FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vidovitadjemila

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 okt 2012, 18:57

ArmexHZ je napisao/la:Pozz raja, moze li mi ko reci da li je otvorena ona tribina na Piroti prekoputa natkrivene i da li ce nas tamo smjestiti, ako iko zna nek odgovori ( travnicani javite se :mrgreen: ).
Ide nas bruku iz moje mahale pa zato pitam jer ipak je ona natkrivena tribina, bar po mom misljenju premala za 1000-1500 nas plus domaci.
Sto se vas tice bicete smjesteni na tribini za goste ,plus kao sto je bio slucaj i sa Zenicanima bicete na glavnoj tribini.Bas me interesuje hoce li vas biti vise nego njih.Sto se Travnicana tice bice mozda 500 ljudi plafon.Protiv Celika Robijasi su napravili pravu festu,mozda jedno od najboljih navijanja na Piroti ikada ,ali to ne mora nista da znaci jer Pirota je cudo.Ipak su porazeni.
Ja licno ocekujem dobru tekmu sa puno borbe ,gdje je ishod unaprjed poznat-po obicaju kada SIR dolazi. :D ;) :lol:
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 05 okt 2012, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 okt 2012, 18:59

High je napisao/la:Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Svi oni imaju ugovore...pa i ako budu isli bice obestecenja za njih.
Ja mislim da je najbitnije da na polusezoni sacuvamo Saida,Sesara,Torlaka i Suljica.Zlatkovic nek ide za 200 milja eura.Belog ispod 300 milja ne damo :mrgreen: onaka ljevica vrijedi i pola miliona. :mrgreen:

Ja se iskreno nadam da nas na polusezoni nece napustiti vise od dvojice igraca.Jer dvojica (osim ako nisu Said i Sesar) se mogu nadoknaditi sigurno.
Odlazak Zlatkovica,Tatomirovica,Sunjevarica,Karamatica isl se sigurno moze nadoknaditi...Slazem se da su oni vec uigrani,za nas dobri igraci ali su to tipovi igraca koji se sigurno mogu nadoknaditi drugim igracem koji ce se uigrati jako brzo.
Pokusati sacuvati 3S (Said,Sesar,Suljic), Torlak svakako nece nigdje, Bandovic je tek dosao.To je najbitnije!

Mada me ne bi cudilo da i više igraca ode,3-4, na polusezoni jer ako ne vratimo dugove brzo necemo ni dobit pare od Europe.Statut ce biti kljucna stvar, ako on prodje ne sikiram se!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2012, 19:05

DevilS je napisao/la:Radio za Bordo Day a ti malo bolje procitaj moj post:Prehladjen. ;)
DevilS je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen. :(
pa kako ce posao bez tebe,ko ce fakture kucat eheheeh
Ne radim za vikend svakako danas trebao ali evo jedva sjedim imam temperaturu tako da sam los pravo kolega. :D
Bitno je da mi sutra pobjedimo tekmu a ja sto ne idem to je najmanje vazno. :D ;) Ps. ima ko ce kucati. :lol:

ne radim za vikend svakako, pa onda radio za bordo day, koji je bio za vikend, gubis se kolega, valjda se umorio na poslu :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 okt 2012, 19:15

Nevidjeno interesovanje vlada za Travnik 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 okt 2012, 19:37

payton je napisao/la:vjerujem u pobjedu u travniku..a vjerovo sam dok sam i u banovicima bio ;)
dobro nam se vratio
Sarajevo ljubavi moja!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 okt 2012, 19:40

Previse sam siguran u pobjedu,neznam zasto ali lupa me nevidjena pozitiva za sutrasnju utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 19:51

TheM. haj svijuti malo popusti sta smaras koji vrag?
Fino sam ti objasnio da sam radio taj dan kad je bio bordo day, sutra necu moci konto sam sa rajom iz mahale da idem ali ne mocu jer me je gripa savladala a inace svaku sam redovan domocu gostujucu ne mogu svaku i para se nema. ;)
I nemoj me vise peglati jer ovo ode u off topic. :)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2012, 20:00

DevilS je napisao/la:TheM. haj svijuti malo popusti sta smaras koji vrag?
Fino sam ti objasnio da sam radio taj dan kad je bio bordo day, sutra necu moci konto sam sa rajom iz mahale da idem ali ne mocu jer me je gripa savladala a inace svaku sam redovan domocu gostujucu ne mogu svaku i para se nema. ;)
I nemoj me vise peglati jer ovo ode u off topic. :)
izvini ako sam te smarao, samo sam konstatovao da si radio za bordo day koji je bio vikend, znaci subota, a sutra je subota, a sutra ne radis, to sam htio da mi pojasnis, a ti me odma napadas, nije ti to fino, ja sa tobom lijepo, ti tako ccc
nisi vise legenda foruma kad se tako ponasas :mrgreen:
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:03

Ma ne napadam sutra nemogu jesili procito rijec: prehladjen a imao sam zelju da idem sutra ne znam sto se samo ti javljas od komsija u vezi mene i to na nasoj temi komso? :D , nije valjda da si me pozelio toliko... :lol: :mrgreen:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 okt 2012, 20:05

Vas dva imate privatne poruke,pa se tamo prepirite do mile volje,koga boli racku za vase prepiranje!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:07

kupus army je napisao/la:Vas dva imate privatne poruke,pa se tamo prepirite do mile volje,koga boli racku za vase prepiranje!
U cemu je ba problem vise sta se okomili fkt vas ne kontam svi na ovom forumu nekog kurca glume sta je ba???
Ja nisam nista poceo on je poceo vec odavno da me pegla u pozitivnom smislu ja ne znam koji je vam vise @kupus army...itd... Samo ja udjem li na forum odmah napadaju sa svih strana te vakav te nakav dokle ide ovo vise jer treba da ja odem sa ovog foruma da bi bio miran te spamam te ovo dokle?????....
Sta vi zlatni na ovom forumu ne mogu vise da trpim ovo ba ljudi samo moja rijec u ustima! :evil:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2012, 20:16

DevilS je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Vas dva imate privatne poruke,pa se tamo prepirite do mile volje,koga boli racku za vase prepiranje!
U cemu je ba problem vise sta se okomili fkt vas ne kontam svi na ovom forumu nekog kurca glume sta je ba???
Ja nisam nista poceo on je poceo vec odavno da me pegla u pozitivnom smislu ja ne znam koji je vam vise @kupus army...itd... Samo ja udjem li na forum odmah napadaju sa svih strana te vakav te nakav dokle ide ovo vise jer treba da ja odem sa ovog foruma da bi bio miran te spamam te ovo dokle?????....
Sta vi zlatni na ovom forumu ne mogu vise da trpim ovo ba ljudi samo moja rijec u ustima! :evil:
u potpunosti te podrzavam, samo te napadaju, ne daj na sebe, ne trpi ovo, padaj silo i nepravdo :twisted:
najbolje bi bilo da ti ne ulazis na ovaj forum, barem dok se strasti ne smire, vidis da je sve otislo k vragu
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:19

Bezveze ovo sam rekao ozbiljno i nemoj vise javno sta god imas posalji na pp jl u dure ovaj gore post je ozbiljan nije sprdancija nikakva od ovoliko ljudi samo mene nesto svi napadaju haj ba idite i mene popustite. :evil:

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 05 okt 2012, 20:22

ok,spameru :lol:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:23

Vidis ma moj problem sto spamam.... haj ba razligu fukaro jedna...
Molim admine ili moderatore ili da moj profil izbrisu ili nesto nek poduzmu na ovom pitanju ozbiljno.!hvala.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 05 okt 2012, 20:29

DevilS je napisao/la:Bezveze ovo sam rekao ozbiljno i nemoj vise javno sta god imas posalji na pp jl u dure ovaj gore post je ozbiljan nije sprdancija nikakva od ovoliko ljudi samo mene nesto svi napadaju haj ba idite i mene popustite. :evil:
poslije svega sto sam procitao, dugujem ti izvinjenje sto sam te napadao, nadam se da ce i ostali slijediti moj primjer. DevilS-a za predsjednika :)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:34

To ko neka opet sprdancija ma netreba nikakav predsjednik nego da se normlano osjecam na forumu ko svi, a ne odmah napadanja i sprdancije na moj racun pa nisam ja balavac neki to zapamtite dobro. ;)

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 05 okt 2012, 20:35

Ne daj se devils kralju! Nego ocekujemo novi avatar uskoro :lol: :lol:
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:37

Nema avatara vise ovaj ce dugo biti. :D
Ma nedam se ali ako se ovako nastavi ili cu ja traziti da me izbrisu ili da malo porade na ovakvim zajbancijama neslanim. :roll:

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 05 okt 2012, 20:39

Ma iskuliras bolan, moras nauciti kulirati da bi opstao sa "vukovima" ne onima sa otoke naravno nego sa ovim forumasima :lol:
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], budzak, Google Adsense [Bot], N3R3D, napoleon72, riki46, rimljanin90, Samozdravlje i 48 gostiju.