Svaka cast majstore!!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
falamandraX je napisao/la:Ma jebbeš cifre, svaka čast mutevelijo![]()
i još 2 na koja sam bio i zaboravio :hodža je napisao/la:
Liverpool-Udinese 2 @ 5,40
M'Gladbach-Fenerbahce 2 @ 3,65
Hamburg-C.Medvedi X2 @ 4,15
kvota : 81,79
na drugi listić golovi :
PSV-Napoli 4+ @ 2,85
Sparta P.-Bilbao 4+ @ 3,10
Helsinborg-Twente 4+ @ 2,60
kvota : 22,97
deno_TM87 je napisao/la: Molde - Stuttgart(L8) X2 1.40
Neftchi - Inter M. 2 1.65
Club Brugge - Maritimo 1 1.90
Marseille - Limassol 1 1.30
Atl.Madrid - Plzen 1 1.25
Hannover 96 - Levante 1 1.60
Basel - Genk 3+ 1.80
Anzhi - Young Boys 1 1.30
---------------------------------------
Kvota: 26.70
Rubin - Partizan(L8) 1 1.55
Lazio - Maribor 3+ 1.75
Metalist - Rapid Beč 3+ 1.65
Helsinborg - Twente 3+ 1.60
PSV - Napoli 3+ 1.70
Borussia MG - Fenerbahce 3+ 1.80
Steaua - FC Kopenhagen 3+ 1.75
AIK - Dnipro 3+ 1.80
----------------------------------------
Kvota: 73.15
Sto ce ti to, tiket na velike iznose, ne razumijem, preveliki rizikfanatic1991 je napisao/la:danas probat neki tiket 100-200KM uplate pa ko ziv ko mrtav
dijabola je napisao/la:Dubl:
Rubin - Partizan h1 (hendikep) @ 1.80
Nakon poraza u kupu od drugoligaša trener Rubina je preuzeo krivicu na sebe što je miksao sastav. Igrači su mu odgovorili sa pobjedom od 4-0 u ligi. Sad se mogu posvetiti domaćoj ligi i Evropi, a da im Evropa mnogo znači pokazali su protiv Intera gdje su zaslužili sve 3 boda. Partizan dominira u domaćoj ligi, al da to ništa ne znači pokazao je Dinamo Zagreb. U Rubinu masovno daju izjave da ozbiljno shvataju protivnika, a ako tako i bude klinci iz Partizana tu nemaju šta tražit. Hendikep sam odabrao zbog većeg value-a od obične pobjede.
Liverpool - Udinese ps1 (oba daju) @ 1.75
Liverpool napokon počinje igrati onako kako to novi trener želi. U posljednjoj utakmici kiša golova (5-2 pobjeda), a u prvom kolu Evropa lige ista stvar (5-3). Ljudi ne znaju igrati odbranu, naročito ne sa rezervnim štoperima i Hendersonom i Shelvey-em kao glavnim veznim igračima. Večeras 99% ne igra Agger, koji jedini igra nešto u odbrani, a i Kelly je out. Udinese posljednje 2 utakmice 0-0, ali protiv Liverpoola im ne preostaje ništa drugo nego da im zabiju gol-dva koja im se ponude. A isto tako vjerujem da će i Liverpool zabiti, jer ne znaju drugačije nego napasti. Teško je očekivati da poslije 5 golova Norwichu večeras ne zabiju nijedan, pa makar igrali s rezervnim timom. Mislio sam se za pm3 al nisam čisto jer bi 1-1 moglo zadovoljiti obje momčadi.
A taman sam mislio danas jedan no-bet dandr.van nostrand je napisao/la:Za danas smoj glavni tip:
Augsburg-Werder 2 2,30
Mislim da je potcijenjen Werder ovdje a malo domacin precijenjen (ne znam zasto).
Werder ima igru sto je najvaznije, jako dobar posjed lopte, dobro igraju stvaraju sanse (sve ono po cemu je dugo godina poznat Schaaf).
Igraju ofanzivno, imaju odlicne brze bokove (Elia-Arnautovic, iz njih Fritz i Selassie) zabijaju golove...Protiv Bayerna su igrali dosta dobro i mislim da su nezasluzeno porazeni sa 0:2.
Tesko da ce Augsburg moci parirati boljim gostima, value odlican na goste 2,30.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.