad ga skinem jel moram crack nekakav traziti po netu il dodje preko torrenta.. Reloaded verziju skidam..
Jel Hulk u Portu il u zenitu na pesu? Vjerovatno u portu al bit ce patch aBd.
I nemojte mi pricat za messia da sve treba prolaziti.. Sta cu ja igrat eno npr 2009 ( Pes) Messia ne mozes zaustaviti bez zutog, nije realno da svaka lopta kod njega ostane.. Neka on prodje 2,3 al ne moze 25x.. Na nerviram se zbog toga.. Osvako igrat dodave trazit rupu ko covjek igrati.. Hebo ono kad uzmes jednog igraca i vucas citavu odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.