FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2012, 09:56

High je napisao/la:Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Sesar,Suljic i Husejinovic imaju sanse da odu,ovi ostali realno nmg igrati u jacem klubu od Sarajeva po svojoj kvaliteti..naravno tu su uvijek timovi iz Jelen lige ..al to je sve... ;) Javor,Jagodina itd itd..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 05 okt 2012, 10:33

High je napisao/la:Navodno, Zlatković neki dan govorio o tome kako pola igrača ide na kraju ovog dijela sezone. Belošević, Suljić, Sesar, Husejinović, i on sam, Zlatković. Sad, koliko trebamo vjerovati u ovome, ne znam. Ali je realno očekivati da dvojica-trojica najboljih odu sa Koševa. Ako se to desi, na gubitku smo, i to velikom. Opet, kažem, ne znam je li ovo 100% sigurno i inače se ne volim baviti ovim ''informacijama'', ali ostaje da vidimo kako će to ispasti na kraju ove polusezone. Da su nam u Upravi ljudi kao ranijih godina, dao bih ruku da će se ovako nešto desiti, ali, pošto je ovo sasvim nova garnitura ljudi u Klubu, ostaje da sačekamo.
Po meni jedini koji moze otici je Sesar i to u neki pristojan klub! Said-Iole ozbiljan i dobar klub ga nece uzeti dok ne popravi fizicku spremu i ne rijesi se viska kila, koji ce to klub uzeti igraca koji ruku na srce jest strasno dobar ali nije za 90 min! Ista stvar sa suljicem! Strasan igrac-potencijal, al Bgmi sa 55 kila i sutem kao da je u pionirskom pogonu tesko Bgmi!! Ali opet, mislim da ne treba bezveze siriti dezinformacije jer uprava radi i vise nego dobar posao i ako dodje do toga a nadam se da nece mislim da ce postupiti onako kako je najbolje za klub! Govorio sam i govorim za Saida ako nema namjeru na ljeto produziti ugovor bolje neka ide za pristojne pare na zimu nego kao slobodan igrac na ljeto...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 11:01

Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen. :(
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 05 okt 2012, 11:07

ima li neki prevoz,gdje se prijaviti,uplatiti,koliko love?? mnogo pitanja :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2012, 11:19

DevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen. :(
pa kako ce posao bez tebe,ko ce fakture kucat eheheeh
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 11:21

mma_hz je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Sutra na BHT-u prenos lagano moracu tako gledati jer necu moci ici u Travnik jer sam prehladjen. :(
Ne radim za vikend svakako danas trebao ali evo jedva sjedim imam temperaturu tako da sam los pravo kolega. :D
Bitno je da mi sutra pobjedimo tekmu a ja sto ne idem to je najmanje vazno. :D ;) Ps. ima ko ce kucati. :lol:
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 05 okt 2012, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 11:24

U subotu će na Piroti biti odigran jedan od zanimljivijih susreta devetog kola Premijer lige...
U subotu će na Piroti biti odigran jedan od zanimljivijih susreta devetog kola Premijer lige, između Travnika i lidera Sarajeva.

Utakmice Travnika i Sarajeva obično su donosile veliki broj navijača na tribinama što se očekuje i na sutrašnjoj utakmici.

Kako je za ****.ba kazao Midhat Sarajčić sportski direktor Travnika, očekuje se invazija navijača Sarajeva na Pirotu

"Za ovu utakmicu smo štampali 2000 ulaznica koje će se prodavati na dan utakmice, a biće dva punkta na glavnom ulazu i jedan na sporednom, gdje će svi moći kupiti kartu bez ikakve gužve. Iz Fudbalskog kluba Sarajevo najavili su zvanično 1000 navijača, ali mi očekujemo i veći broj. Mi ćemo uraditi sve da organizacija bude na visokom nivou i nadam se da će sve proteći bez ikakvih incidenata. Odredili smo i cijenu karata za sve i ona će iznositi 5KM, nismo htjeli podizat cijenu s obzirom i na direktan prenos na BHT-u. Očekujem jedan veliki spektakl s obzirom da ove godine obilježavamo 90 godina kluba, a najljepši poklon za sve nas bio bi pobjeda nad liderom prvenstva", kazao je Sarajčić.

Utakmica između Travnika i Sarajeva igra se u subotu od 14 sati na stadionu Pirota, a glavni sudija ove utakmice biće Edin Jakupović. 8-)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 okt 2012, 11:30

mma_hz je napisao/la:
:lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2012, 12:42

DevilS je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Ne radim za vikend svakako danas trebao ali evo jedva sjedim imam temperaturu tako da sam los pravo kolega. :D
Bitno je da mi sutra pobjedimo tekmu a ja sto ne idem to je najmanje vazno. :D ;) Ps. ima ko ce kucati. :lol:
pa radio si za bordo day, idi bolan u travnik, pa nek gori sve, daj i otkaz ako treba...
Za zivot cijeli!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2012, 12:54

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa radio si za bordo day, idi bolan u travnik, pa nek gori sve, daj i otkaz ako treba...
i sta pisac zeli s tim zeli reci ? Ne znam cemu ovi glupi upadi navijaca drugih klubova na ovu temu. Samo bezveze trolate..
15.10 - 15.06 ...

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 05 okt 2012, 12:56

Pozz raja, moze li mi ko reci da li je otvorena ona tribina na Piroti prekoputa natkrivene i da li ce nas tamo smjestiti, ako iko zna nek odgovori ( travnicani javite se :mrgreen: ).
Ide nas bruku iz moje mahale pa zato pitam jer ipak je ona natkrivena tribina, bar po mom misljenju premala za 1000-1500 nas plus domaci.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2012, 12:58

skyisthelimit je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa radio si za bordo day, idi bolan u travnik, pa nek gori sve, daj i otkaz ako treba...
i sta pisac zeli s tim zeli reci ? Ne znam cemu ovi glupi upadi navijaca drugih klubova na ovu temu. Samo bezveze trolate..
joj ovoga, jedini GLUP upad je tvoj, niko te nista ne pita, samo se ubacis odjednom nepozvan u konverzaciju i vrijedjas nekoga, jel to fino?
ArmexHZ je napisao/la:Pozz raja, moze li mi ko reci da li je otvorena ona tribina na Piroti prekoputa natkrivene i da li ce nas tamo smjestiti, ako iko zna nek odgovori ( travnicani javite se :mrgreen: ).
Ide nas bruku iz moje mahale pa zato pitam jer ipak je ona natkrivena tribina, bar po mom misljenju premala za 1000-1500 nas plus domaci.
ma smjestit ce vas gdje obicno budu gostujuci navijaci, na onaj dio tribine pored natkrivene
Za zivot cijeli!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2012, 14:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: joj ovoga, jedini GLUP upad je tvoj, niko te nista ne pita, samo se ubacis odjednom nepozvan u konverzaciju i vrijedjas nekoga, jel to fino?

Ma jel me niko nista ne pita :roll: A tebe garant pita pa savjetujes nekoga sta treba da radi ? Zlonamjeran si decko, veoma.
15.10 - 15.06 ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2012, 14:19

skyisthelimit je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: joj ovoga, jedini GLUP upad je tvoj, niko te nista ne pita, samo se ubacis odjednom nepozvan u konverzaciju i vrijedjas nekoga, jel to fino?

Ma jel me niko nista ne pita :roll: A tebe garant pita pa savjetujes nekoga sta treba da radi ? Zlonamjeran si decko, veoma.
kakve veze imam ja sa tvojim postom, pa si me uvrijedio? jesam li ja negdje spomenuo @skyisthelimit, jesam se tebi obratio, nisam, cemu onda ono vrijedjanje sa tvoje strane? ja sam momku devilsu napisao komentar u saljivom tonu, a ukoliko ga ti nisi razumio, taj nick onda opisuje tvoju glupost(eto da i ja tebi vratim istom mjerom, ko i ti meni)
Za zivot cijeli!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 05 okt 2012, 14:45

Evo sudija u Mostar vam je zaprijeti da se cuvate na derbiju.Svi su protiv vas:D Kakve su vam ovo izjave u avazu Boze sacuvaj?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 16:05

Radio za Bordo Day a ti malo bolje procitaj moj post:Prehladjen. ;)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 okt 2012, 17:56

Paranoja je napisao/la:Evo sudija u Mostar vam je zaprijeti da se cuvate na derbiju.Svi su protiv vas:D Kakve su vam ovo izjave u avazu Boze sacuvaj?
Sarajevo1946 je napisao/la: I ne bih sad da pišem po forumu šta je glavni sudija poručio našim fudbalerima, iz njihovih usta čuo, ali polako ima vremena...
Poslije Zrinjskog napisah...

Ali eto, Sesar je odlučio progovoriti. Neka je.

U Travnik po pobjedu aBd, po rekord po broju pobjeda i rekord na tribinama. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2012, 17:57

Sarajevo1946 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:Evo sudija u Mostar vam je zaprijeti da se cuvate na derbiju.Svi su protiv vas:D Kakve su vam ovo izjave u avazu Boze sacuvaj?
Sarajevo1946 je napisao/la: I ne bih sad da pišem po forumu šta je glavni sudija poručio našim fudbalerima, iz njihovih usta čuo, ali polako ima vremena...
Poslije Zrinjskog napisah...

Ali eto, Sesar je odlučio progovoriti. Neka je.

U Travnik po pobjedu aBd, po rekord po broju pobjeda i rekord na tribinama. ;)
Mitomanija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 okt 2012, 18:04

Nismo mi naše komšije preko istočne granice. :mrgreen:

Važno je da sutra dobijemo, a doći ćete i vi na red aBd. Falit će Sesar, nema ni Čomora. Ostaje Radan i kontam da će Gujića možda opet stavit u sredinu :roll:

Nemamo rješenja na centralnom veznom, to bi mogao biti problem u nastavku sezone, samo da je pregurat do zime bar sa Sesarom i Radanom.

Ne znam šta je sa ovim Ademovićem, hoće li zaigrati više, niko ništa ne govori. Ono malo što sam gledo, mogao bi biti pojačanje.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

payton

Post Postao/la payton » 05 okt 2012, 18:12

vjerujem u pobjedu u travniku..a vjerovo sam dok sam i u banovicima bio ;)
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, ErosViverosViv, iliyaa8, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 58 gostiju.