Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
OJJJ UBI IH MOLDE HAHAHAH
Ekipa, kao ekipa su ne kompaktni, ne nadopunjuju se, i ostavljaju puno prostora između linija.
Gledao sam na Rezultati . com da su igrali formaciju 4 - 3 - 3, veoma loše pokrivaju pozicije za te formacije, kretanje za ne povjerovati, sreća pa ovi Molde ne zna malo bolje, inače bi ih natrpali.
Ibišević sam ne može nositi ekipu na leđima, velika šteta za njega, nadam se da će se ekipa trznuti u dogledno vrijeme.
Gledao sam na Rezultati . com da su igrali formaciju 4 - 3 - 3, veoma loše pokrivaju pozicije za te formacije, kretanje za ne povjerovati, sreća pa ovi Molde ne zna malo bolje, inače bi ih natrpali.
Ibišević sam ne može nositi ekipu na leđima, velika šteta za njega, nadam se da će se ekipa trznuti u dogledno vrijeme.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
lol
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
2:0. SRAMOTA, zao mi je Vedada 
Ode Bruno sa klupe 99,99%!!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- skyisthelimit
jbt pa isti im je sastav od proljetne polusezone kad su sve redali pobjede. Ne znam koji im je. Isti trener, isti igraci, ista postava, ista taktika. A rezultata nigdje
Steta ako ode Bruno jer forsira Vedu
Steta ako ode Bruno jer forsira Vedu
15.10 - 15.06 ...
Dobro, Solskjæru je specijalitet karanje Njemaca. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
molde im u nekim segmentima igre ocitali pravi lekciju, pogotovo u kontra napadima. ibisevic je barem pokusavao, otvarao se, trcao al' dzaba sve to kad je prije svega vezni red zakazao skroz. imao je onaj jedan dobar sut pri kraju kad je pucao slobodni s strane sesnaesterca.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
nanek
Pa dobro, Molde i Rosenborg kad bi napravili ekipu bili bi sigurno medju prvih 5 ekipa u njemackoj.100%
nanek je napisao/la:Pa dobro, Molde i Rosenborg kad bi napravili ekipu bili bi sigurno medju prvih 5 ekipa u njemackoj.100%
Norveska liga nije ni kvalitetnija od nase premijer lige, a kamo li da norveska ekipa bude medju 5 najbolji u njemackoj
Stuttgart je igrao ocajno i gotova prica
jasta jasta. samo sto norvezani imaju dvije ekipe u grupnoj fazi ELa, rosenborg u prvom kolu opalio klempu rapidu u sred wiena a danas molde ocitali lekciju jednom stuttgartu. s druge strane nase ekipe su se proslavile protiv recimo celika iz niksica i zeteMrAmani96 je napisao/la: Norveska liga nije ni kvalitetnija od nase premijer lige
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
-
nanek
Sta rece MrArmani? Hahahahahahahahahahahaha
Brzo obrisi komentar da ti ko to nije procitao.Jer toliko imam argumenata da ces se morati izbrisati sa foruma.
E cuj ko nasa PL, pa eto oke za pocetak pogledaj ranking, pa cemo nastaviti pricati. Huh
Brzo obrisi komentar da ti ko to nije procitao.Jer toliko imam argumenata da ces se morati izbrisati sa foruma.
E cuj ko nasa PL, pa eto oke za pocetak pogledaj ranking, pa cemo nastaviti pricati. Huh
Ibišević nakon devet utakmica sa jednom pobjedom: Ovako više ne ide!

Njemački Stuttgart nalazi se na katastrofalnoj 16. poziciji Bundeslige nakon šest odigranih kola iz kojih su uspjeli osvojiti pet bodova.
Tim našeg Vedada Ibiševića u posljednjih ukupno devet utakmica ostvario je samo jednu pobjedu, a posljednji poraz u Europa Ligi od norveškog Moldea dodatno je pogoršao situaciju u Stuttgartu, ali i upalio crvenu sijalicu za uzbunu.
Stuttgart sutra u 17,30 sati na MB Areni dočekuje Bayer Leverkusen.
(Reprezentacija. ba)

Njemački Stuttgart nalazi se na katastrofalnoj 16. poziciji Bundeslige nakon šest odigranih kola iz kojih su uspjeli osvojiti pet bodova.
Tim našeg Vedada Ibiševića u posljednjih ukupno devet utakmica ostvario je samo jednu pobjedu, a posljednji poraz u Europa Ligi od norveškog Moldea dodatno je pogoršao situaciju u Stuttgartu, ali i upalio crvenu sijalicu za uzbunu.
prokomentarisao je Ibišević stanje u Stuttgartu za njemačke medije.- Moramo uraditi sve da se ekipa vrati na pravi put i da se stabilizujemo u svim segmentima igre. Dobro bi bilo da nakon pobjede protiv Nurnberga savladamo i Bayer, te tako uđemo u pozitivnu seriju. Ovako više jednostavno ne može i ne smije biti. -
Stuttgart sutra u 17,30 sati na MB Areni dočekuje Bayer Leverkusen.
(Reprezentacija. ba)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako se ne varam,Kicker nastupe igrača u Bundesligi ocjenjuje sa 1-6,jedinica je najbolja,a zadnji put kada sam gledao Ibišević je imao prosječnu ocjenu 4,50 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
vedoooooooool
streaming?ahmic je napisao/la:vedoooooooool
Iz penala, znači ne fali samopouzdanja. Bravo majstore 
nemam drug,gledam na sky sport
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, stokastoka23 i 24 gosta.