Od svega napisanog ovaj se uhvatio katastra i geografskog polozaja.Boze sacuvaj.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
a sta drugoda komentarisem iz tvog posta, pitu u klokotnici ili tacnije doboj istoku - kao da je doboj istok dio klokotnice,a ne obratno.. ili mozda navike djece nasih ljudi na privremenom radu u hrvatskoj... to ti haman ima puno vise veze s temom od elementarne geografije i porijekla sejada i alena...harishp je napisao/la:Ja ovog @amhe u par navrat zajozi tacno k'o Loparanin![]()
Od svega napisanog ovaj se uhvatio katastra i geografskog polozaja.Boze sacuvaj.
Nisam znao za taj forum , odo podjelit svoje strucno znanje o nivelmanuadmin je napisao/la:Hej geodeti...
produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp
admin je napisao/la:Hej geodeti...
produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp
admin je napisao/la:Hej geodeti...
hamzaTM87 je napisao/la:Nisam znao za taj forum , odo podjelit svoje strucno znanje o nivelmanuadmin je napisao/la:Hej geodeti...
neurofunk je napisao/la:A i onaj Pape je glup ko noć vala, daje izjave ja neću nikoga da zovem, nek srede papire pasoše vako nako, a jbt idota, Ferguson igračima ode kući priča sa njegovom porodicom smo da ga dovede a ovaj hajvan izajvljuje nek sređuju pasoše, e moj Pape![]()
zar je bitno odakle je ovaj s mog avatara?neroazzuro je napisao/la:Jarane,ide on iz Dinama prije 20-te 100 %!!!
I ocigledno je da je malom BiH u srcu. Ta,i Rakitic je odrastao u svicarskim mladjim kategorijama pa se dvoumio citavih 5s da li igrati za Hrvatsku ili za Svicu.
I,da,taj s avatara ti je iz Posavine,a ne iz Hercegovine...
Ma nije provokacija,nego mi se cini da si (kao i vecina slicnih) neodlucan. Nema nigdje zemlje k'o sto je Bosna,moj jarane,znas i sam.nate je napisao/la:zar je bitno odakle je ovaj s mog avatara?neroazzuro je napisao/la:Jarane,ide on iz Dinama prije 20-te 100 %!!!
I ocigledno je da je malom BiH u srcu. Ta,i Rakitic je odrastao u svicarskim mladjim kategorijama pa se dvoumio citavih 5s da li igrati za Hrvatsku ili za Svicu.
I,da,taj s avatara ti je iz Posavine,a ne iz Hercegovine...
ne možemo ništa rano zaključivati svi znamo šta je mali rekao evo i za ovaj portal..tako da priče da je njemu bih ili hrvatska u srcu ostavi negdje drugo.
Nije suplja.. u Francuskoj stampi sam citao pricu kako su tada govorili da bi bilo tuzno da Francuska izgubi igraca poput Pjanica tamo 'nekoj' slomljenom drzavom.harishp je napisao/la:Suplja,da se ubrza sa nasim savezom.Mogao je birati samo izmedju luxemburga ili nas.skyisthelimit je napisao/la:harishp je napisao/la: To sto se Pjanic navodi sva sreca da je Luxemburg bio u pitanju.Francuska na primjer bi bila je vec druga prica a sa onakvim kvalitetom bi i tamo imao mjesta.Onda bi i on sigurno razmisljao malo ''dublje''
izvini ali u to vrijeme i Francuska je trazila Pjanica da kod njih zavrsi, jos dok je igrao u Metzu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.