Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
Hocemo Osmana za skauta fudbalske reprezentacije BiH 

kakvo seljacko razmisljanjenate je napisao/la: Nismo svi isti,kao što ga vi želite,želimo ga i mi.Ovo je forum svatko ima pravo reći šta misli.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ja inače ne volim Messia,ali nešto mi naumpao u pozitivnom svjetlu,kao klinac je došao u Španiju,da je htio mogao je zaigrati za njih,sa Xaviem,Iniestom i ostalima pokoriti evropu i svijet više puta,ali je ipak odlučio igrati za svoju Argentinu s kojom mu ništa ne ide i navijači mu psuju poslije svake utakmice u kojoj nije ostvario 2 gola i 2 asistencije..
A ima i poveznica,Haliloviću je Messi najdraži igrač

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Tema je Alen Halilović, a ne Facebook, Youtube isl.
pustite se tih dječijih gluposti... kao sad će Halilović igrati za BiH zato što ima Fb stranica od 3.436 lajkova koja se zove po njegovom imenu i na kojoj se vi kreveljite.
Svaka dalja diskusija o Facebooku biće brisana, a svako ko bude reklamirao Facebook stranice udaljen sa foruma.
pustite se tih dječijih gluposti... kao sad će Halilović igrati za BiH zato što ima Fb stranica od 3.436 lajkova koja se zove po njegovom imenu i na kojoj se vi kreveljite.
Svaka dalja diskusija o Facebooku biće brisana, a svako ko bude reklamirao Facebook stranice udaljen sa foruma.
admine zasto treniras strogocu kad nemas razloga? nema svadje, fina rasprava i dobra tema.admin je napisao/la:Tema je Alen Halilović, a ne Facebook, Youtube isl.

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Danas ti dragi admine ide sve preko facebooka.... revolucije, ratovi i kaparisanja Halilovica 

Dobra je vama trojici, meni koji bih da se informišem o ovom igraču ne valja ništa.
ako ide sve preko Facebooka, širok ti je Facebook. ne moraš i ovdje podnositi izvještaj o tome šta se na Facebook dešava. Koga interesuje, može se logovati tamo i gledati sam.
ako ide sve preko Facebooka, širok ti je Facebook. ne moraš i ovdje podnositi izvještaj o tome šta se na Facebook dešava. Koga interesuje, može se logovati tamo i gledati sam.
anti fb ! 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda cemo za koju godinu u reprezentaciji imati Halilovica, balkanskog Messija i onog malog Ramica a k a Ronaldo iz Kalesije.Dylan Dog je napisao/la:Ja inače ne volim Messia,ali nešto mi naumpao u pozitivnom svjetlu,kao klinac je došao u Španiju,da je htio mogao je zaigrati za njih,sa Xaviem,Iniestom i ostalima pokoriti evropu i svijet više puta,ali je ipak odlučio igrati za svoju Argentinu s kojom mu ništa ne ide i navijači mu psuju poslije svake utakmice u kojoj nije ostvario 2 gola i 2 asistencije..

- molotovljev
Interesantno je da si dozvolio da ova tema "opstane". Sjećam se, nedavno si obrisao temu o igraču kojiadmin je napisao/la:Tema je Alen Halilović, a ne Facebook, Youtube isl.
nema veze sa reprezentacijom, odnosno obrazložio si da igrač koji ne nosi dres reprezentacije
ne može imati temu na ovom pdf.
Dakle, prema nekim kriterijima o ovom mladom igraču trebali bi diskutovati na temi: Zaboravljeni i potencijalni...
F.K.SARAJEVO
Potpuno se slažem da kad ti budeš admin, postavljaš kriterije i određuješ koja tema treba gdje biti.
- molotovljev
admin je napisao/la:Potpuno se slažem da kad ti budeš admin, postavljaš kriterije i određuješ koja tema treba gdje biti.
Opušteno lafe, nema potrebe za nekom nervozom, samo sam iznio zapažanje, naravno ti se pitaš.
I nemam neke ambicije da budem admin, no, nikad se ne zna.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 05 okt 2012, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
uskoro će izborimolotovljev je napisao/la:...no, nikad se ne zna.

@admine ne razumiješ situaciju u reprezentaciji. I zato ako nemaš šta reći, fino te molim, bježi sa naše teme. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- molotovljev
admin je napisao/la:uskoro će izborimolotovljev je napisao/la:...no, nikad se ne zna.

Uozbilji se, poslaću te na predizborni skup u Banoviće.
F.K.SARAJEVO
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta si se prepo'?molotovljev je napisao/la:admin je napisao/la:Potpuno se slažem da kad ti budeš admin, postavljaš kriterije i određuješ koja tema treba gdje biti.
Opušteno lafe, nema potrebe za nekom nervozom, samo sam iznio zapažanje, naravno ti se pitaš.
I nemam neke ambicije da budem admin, no, nikad se ne zna.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Banovići su moja baza, tu sam tradicionalno najjači. Uz to, omiljen sam u Kantonu 10 i u istočnoj RS... ovo ostalo smo u najmanju ruku bare-bare.molotovljev je napisao/la:admin je napisao/la:uskoro će izborimolotovljev je napisao/la:...no, nikad se ne zna.![]()
Uozbilji se, poslaću te na predizborni skup u Banoviće.
da se uozbiljimo... tema: Alen Halilović
-
- Kontakt:
Nije mi jasno sto se glupirate? Ako je ON admin znaci ON ce izabrati hoce li postojati neka tema ili ne. Ako vam se ne svidja i ako cete kenjati, slobodno na drugi forum. Nece niko od nas praviti kucni red u tudjem domu. kraj price.Tracy3McGrady je napisao/la:Sta si se prepo'?molotovljev je napisao/la:admin je napisao/la:Potpuno se slažem da kad ti budeš admin, postavljaš kriterije i određuješ koja tema treba gdje biti.
I nemam neke ambicije da budem admin, no, nikad se ne zna.a pusti ga, vidis da nam je ko i u drzavi, radi sta god ko hoce, Alen Halilovic moze imati temu a neki trece ne smije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.