On je štoper, a po potrebi desni bek.BigBigBang je napisao/la:vanserijski potencijal, samo velika sirina u Arsenalovom veznom redu je zaustavila transfer tog virtuoza.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- TheVerminator
- Kontakt:
Ako Paja kaže da je vezni, onda je vezni i tačka.Henderson je napisao/la:On je štoper, a po potrebi desni bek.BigBigBang je napisao/la:vanserijski potencijal, samo velika sirina u Arsenalovom veznom redu je zaustavila transfer tog virtuoza.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
To je zato sto je polivalentan igrac, Arsen Wenger ga je zamisljao kao zadnjeg veznog a ne znam ja sta sad kod tog trenera u Sošou igra posto isti ne pratim.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Cure izdominirale u oba meča. Kako su krenule osvojit će LP za žene26 Sep 2012: Barcelona 0-3 Arsenal Ladies
04 Oct 2012: Arsenal Ladies 4-0 Barcelona
dominacija je neminovnostfrankqqqqq je napisao/la:Cure izdominirale u oba meča. Kako su krenule osvojit će LP za žene26 Sep 2012: Barcelona 0-3 Arsenal Ladies
04 Oct 2012: Arsenal Ladies 4-0 Barcelona
edit:

Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Umro je neki sirijski čelnik, jak političar
Broji li se to?
Ramseyu će narod sirije biti mnogo zahvalan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sirijiski ministar odbrane i presjednik vlade ili ti premijerMarsal je napisao/la:Umro je neki sirijski čelnik, jak političarBroji li se to?
![]()
EDIT:

kreten -.-
Vođa zna.
Ja sam očekivao da će Dodik "skiknuti" ili da Turbo folk izumre,ali eto ako je Aaron usrećio narod Sirije,onda vjerojatno nije ni to loše

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Sirija il' Iran što Arnel prognozira, tu je to negdje 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Arsenal want €18m 'Croatian Messi'
Arsenal are reportedly lining up an €18million bid for Dinamo Zagreb starlet Mateo Kovacic, after scouting him for the past six months.
Your Opinion ?
Vođa zna.
NIŠTA OD TE LJUBAVI,bar ne za cijenu iznad 8 mil €!nedim1993 je napisao/la:Arsenal want €18m 'Croatian Messi'
Arsenal are reportedly lining up an €18million bid for Dinamo Zagreb starlet Mateo Kovacic, after scouting him for the past six months.
Your Opinion ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- frankqqqqq
- Kontakt:
18 miliona eura za kovačića? daj ba nek ne seru, prije te pare na alena bacit.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa transfer Cazorle nije bio 18 miliona eura
a kamoli za nekog mladog igraca koji siguran sam nije nista kvalitetniji od Ryoa, Gnarbya, Torala...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Umrla vlasnica kozmetičke linije 'Božen cosmetics', Božen.nedim1993 je napisao/la:
![]()
. momak sve ljepše igra, i sinošnja završnica pokazuje da je on kvalitetan igrač
Sutra protiv West hama očekujem pobjedu, dosta je bilo remija, sad je vrijeme da udjemo u seriju pobjeda. igramo u 18:30 .
Vođa zna.
[youtube][/youtube]

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
kinder_jaje
- Kontakt:
mozda 18m kuna mozda zajeb biofrankqqqqq je napisao/la:18 miliona eura za kovačića? daj ba nek ne seru, prije te pare na alena bacit.

Tri Britanca, koja bi volio gledati u dresu Arsenala.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ovog u sredini mislim da znam, ko su ova dva sa strane?
Sa desne na lijevo:frankqqqqq je napisao/la:Ovog u sredini mislim da znam, ko su ova dva sa strane?
1.Daniel Sturridge (Chelsea; krilo)
2.James Tomkins (West Ham; štoper)
3.Jordan Rhodes (Blackburn; napadač)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.