Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

harishp
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la harishp » 05 okt 2012, 09:25

Ja ovog @amhe u par navrata zajozi tacno k'o Loparanin :mrgreen:
Od svega napisanog ovaj se uhvatio katastra i geografskog polozaja.Boze sacuvaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 05 okt 2012, 09:32

harishp je napisao/la:Ja ovog @amhe u par navrat zajozi tacno k'o Loparanin :mrgreen:
Od svega napisanog ovaj se uhvatio katastra i geografskog polozaja.Boze sacuvaj.
a sta drugoda komentarisem iz tvog posta, pitu u klokotnici ili tacnije doboj istoku - kao da je doboj istok dio klokotnice,a ne obratno.. ili mozda navike djece nasih ljudi na privremenom radu u hrvatskoj... to ti haman ima puno vise veze s temom od elementarne geografije i porijekla sejada i alena...

hoces da ispadnes informisan, pa krenes lupat' gluposti... naravno, opravdanje nadjes u loparama... ;)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 okt 2012, 09:34

Zaboravio sam još spomenuti @dubravu i njegovo vrbovanje malog pred školom :lol: :lol:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 okt 2012, 09:35

Hej geodeti...

produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 05 okt 2012, 09:47

admin je napisao/la:Hej geodeti...

produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp
Nisam znao za taj forum , odo podjelit svoje strucno znanje o nivelmanu
ZELJEZNICAR 1921!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 okt 2012, 09:47

Ma 'ta će Alen, ja mu kroz noge loptu protur'o :mrgreen: .

Inače, ne mogu sad da se sjetim njegovog starog. Malo sam vidio gdje je igrao, ali se ne mogu sjetiti kad je igrao za repku, u koje vrijeme, protiv koga, jel dao kakav go ili asist?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 okt 2012, 09:51

slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 10:10

:mrgreen:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 okt 2012, 12:12

A i onaj Pape je glup ko noć vala, daje izjave ja neću nikoga da zovem, nek srede papire pasoše vako nako, a jbt idota, Ferguson igračima ode kući priča sa njegovom porodicom smo da ga dovede a ovaj hajvan izajvljuje nek sređuju pasoše, e moj Pape :roll: :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 05 okt 2012, 12:14

hamzaTM87 je napisao/la:

Nisam znao za taj forum , odo podjelit svoje strucno znanje o nivelmanu

Ima na forumu i stručnjaka za geodeziju (hare javi se, besplatni časovi za tebe)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 05 okt 2012, 12:33

ociju mi mojih cim vidim da je nesto pisao ovaj haris ja odma odem sa foruma et kajem ociju mi ne merem ovog njegovog pametovanja ubi coek sa informacijama :roll:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 05 okt 2012, 15:31

Još na štetu da zaigra za BIH ide to što igra za Dinamo.

A valjda svi znamo kako Mamić vrbuje igrače da ih što bolje proda :lol:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 okt 2012, 15:44

Jarane,ide on iz Dinama prije 20-te 100 %!!!
I ocigledno je da je malom BiH u srcu. Ta,i Rakitic je odrastao u svicarskim mladjim kategorijama pa se dvoumio citavih 5s da li igrati za Hrvatsku ili za Svicu.
I,da,taj s avatara ti je iz Posavine,a ne iz Hercegovine...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2012, 15:46

neurofunk je napisao/la:A i onaj Pape je glup ko noć vala, daje izjave ja neću nikoga da zovem, nek srede papire pasoše vako nako, a jbt idota, Ferguson igračima ode kući priča sa njegovom porodicom smo da ga dovede a ovaj hajvan izajvljuje nek sređuju pasoše, e moj Pape :roll: :roll:

Ferguson igracima ide kuci. :roll: :roll: Sir Alex ? Koji vodi klub ? Sta mislis da li SAF mora traziti da mu igraci srede papire da bi presli u United ili samo kes da izvali ? Skontaj jel lakse izvaliti pare na sunce Unitedu ili "nasim" igracima da srede papire
15.10 - 15.06 ...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 05 okt 2012, 15:47

neroazzuro je napisao/la:Jarane,ide on iz Dinama prije 20-te 100 %!!!
I ocigledno je da je malom BiH u srcu. Ta,i Rakitic je odrastao u svicarskim mladjim kategorijama pa se dvoumio citavih 5s da li igrati za Hrvatsku ili za Svicu.
zar je bitno odakle je ovaj s mog avatara?

ne možemo ništa rano zaključivati svi znamo šta je mali rekao evo i za ovaj portal..tako da priče da je njemu bih ili hrvatska u srcu ostavi negdje drugo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 15:48

Nema potrebe da odgovarate @ nate - u, njegova uloga na ovom topicu je jasna, a to je trollanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 okt 2012, 16:12

nate je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Jarane,ide on iz Dinama prije 20-te 100 %!!!
zar je bitno odakle je ovaj s mog avatara?

ne možemo ništa rano zaključivati svi znamo šta je mali rekao evo i za ovaj portal..tako da priče da je njemu bih ili hrvatska u srcu ostavi negdje drugo.
Ma nije provokacija,nego mi se cini da si (kao i vecina slicnih) neodlucan. Nema nigdje zemlje k'o sto je Bosna,moj jarane,znas i sam.
Da ne .eremo puno, Alene ne oduzimaj sebi tu privilegiju da igras za najljepsu zemlju na svijetu!
Jebote,kad se vratih ljetos s onog dalmatinskog kamenjara u Hercegovinu,kao da me sunce obasja,iako je bila noc :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2012, 16:46

Sto se tice Alena ,Cacic ga je ''sklonio'' u drugi tim sto je u jednu ruku i dobro.Malom treba postepeno davati vremena jer je jako puno talenata prerano gurajuci ''sagorilo''.
Za koga ce igrati sto se repke tice,pita ce odluciti :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 05 okt 2012, 16:56

harishp je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
harishp je napisao/la: To sto se Pjanic navodi sva sreca da je Luxemburg bio u pitanju.Francuska na primjer bi bila je vec druga prica a sa onakvim kvalitetom bi i tamo imao mjesta.Onda bi i on sigurno razmisljao malo ''dublje''

izvini ali u to vrijeme i Francuska je trazila Pjanica da kod njih zavrsi, jos dok je igrao u Metzu
Suplja,da se ubrza sa nasim savezom.Mogao je birati samo izmedju luxemburga ili nas.
Nije suplja.. u Francuskoj stampi sam citao pricu kako su tada govorili da bi bilo tuzno da Francuska izgubi igraca poput Pjanica tamo 'nekoj' slomljenom drzavom.
shandrlike-tandrlike

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 okt 2012, 16:58

Pa kad bi slučajno odabrao našu reprezentaciju,bili bio odmah član prvog time,tj. kome bi uzeo mjesto? Ja sam misljenja da je najbolje da se mali još dokaze,još je on zelen...
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.