Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sramota da su zatvorili Zemaljski muzej
za nepovjerovat...

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Da je iko išao u njega ne bi ga zatvorili.Naš narod boli neka stvar za sve.Nit' posjećujemo sportske manifestacije, nit' kulturne, ljudi više vole ostati u kući i blejiti u 4 zida, nego otići negdje pametno.Ali zato na koridi u Čevljanovićima bude 100 000 ljudi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tako je nažalost.bagrcavi je napisao/la:Da je iko išao u njega ne bi ga zatvorili.Naš narod boli neka stvar za sve.Nit' posjećujemo sportske manifestacije, nit' kulturne, ljudi više vole ostati u kući i blejiti u 4 zida, nego otići negdje pametno.Ali zato na koridi u Čevljanovićima bude 100 000 ljudi.
Tamo se nalaze važni spomenici kulture i prošlosti naše države,ali ne,koga to zanima..
Baš bi me zanimali rezultati ankete naših građana,gdje bi ih se pitala neka banalna pitanja o prošlosti Bosne i Hercegovine,bilo bi smiješno i žalosno..
Ja sam bio jednom u zemaljskom muzeju,sjećam se da me najviše impresionirao nadgrobni spomenik nekom Rimskom vojniku koji je poginuo u našim krajevima.
Ne znam kako Legenda barata sa historijom,ja imam jednu knjigu u kojoj se spominje i Goražde,kako je taj kraj trpio strašne zločine od strane četnika u drugom svjetskom ratu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma ja mislim da ljudi idu, ali nije problem u tome. Već u financiranju. Neće se muzej financirati sa kupljenim kartama, već je država ta koja treba brinuti o svojoj kulturi i ustanovama.
Zna se tko je odgovoran
Vijeće ministara, troglavo predsjedništvo, Parlament..
Stvarno sramota.
Zna se tko je odgovoran

Stvarno sramota.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa da, problem je u finansijama, ali opet se vraćamo na ono što sam maloprije napisao, a to je da ovdje nikoga nije briga za sport, kulturu, umjetnost, nauku i sve što nam može valjati.Ljudi bi išli u ratove, a ne znaju ni historiju svoje zemlje.Tužno.Ali gdje prestaje zdrav razum, počinje Bosna.
DRUG NEBI TI PUNCA
Senaid, sretan rodjendan i sve najjjj , sad smo vrsnjaci
Za jedno oko 2 mjeseca i 18 dana, je smak svijeta. Lajk koga briga za to

Za jedno oko 2 mjeseca i 18 dana, je smak svijeta. Lajk koga briga za to

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
uf sad sam se zabrin`o, kako ću onda kredit vratit? još dvije rate i ko ga yebe
Like!

Like!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
Upravo ovo što bagrcavi reče.
Kad je kakva manifestacija i džaba bude ništa se ne plaća , ma to navali od svakle
Plaća se karta marku, ma nema nigdje žive duše
Dogy ima kod nas vamo i stećaka i grčkih groblja, našli su i neko posuđe iskopavali nedavno nešto.Ima naslijeđa
Kad je kakva manifestacija i džaba bude ništa se ne plaća , ma to navali od svakle

Plaća se karta marku, ma nema nigdje žive duše

Dogy ima kod nas vamo i stećaka i grčkih groblja, našli su i neko posuđe iskopavali nedavno nešto.Ima naslijeđa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nema ni od prošlosti ništa, malo uredu, ali da ideš u krajnost kao Imamović 500 000 KM za kip Tvrtka u krizno doba, pa ko je tu normalan !? Ako vam fali historije i spomenika, dođite u Tuzlu. Ponesite gas masku da vas ne bi utušila Jala, i brze cvike, da manje više ne vidite smeće po ulicama. I trebate imati sitna kad uđete u Cigan Malu (čitaj Trg Slobode). Ali ko ga j e b e imamo Tvrtka zar ne !? 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
Komebagrcavi je napisao/la:Amele čuo sam da treba da se pravi muzej u Goraždu.Ozbiljan sam.

Ne ide narod ni na ovaj festival

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kad 98% parlamentaraca u autima sluša južni vetar il sličnu propast i svi odreda znaju ko je šaban šaulić a da ih pitaš imal recimo ajkula u Zemaljskom muzeju vjerovatno bi tupo pogledali i rekli nemam komentardubrava je napisao/la:Ma ja mislim da ljudi idu, ali nije problem u tome. Već u financiranju. Neće se muzej financirati sa kupljenim kartama, već je država ta koja treba brinuti o svojoj kulturi i ustanovama.
Zna se tko je odgovoranVijeće ministara, troglavo predsjedništvo, Parlament..
Stvarno sramota.
onda što je čudno da muzej propada ,
a ni predizborni skup se tu ne može održat

ne sumnjam da će se to pitanje riješiti samo je žalosno da u državi u kojoj studenata ima više nego stanovnika vlada takva malodušnost i interesdžijski način razmišljanja da ljudi završavaju fakultete samo da bi se pokušali uhljebiti u nekoj od državnih firmi a istovremeno ih živo boli i za državu i za tu firmu,bitno da plata i topli obrok kapa.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 04 okt 2012, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Senaide sve najbolje 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/eldinu-adil ... -bmw/89132" onclick="window.open(this.href);return false;Zenichanin je napisao/la:ko je umro danas, onaj klipan gol dao![]()
Vidim Bieber jos ziv
ps.
" onclick="window.open(this.href);return false;
:smajlikojiseklanjatobbejarrabi: :smajlikojiseklanjatobbejarrabi: :smajlikojiseklanjatobbejarrabi:
oj jebote žljeb
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Bozen Zumbor.Zenichanin je napisao/la:ko je umro danas, onaj klipan gol dao![]()
Vidim Bieber jos ziv

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas mi znamo ko je onaDevil je napisao/la:Bozen Zumbor.Zenichanin je napisao/la:ko je umro danas, onaj klipan gol dao![]()
Vidim Bieber jos ziv

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidis da znas,ja sam mislio da je muskoSarajlijc@ je napisao/la: Bas mi znamo ko je ona![]()
![]()

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Oplaka.Emir ZENICA je napisao/la:Vidis da znas,ja sam mislio da je muskoSarajlijc@ je napisao/la: Bas mi znamo ko je ona![]()
![]()

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
nisi jediniEmir ZENICA je napisao/la:Vidis da znas,ja sam mislio da je muskoSarajlijc@ je napisao/la: Bas mi znamo ko je ona![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.