FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a raja sta bi za Svraku, je li odlazi iz Zelje, ili je bomba za onu veliku odstetu sto bi trebali dobiti za njega?
Volim te Zeljo!!!
champions1921 je napisao/la:Ovaj novinar ocigledno ima lose izvore ili ga ljudi svjesno foliraju.. Za Vukasovica rekao da ce biti kaznjen a covjek skoro pa najbolje ocijenjen.. Jucer mu izvor javio da ce se igrati u ponedjeljak zbog izbora pa ga opet izlevatio
![]()
.. Bolji smo mu mi izvor informacija od ovih njegovih..
Haha
-
- Kontakt:
off topic.
Upravo pocinje prva runda australske a lige. Prva utakmica melbourne heart vs melbourne victory. Patrick nyiema u prvoj postavi. Rusi covjek sve lol. Inace igraju pred 40 000 gledalaca.
Upravo pocinje prva runda australske a lige. Prva utakmica melbourne heart vs melbourne victory. Patrick nyiema u prvoj postavi. Rusi covjek sve lol. Inace igraju pred 40 000 gledalaca.
Lijepo je pročitati da je našim igračima lijepo u Želji i da ne žure vani.A što bi žurili kad igraju u najboljem klubu u ligi, trenira ih najbolji trener, solidne plate imaju.Lijepo je navijati za Želju.
Ko može nek dođe na dženazu našem Paci.Dženaza će se obaviti u danas, u 16 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO
Ko može nek dođe na dženazu našem Paci.Dženaza će se obaviti u danas, u 16 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO
DRUG NEBI TI PUNCA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Gospodin!"Mislim da je sva ta hajka samo pomogla našim igračima, jer su se dodatno ujedinili. Pojedina pisanja medija su neopravdana i na ružan način se Željo osporava. Ne vidim ništa čudno u tome da ekipa koja je tri sezone u vrhu, pobijedi ekipu koja se tri godine nalazi u donjem dijelu tabele", zaključio je menadžer tima sa Grbavice.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Senad Lulić, bh. reprezentativac, u razgovoru za slovenske medije dotakao se aktuelne situacije u bh. klupskom fudbalu, te stanju u reprezentaciji i šansama Zmajeva za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Fudbaler Lazija smatra da je Maribor, koji je u kvalifikacijama za Ligu prvaka eliminisao Željezničar, prejak za sve bh. klubove. No, ubijeđen je da je razlika između našeg klupskog fudbala i slovenskog samo u Mariboru.
"Mislim da ne možemo govoriti o razlikama između slovenske i bh. lige, jer je u pitanju samo Maribor. Maribor u Sloveniji nema konkurenciju. Da je Željo igrao protiv bilo kojeg drugog tima iz Slovenije, uvjeren sam da bi imao dobre šanse, jer Maribor je prejak za našu ligu", kazao je Lulić,
Da se zna od kakve smo ekipe ispali .
Fudbaler Lazija smatra da je Maribor, koji je u kvalifikacijama za Ligu prvaka eliminisao Željezničar, prejak za sve bh. klubove. No, ubijeđen je da je razlika između našeg klupskog fudbala i slovenskog samo u Mariboru.
"Mislim da ne možemo govoriti o razlikama između slovenske i bh. lige, jer je u pitanju samo Maribor. Maribor u Sloveniji nema konkurenciju. Da je Željo igrao protiv bilo kojeg drugog tima iz Slovenije, uvjeren sam da bi imao dobre šanse, jer Maribor je prejak za našu ligu", kazao je Lulić,
Da se zna od kakve smo ekipe ispali .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Divi Amara, divi mu repica! 

-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da Nyema igra u pocetnoj postavi i da se nije promjenio u 14. minuti dobio zuti karton 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sa mariborskim tablicama je Eldinovchampions1921 je napisao/la:Koji modelUnKnownBA je napisao/la:Sinoc na Malti ukrali Eldinu Adlilovicu BMW-a, eto ako nekog interesuje.Onaj na slovenackim tablicama je predpostavljam Zebin..

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
e sigurno više nije njegov
ako je otiš'o na Pale, sigurno je završio svoju karijeru, laganini u dijelove...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma kasko osiguran je.be mu se 
http://www.radio*sarajevo.ba/novost/91416/golove-sam-posvetio-paci" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.radio*sarajevo.ba/novost/91416/golove-sam-posvetio-paci" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 05 okt 2012, 14:05, ukupno mijenjano 3 puta.
NO PYRO NO PARTY
Ovim putem i da zamolim nekoga da okači stream da dan utakmice ako ima dobre volje i vremena. I dobar internet, naravno.KrajPrice je napisao/la:Ne mozes nigdje pratiti,samo za korisnike Bh telecom Moja tv.K0MT je napisao/la:Pozdrav. Kako se može preko interneta pratiti prenos utakmice na Moja TV, ako nisam korisnik te mreže. Je li moguće uopšte?
Jedino ti ostaje nada da ce neko stream napraviti,onda ce biti link na forumu,budi tu za vrijeme tekme,mozda neko i napravi,pozz

Rudar oslabljen pred tekmu sa Zeljom, bez Harisa Handžića i Borislava Topića.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to im je pravi hendikepceze je napisao/la:Rudar oslabljen pred tekmu sa Zeljom, bez Harisa Handžića i Borislava Topića.
Za zivot cijeli!
Ne moze Rudar biti oslabljen nikako ne igranjem Handzica. To je dobitak.Sve sto je gore igralo truhlo je pravo.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Samo prenosim sta sam procitao, nije to moj zakljucak, nemojte me napadat odmah 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo nesto da pitam raju koji vise znaju o TV prenosima naseg Zelje na TV-u. Vako, meni vec duze vrijeme ide ovo zivac, a to je da nas neka MojaTV prenosi (koju vecina raje moze gledati na internetu a ne na TV-u)?
Druga stvar, pa zar ne moze npr. kantonalna ili Vogasca uzeti i odraditi nas prenosi na TV-u Live, ako vec nece BHT i arena. Evo sada, cim budemo igrali prvi mec na Grbavici sa gledaocima, bice prenos na TV, kada ne treba da bude, a sada kada nema raje umjesto da daju prenos neke TV kuce nas prenosi MojaTV. Nemam nista protiv MojeTV ali mi vise pun klinac ovih streamova, kao da zivimo u Zambiji...
Druga stvar, pa zar ne moze npr. kantonalna ili Vogasca uzeti i odraditi nas prenosi na TV-u Live, ako vec nece BHT i arena. Evo sada, cim budemo igrali prvi mec na Grbavici sa gledaocima, bice prenos na TV, kada ne treba da bude, a sada kada nema raje umjesto da daju prenos neke TV kuce nas prenosi MojaTV. Nemam nista protiv MojeTV ali mi vise pun klinac ovih streamova, kao da zivimo u Zambiji...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 okt 2012, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- samir_tm87
- Kontakt:
pa ti prikljuci mojatv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.