FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2012, 21:41

oldman je napisao/la:mm.hz , ja u zivotu nikada nisam promjenio nik uvijek mi je bio OLDMAN,toliko da znas.
zezamo se ba,sta se ponasas kao kakav dedo stari...ccc e svasta.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 21:42

Vala bas haj odo da pijem cajeve da sutra ustanem ko nov sto bi se reklo ja se nadam aBd. :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2012, 21:43

DevilS je napisao/la:Vala bas haj odo da pijem cajeve da sutra ustanem ko nov sto bi se reklo ja se nadam aBd. :P
ajde i nadam se da ces mi uspjeti poslati tu privatnu poruku koju bezuspjesno saljes dva puta hehehe :D
sta je tries devet za tebe..kad naguras veceras na cetres jean javi se ehhehe :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 okt 2012, 22:12

Sutra bi nam najbolji poklon za 25 rodjendan bila pobjeda! Zato igraci fino i pametno po 3 boda u Travnik. Odavno se nije spremala veca inavzija sto se tice PL. 8-)
slika

SVI U TRAVNIK!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 05 okt 2012, 22:39

znali iko provjereno kad se krece u travnik u kolko sati

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 05 okt 2012, 23:08

braco dobro dosli u moj grad vidimo se aBd na tribini i da svi zajedno proslavimo jos jednu pobjedu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 okt 2012, 00:51

Braco danas cista 2 8-) ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 06 okt 2012, 01:01

pitarturbe je napisao/la:braco dobro dosli u moj grad vidimo se aBd na tribini i da svi zajedno proslavimo jos jednu pobjedu
Bolje te nasli i tebe i svu drugu bracu iz Hz Travnik, a i ostalih obliznjih gradova i mjesta. :mrgreen: ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 okt 2012, 01:12

Raja,za svkom utakmicom koju propustim zalim i tugujem po nekoliko dana...Jedini problem je sto me jedna tekma izadje minimalno 120km,ali tako bih volio sutra biti u Travniku sa vama i izraziti podrsku svom voljenom klubu.Zbog toga,i zbog drugih koji nisu u mogucnosti sutra biti tamo,pokidajte glasne zice i nosite naseg DIVA do novog trijumfa!
Zivjelo Sarajevo,Horde Zla i Bosna ponosna!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 okt 2012, 02:11

Pa sto se to ljudi nafuravate tako evo vec i budala u Travniku sprema veceras da stavi pare na Sarajevo .Stavite svi i iskombinujte jos neke sitne kvote.Doce vas 1000-20000. :lol: Ma nek dodje 5000 ishod je poznat unaprjed ja pexima mati moja draga..... :lol: mi ovo necemo ni gledati idemo na rukomet sutra uvece. :lol: :lol: :lol: BRAVO SAMPIONI...... :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 okt 2012, 02:14

pitarturbe je napisao/la:braco dobro dosli u moj grad vidimo se aBd na tribini i da svi zajedno proslavimo jos jednu pobjedu
Da je Travnik tvoj grad ti i nebi dosao sutra na tekmu od sramote.A kada dodjes pozdravi Sarajku i seljacine cobane..
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 06 okt 2012, 08:27

Sta pricas ti bolan vidoviti ? Nisi nikome zanimljiv sa svojim supljim predvidjanjima. Napisi fino bice kec, dvica i to je to. A ne kad se zavrsi utakmica doces i reci : " E znao sam, ovo ono " :)

Nastaviti niz :arrow: Svake druge subote se rano budim ja, moja raja vec me ceka ispod prozora !!!

payton

Post Postao/la payton » 06 okt 2012, 09:13

danas InsAllah..dvica u Vezirskom gradu..a ovi što fol vide budučnost od jada i čemera više ne znaju šta pričaju..bolest
ps..jel džemila..šta ti je radio momak da počneš onako vrijeđati..admini jel spavate ??
YES.WE.DID.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 okt 2012, 09:38

slika
svake druge subote se rano budim ja ...

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 11:20

Po novu pobjedu i rekord da oborimo bez poraza!!!!
Ps. danas sam raja bolje nemam temperature vise, ali i dalje sam blago receno bolestan.. :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 okt 2012, 11:25

Horde Zla, sretan rođendan!
Horde će u velikom broju pohoditi Pirotu, gdje će pokušati pomoći svojim ljubimcima da dođu do klupskog rekorda od osam uzastopnih pobjeda, a najbolji rođendanski poklon bi im bila upravo pobjeda, novi rekord i ostanak na vrhu tabele do kraja sezone...
Na današnji dan prije 25 godina, 6. 10. 1987. godine, zvanično je formirarana navijačka grupa Horde Zla.

Legenda kaže da je na utakmici sa Crvenom zvezdom, sa Istočne tribine stadiona Koševo na gostujuću klupu bačen **** ofarban u bordo-bijelu boju, nakon čega su navijači sa te tribine premješteni na sjever.

To je iniciralo tadašnje vođe, da se i definitivno premjeste na sjevernu tribinu i formiraju novu grupe, kojoj su dali ime Horde Zla, po jednom od brojeva popularnog stripa "Zagor". Od tada, pa do danas Horde postaju najveća snaga FK Sarajevo, a u bivšoj državi su pripadali samom vrhu navijačke scene i bili su veoma respektovani među ostalim navijačkim grupama.

Nesretna ratna dešavanja u našoj zemlji, uslovila su da grupa u određenom periodu prekine aktivnosti, a veliki broj pripadnika Hordi Zla, dao je živote u odbrani domovine. Ipak, veliki povratak je uslijedio na 10. rođendan 1997. godine, da bi se "smjena generacija" i potpuna reorganizacija sjeverne tribine uslijedila 2008. godine, kada su mlađi naraštaji preuzeli navijanje.

Od tada, Horde Zla su u stalnom progresu i danas slove za jednu od najboljih, najorganizovanijih i najbrojnijih navijačkih grupa na ovim prostorima, a na navijačkoj sceni poznato je i ozvaničeno prijateljstvo Hordi Zla i Ultras Dynamo (Dresden).

Sarajevo će danas gostovati u Travniku, protiv istoimenog domaćina, a Horde će u velikom broju pohoditi Pirotu, gdje će pokušati pomoći svojim ljubimcima da dođu do klupskog rekorda od osam uzastopnih pobjeda, a najbolji rođendanski poklon bi im bila upravo pobjeda, novi rekord i ostanak na vrhu tabele do kraja sezone. 8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 okt 2012, 11:39

vidovitadjemila je napisao/la:Pa sto se to ljudi nafuravate tako evo vec i budala u Travniku sprema veceras da stavi pare na Sarajevo .Stavite svi i iskombinujte jos neke sitne kvote.Doce vas 1000-20000. :lol: Ma nek dodje 5000 ishod je poznat unaprjed ja pexima mati moja draga..... :lol: mi ovo necemo ni gledati idemo na rukomet sutra uvece. :lol: :lol: :lol: BRAVO SAMPIONI...... :lol: :lol: :lol:
Svaka cast za ovo. Svake godine ista prica u Travniku. ;)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 okt 2012, 11:42

vidovitadjemila je napisao/la:Pa sto se to ljudi nafuravate tako evo vec i budala u Travniku sprema veceras da stavi pare na Sarajevo .Stavite svi i iskombinujte jos neke sitne kvote.Doce vas 1000-20000. :lol: Ma nek dodje 5000 ishod je poznat unaprjed ja pexima mati moja draga..... :lol: mi ovo necemo ni gledati idemo na rukomet sutra uvece. :lol: :lol: :lol: BRAVO SAMPIONI...... :lol: :lol: :lol:
Moze li mi neko prevesti sta je doticni htio da kaze.
Hvala
15.10 - 15.06 ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 okt 2012, 11:42

Sarajevo kao i svake godine kupuje utakmicu u Travniku, mislim da je to htio reci... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 06 okt 2012, 11:52

Zanemarite dusmane braco, svi u Travnik po rekord !

6.10.1987 - 6.10.2012 HORDE ZLA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MaroonBjelave, N3R3D, riki46, rimljanin90, skoJaa i 66 gostiju.