Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
Ma poslat neku bosanku da ga odradi dobro, al ono bas vrhunski. Nek ga zavrce taman dok ne debituje za repku i onda prst u uho. Taman je u tim godinama.
Sada mora da se digne buka, sada moramo da dignemo buku, to bi malom mnogo značilo, siguran sam. Hajde BHFanaticosi, novinari, ljudi iz Saveza, vi ste na redu. Mi smo na potezu, od nas zavisi sve, pokažimo malom koliko ga želimo !!!!!!!!!
http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... ntacijeBih" onclick="window.open(this.href);return false;
Invite, like, share, ljepite u komentare drugih grupa, hajmooooooooo !!!!!!!!!
http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... ntacijeBih" onclick="window.open(this.href);return false;
Invite, like, share, ljepite u komentare drugih grupa, hajmooooooooo !!!!!!!!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 13&fref=ts
prva objava sa ss.ba. 1. komentar
Srce mu je bosansko i nemoze nikako nositi vatrene!!! Ima li i jedan talenat da je Hrvat... sve vam bosanci igraju i brazilici!!!
Alene sine drzi se svoje Bosne ... nek ti tata isprica sta su svasta njemu govorili na utakmicama bosne i hrvatske i odluka ce biti veoma lagana!!! Samo prati srce!!!
hahahahah neki tvoj fannn
18 ljudi se sviđa računajući alena.
on je definitivno zmaj.
prva objava sa ss.ba. 1. komentar
Srce mu je bosansko i nemoze nikako nositi vatrene!!! Ima li i jedan talenat da je Hrvat... sve vam bosanci igraju i brazilici!!!

18 ljudi se sviđa računajući alena.
on je definitivno zmaj.

Odlazi Safete.
ako se odluci da nastupi za vatrene pa onda us.ere stvar takvi komentari ce ga na svakom koraku tamo cekatiDylan Dog je napisao/la: Ovaj Marko Ivić nam debelo pomaže sa svojim komentarima
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
- Kontakt:
Meni sa 16 godina bila briga da ne svrsim prije vremeno a Alen mora brinuta za koju ce reprezentaciju igrati i mora podnijet pritisak od 10 miliona ljudi. Nije ti lako Alene.Dylan Dog je napisao/la:Jeste ga nafurali,ali nije on kriv![]()
Ima lik 16 godina,a žestoke rasprave o tome za koga će igrati se vode na forumima i društvenim mrežama,do sada ni on sam nije shvaćao koliko je bitan i koliko je važna njegova odluka
Ipak ove izjave "da nije još odlučio za koga će igrati" idu nama u korist,ta nismo mi oni koji su tvrdili da je već odavno odlučio

- skyisthelimit
Otkud vi znate koji je njegov real FB profil, jer na netu ih ima milion, a vidimo i na forumu. Cak, mozda ga i nema.18 ljudi se sviđa računajući alena.
Uostalom zasto bi pravi Alen likeovao komentare po FB ako je izjavio da je neodlucan

15.10 - 15.06 ...
- delpiero20
- Kontakt:
nije ovo pravi profil...u zagradi pise (miroslav ilic)AlenHalilovic je napisao/la:Momak je malo prije odgovorio na onu sliku njega u zmajevskom dresu![]()

vrijedi uglavnom pregledati ove komentare na ovoj stranici gdje je slika objavljena i moze se vidjeti da su hrvati vjerovatno najveci evropski fasisti...komentari tipa, da nam turcin igra, obrezani, musliman, ne moze igrati jer nije katolik i to...ja da sam halilovic poslo bi ih sve u picku materinu i otisao iz raspalog mafijaskog kluba dinamo u neki evropski i poceo igrati za bih...
Mandžukić kad god odigra loše nazivaju ga "nosatom Bosančinom",nemam pojma zašto kad je rođen u Slavonskom BroduSTEVIE je napisao/la:ako se odluci da nastupi za vatrene pa onda us.ere stvar takvi komentari ce ga na svakom koraku tamo cekatiDylan Dog je napisao/la: Ovaj Marko Ivić nam debelo pomaže sa svojim komentarima

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To sto je odgovorio bas na slici gdje nosi nas dres, i sto je stavio ono srce govori sve.
To je zmaj. Gotova prica.
To je zmaj. Gotova prica.

Bravo za ovog Marka Ivica. Sto vise takvih komentara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mi možda ne znamo. ali vidiš da je na svakoj slici iz škole označen, to mu je sve raja. valjda oni znaju 'ebemu majku.skyisthelimit je napisao/la:Otkud vi znate koji je njegov real FB profil, jer na netu ih ima milion, a vidimo i na forumu. Cak, mozda ga i nema.18 ljudi se sviđa računajući alena.
Uostalom zasto bi pravi Alen likeovao komentare po FB ako je izjavio da je neodlucan![]()

Odlazi Safete.
Dylan Dog je napisao/la:
P.S.
Ovaj Marko Ivić nam debelo pomaže sa svojim komentarima
i ja sam isto pomislio kad sam procitao komentare tog imbecila

Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 04 okt 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Neka neko napravi lazni profil i grupu "Necemo Alena Halilovica u dresu Vatrenih" 

Thomas Müller - Fußballgott
- Neutralan88
- Kontakt:
rodjen je u Zagrebu iskreno sve je moguce
bože moj nek odabere ono sto misli da treba odabrati,
opet kazem sve zavisi od kucnog odgoja

bože moj nek odabere ono sto misli da treba odabrati,
opet kazem sve zavisi od kucnog odgoja

Pa naravno. Isto sto su Ljajica traktorasi docekali na zub.STEVIE je napisao/la:ako se odluci da nastupi za vatrene pa onda us.ere stvar takvi komentari ce ga na svakom koraku tamo cekatiDylan Dog je napisao/la: Ovaj Marko Ivić nam debelo pomaže sa svojim komentarima
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AlenHalilovic
- Kontakt:
I ja sam isto pomislio..Cartman je napisao/la:Bravo za ovog Marka Ivica. Sto vise takvih komentara.

-
- Kontakt:
Realno, svakom fudbaleru treba lazni profil. Da sam Alen, napravio bi lazni profil yebao svima sve pod spisku, od efendije Cerica do Franja Komarice. Tako da bi sebi donio malo dusevnog mira i onda sutradan bi dao izjavu za Index da je to neko napravio kako bi pokvario moj ugled medju Bosnjacima i Hrvatima. 

- AlenHalilovic
- Kontakt:
delpiero20 je napisao/la:nije ovo pravi profil...u zagradi pise (miroslav ilic)AlenHalilovic je napisao/la:Momak je malo prije odgovorio na onu sliku njega u zmajevskom dresu![]()
![]()
vrijedi uglavnom pregledati ove komentare na ovoj stranici gdje je slika objavljena i moze se vidjeti da su hrvati vjerovatno najveci evropski fasisti...komentari tipa, da nam turcin igra, obrezani, musliman, ne moze igrati jer nije katolik i to...ja da sam halilovic poslo bi ih sve u picku materinu i otisao iz raspalog mafijaskog kluba dinamo u neki evropski i poceo igrati za bih...
Mi vec od pocetka znamo da je ovo njegov profil, prelistaj malo temu. Jer ga jedan ima u Raji. Kosto smo vidili onu sliku iz 2011 uoci igre FRA-BiH
- Neutralan88
- Kontakt:
zanimljiv intervju
" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S san je zaigrat za reprezentaciju i jedva ceka poziv selektora koji bude (iako kazu modric i drustvo on se ipak nije izjasnio)

" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S san je zaigrat za reprezentaciju i jedva ceka poziv selektora koji bude (iako kazu modric i drustvo on se ipak nije izjasnio)

- delpiero20
- Kontakt:
ne vjerujem ja da je pravi...
mislim da on zna da ne treba davati nikakve izjave sada..
Jel njemu mati Hrvatica?
I nez kakva je situacija u familiji Halilovica, ali npr ja da imam tu situaciju da biram i da izaberem nesto drugo, a ne BIH 95% familije bi me odbacilo...Ima tu garant malo patriotizma..otac mu je igrao za poslijeratnu BIH.
mislim da on zna da ne treba davati nikakve izjave sada..
Jel njemu mati Hrvatica?
I nez kakva je situacija u familiji Halilovica, ali npr ja da imam tu situaciju da biram i da izaberem nesto drugo, a ne BIH 95% familije bi me odbacilo...Ima tu garant malo patriotizma..otac mu je igrao za poslijeratnu BIH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.