Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
I treba da bude zanimljiva to i jeste bio cilj ako i ne bude bilo nista od ovoga u sta cisto sumnjam ,mozemo reci sebi pokusali smo sve sto smo mogli.
Ovaj je mnogo veci potencijal od svih njih. Mozda je jedino mladji Hajrovic blizu.skyisthelimit je napisao/la:Backy je napisao/la:Sta rade ovi u savezu za sta dobijaju platu imaju buduceg vrhunskog igraca na pladnju a niko nista .Ovdje amo na ovoj temi predlozili milion nacina kako da mali zaigra za nas hajde ljudi pokrenite se.Jagodic,Susic bilo ko reagujte.
Polahko ljudi. Ima jos milion slucajeva koji su nerijeseni. Od Seferovica, brace Hajrovica, zatim onog Anela Hadzica... Prve te rijesavati jer su stariji i za njih se nema vremena. Vjerujem da ih ima jos ali ovi su najpoznatiji i trenutno najbolji
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel to sa njim Osman Hamidov from KlokotnicaSakuragi je napisao/la:Bekrija si cijelo selo vice![]()
![]()
osmane bosna je uz tebe!!![]()

Bez zayebancije kako BIH bude igrala u ovim kvalifikacijama tako ce ova djecurlija da se polako prikuplja ili osipa.zavisi od rezultata.Par njih u slucaju odlaska na svjetsko moze biti na brod...ovaj avionu sa A selekcijom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 okt 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zaigrao bih i ja da tad nije postojala bh repka.Cartman je napisao/la:Ali mu je stari 'alilovic igrao i za 'rvate.messilla je napisao/la:Msm, ono, stari mu je igr'o za nas i totalno je nelogicno da on igra za 'rvate.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da mozda si i u pravu ALI ovo je kako da kazem prioritet jer mislim da je Halilovic veci talenat od ovih pobrojanih.I mozda je Alen u dosta tezoj situaciji od ovih gore jer ce on biti pod vecim pristiskom u dinamu da zaigra za kockaste.skyisthelimit je napisao/la:Backy je napisao/la:Sta rade ovi u savezu za sta dobijaju platu imaju buduceg vrhunskog igraca na pladnju a niko nista .Ovdje amo na ovoj temi predlozili milion nacina kako da mali zaigra za nas hajde ljudi pokrenite se.Jagodic,Susic bilo ko reagujte.
Polahko ljudi. Ima jos milion slucajeva koji su nerijeseni. Od Seferovica, brace Hajrovica, zatim onog Anela Hadzica... Prve te rijesavati jer su stariji i za njih se nema vremena. Vjerujem da ih ima jos ali ovi su najpoznatiji i trenutno najbolji
Idite na Fan Page od Alena, pročitajte tamo komentare od njegovg druga Osmana ..svađa se sa Hrvatima i govori kako će mali igrat' za BiH. Osman očito zna nešto što mi ne znamo ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Osman Hodzic: ivane imam samo zelju da ti pokazem razgovor sa alenom od prije 5 minuta
Osmane, Osmane....
Osmane, Osmane....

Gdje je sada onaj Benjo da malo porazgovara sa OsmanomCartman je napisao/la:Osman Hodzic: ivane imam samo zelju da ti pokazem razgovor sa alenom od prije 5 minuta
Osmane, Osmane....

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
don_burza je napisao/la:Neka neko napravi lazni profil i grupu "Necemo Alena Halilovica u dresu Vatrenih"

-
- Kontakt:
- deenniiVCF
- Kontakt:
Osman Hodzic : ivane imam samo zelju da ti pokazem razgovor sa alenom od prije 5 minuta
Komentar Osmana na Alenovoj fan page !!
Komentar Osmana na Alenovoj fan page !!

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
ma on je Osman from the klokotnicaharishp je napisao/la: Jel to sa njim Osman Hamidov from Klokotnica.
Bez zayebancije kako BIH bude igrala u ovim kvalifikacijama tako ce ova djecurlija da se polako prikuplja ili osipa.zavisi od rezultata.Par njih u slucaju odlaska na svjetsko moze biti na brod...ovaj avionu sa A selekcijom.

moram da se slozim sa tobom, sve zavisi od rezultata i igre reprezentacije u ovom cirkusu za mundijal 2014.
zamisli kad bi nasi uzeli grke tamo sto nije uspijelo hrvatima prosle godine

Danas samo dobre vijesti dobro dobro odlicno ovo mirise na happy endJTS je napisao/la:Idite na Fan Page od Alena, pročitajte tamo komentare od njegovg druga Osmana ..svađa se sa Hrvatima i govori kako će mali igrat' za BiH. Osman očito zna nešto što mi ne znamo ..

http://www.facebook.com/pages/Alen-Hali ... 53?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;karameldar je napisao/la:Koja je to stranica,dajte link?
Osmane Osmane
mali zna nesto vise od nas
problem je sto se ne moze dodati u prijatelje zbog privacy opcija. trebao bi mu neko poslati poruku i traziti da on njega doda

mali zna nesto vise od nas

problem je sto se ne moze dodati u prijatelje zbog privacy opcija. trebao bi mu neko poslati poruku i traziti da on njega doda
Ovdje napeto k'o u hali! Kako sve vise citam, sve me vise znoj obljeva! 

Neka proba ona Lejla ili Lily, lakse ce prihvatit trebu.Sakuragi je napisao/la:Osmane Osmane![]()
mali zna nesto vise od nas![]()

A imam osjecaj da ce ova tema doc i do 100 stranica, a necemo znat za koga ce igrat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.