Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

harishp
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la harishp » 05 okt 2012, 17:10

reptile je napisao/la:
Nije suplja.. u Francuskoj stampi sam citao pricu kako su tada govorili da bi bilo tuzno da Francuska izgubi igraca poput Pjanica tamo 'nekoj' slomljenom drzavom.
Slicna prica je bila i za Subotica.Pun klinac nekih drzava bile na spisku.Spominjala se i Njemacka za koju je navodno ovaj bio najzagrijaniji.Ali se ispostavilo da ovaj ni pod razno nije za njih mogao zaigrati.
Pjanic je tehnicki mozda i mogao zaigrati za Francusku.Ali bi u tom slucaju morao sacekati jos par godina,plus sto je iluzorno pricati o konkurenciji u Francuskoj i kod nas.Luxemburg je naravno tu minoran.
Stari od Pjanica je i sam rekao da je Francuska u stvari bila blef,nebi li ovima iz saveza doslo iz guzce u glavu i ubrzali to.
No tema je Klokotnicki nebruseni dijamant.Nebi bilo lose da Hrvatska napravi par kiksova i da im put za Brazil bude upitan a BIH za to vrijeme vec bude na sigurnom putu.Za to vrijeme Alen bi vec imao utakmica jakih u nogama i moglo bi se razmisljati o njemu kao putniku za Brazil.Sa BIH naravno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 17:13

harishp je napisao/la:
reptile je napisao/la:
Nije suplja.. u Francuskoj stampi sam citao pricu kako su tada govorili da bi bilo tuzno da Francuska izgubi igraca poput Pjanica tamo 'nekoj' slomljenom drzavom.
Slicna prica je bila i za Subotica.Pun klinac nekih drzava bile na spisku.Spominjala se i Njemacka za koju je navodno ovaj bio najzagrijaniji.Ali se ispostavilo da ovaj ni pod razno nije za njih mogao zaigrati.
Pjanic je tehnicki mozda i mogao zaigrati za Francusku.Ali bi u tom slucaju morao sacekati jos par godina,plus sto je iluzorno pricati o konkurenciji u Francuskoj i kod nas.Luxemburg je naravno tu minoran.
Stari od Pjanica je i sam rekao da je Francuska u stvari bila blef,nebi li ovima iz saveza doslo iz guzce u glavu i ubrzali to.
No tema je Klokotnicki nebruseni dijamant.Nebi bilo lose da Hrvatska napravi par kiksova i da im put za Brazil bude upitan a BIH za to vrijeme vec bude na sigurnom putu.Za to vrijeme Alen bi vec imao utakmica jakih u nogama i moglo bi se razmisljati o njemu kao putniku za Brazil.Sa BIH naravno.
Viva la burek :mrgreen:
slika

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 okt 2012, 17:15

@harishp

Pa ako je tako, onda treba ovim našim iz saveza opet složiti priču da Alena traže: Španci, Hrvati, italijani, Francuzi, Nijemci, Holanđani, Englezi, Portugalci...možda postignemo isti efekt k'o i sa Pjanićem. :lol: :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 17:17

Neki pacenjik otvorio jos jednu stranicu da se podjelimo na vise stranica.... nemoze ti ba nista sa nasim narodom kad je blesav...

http://www.facebook.com/pages/Alen-Hali ... 7674195910

Jos kad vidim one komentare.... "ti imas bosansku krv", "stobom bi Bosna konacno dosla do nekog prvenstva" i hiljadu takvih ne normalnih tipa "markovske" izjava dodjemi da se objesim.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 17:26

AlenHalilovic je napisao/la:Neki pacenjik otvorio jos jednu stranicu da se podjelimo na vise stranica.... nemoze ti ba nista sa nasim narodom kad je blesav...

Jos kad vidim one komentare.... "ti imas bosansku krv", "stobom bi Bosna konacno dosla do nekog prvenstva" i hiljadu takvih ne normalnih tipa "markovske" izjava dodjemi da se objesim.
Bolest
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 17:29

zizu1991 je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Neki pacenjik otvorio jos jednu stranicu da se podjelimo na vise stranica.... nemoze ti ba nista sa nasim narodom kad je blesav...

Bolest
kreteni samo da bi imali admin jedne stranice da se vazniji u zivotu osjecaju.

evo ja saljem link ove grupe dva dana i boli me briga ako nisam admin znam da je covjek s foruma.
neznam gdje skupise 500 ljudi tako brzo..
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 06 okt 2012, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 05 okt 2012, 17:30

Alenu ce pasti odluka izmedju Pizze i Bureka.. ako izabere Burek, nas je. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 okt 2012, 17:32

Za ovu stranicu stvarno,5 sati,500 lajkova.Najbolje bi bilo da se obe spoje u jednu,onda bi bilo negdje oko 800 i lakse bi bilo dalje.
Keep walking.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 17:35

Jebote toliko smo se ovdje trudili, razbijali glavu, kako i sta cemo... da bi jedan lik otvorio starnicu... Alen Halilovic (BiH) "BiH te treba Alene" Pa nezeli ga BiH nag...t, Ko da je Alen Boze obrosti Bog a ne Igrac. Mi zelima da se sa kao kvalitetni igrac pridruzi nasem kvalitetnoj ekipi... Ako ne zeli onda nije smak svjeta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2012, 17:39

reptile je napisao/la:Alenu ce pasti odluka izmedju Pizze i Bureka.. ako izabere Burek, nas je. :mrgreen:
Nema sanse da za Azzure zaigra :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 17:39

Cautinho je napisao/la:Za ovu stranicu stvarno,5 sati,500 lajkova.Najbolje bi bilo da se obe spoje u jednu,onda bi bilo negdje oko 800 i lakse bi bilo dalje.
Ima 500 lajkova zato sto je lakse pretraziti na FB "Alen Halilovic" nek "...Alena Hailovica..":

Moglo bi se to da taj vlastnik ocigledno nebi bio toliki seljak i ne pismen kosto je. On nemoze voditi ovce a komoli grupu na facebooku.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 okt 2012, 17:42

Nek mu se ponudi burek sa sirom & ćevapi. Kakve pice, neće u žabare. :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 17:44

reptile je napisao/la:Alenu ce pasti odluka izmedju Pizze i Bureka.. ako izabere Burek, nas je. :mrgreen:
A šta ako voli sve vrste Bureka ? :mrgreen:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 17:50

Ja bi prije promjenio stranicu u Alen Haillovic - zelimo te u dresu Reprezentacije BiH...ili tako nesto nego sto bi ukinio stranicu i pripustimo onom pacenjiku.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 05 okt 2012, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 17:54

AlenHalilovic je napisao/la:Ja bi prije promjenio stranicu u Alen Haillovic - zelimo te u dresu Reprezentacije BiH... nego sto bi ukinio stranicu i pripustimo onom pacenjiku.
ili "Alen Halilovic u dresu Reprezentacije BiH"

JTB slusas li nas? sredi to da je lakse naci stranicu :)

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 17:59

Sakuragi je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Ja bi prije promjenio stranicu u Alen Haillovic - zelimo te u dresu Reprezentacije BiH... nego sto bi ukinio stranicu i pripustimo onom pacenjiku.
ili "Alen Halilovic u dresu Reprezentacije BiH"

JTB slusas li nas? sredi to da je lakse naci stranicu :)
Meni licno odgovara "Alen Halilovic - zelimo te u dresu Reprezentacije BiH"... ali kako god nema veze samo nek se moze stranica bolje nac... i JTB napise zasto je promjenjeno ime. Vidio sam da se njegovo objasnje stranice vidi ono kretensko "BiH te treba Alene" a nase majstorsko objasnje sto je JTB napiso se ne vidi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 18:12

Ne može se ime grupe promijeniti ukoliko je prešla broj od 200 fanova.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 18:16

Ej je..ga... Jesi ti drugi admin stranice? Nista onda pisi propalo nema veze. Mi smo u forumu uglavnom pokrenuli ovo sve. Samo steta sto ce momak onaj seljakluk viditi od stranice.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 05 okt 2012, 18:19, ukupno mijenjano 2 puta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 18:17

Jesam .... evo sam baš pokušao, također se navodi da se ime grupe može promijeniti samo jednom, a to je @JTS već jedanput učinio.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 18:24

Ništa dečki, ko god može od vas, neka šalje pozivnice, sharuje grupu na fb, da bi na takav način privukli što više ljudi ka ovoj grupi.
@ JTS, je od sinoć nešto ne aktivan, nisam se s njim od sinoć čuo, pojma nemam gdje je.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.