Joj sto ja nemogu ovi 'ercegovaca..nate je napisao/la:Ne vjerujem..
Kako mogu tvrdit da su Hravti![]()
Čovječe ja sam Hrvat i tako se osjećam,a rođen sam u BiH.Sve vam treba crtat.Ja samo kažem ako vi nama gurate pod nos da smo vam ukrali nabrojane e onda ste i vi nama nekolicinu.Samo su to sve gluposti.
Igraš za onoga kojim se osjećaš i kraj priče.
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Pa kakva je tvoja priča o našem pokretanju nekakvih akcija, ako je tako kako ti pišeš, šta imaš svoje vrijeme ovdje trošiti i s nama pisati.
Ako će on zaigrati za Hrvatsku, nemaš potrebe da se toliko uzbuđuješ, chill out.
Ako će on zaigrati za Hrvatsku, nemaš potrebe da se toliko uzbuđuješ, chill out.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Misimovic ima vec nekoliko godina, pitanje je koliko godina jos zeli igrati... a i bilo bi super da car cara zamjeniNedimko00 je napisao/la:mene zanima na kojem bi mali mjestu igro jer trenutno su zauzeta mjesta na njegovoj poziciji imamo pjanića i ibričića pa nam on može biti treći izbor sve u svemu meni je svejedno

Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 04 okt 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
nate je napisao/la:Ne vjerujem..
Čovječe ja sam Hrvat i tako se osjećam,a rođen sam u BiH.Sve vam treba crtat.Ja samo kažem ako vi nama gurate pod nos da smo vam ukrali nabrojane e onda ste i vi nama nekolicinu.Samo su to sve gluposti.
oke ti se osjecas ko hrvat a onda spahic se osjeca ko bosanac iako je rodjen u dubrovniku znaci mi vama ustvari nismo nijednog igraca uzeli tako da ti je prica glupa
Vidi,ja se apsolutno slazem sa tobom,al otkud ti znas kako se Alen osjeca ? Jeli to negdje izjavio" ja sam Hrvat "nate je napisao/la: Ne vjerujem..
Alenova zemlja je Hvatska isto kao sto je tvoja zemlja Bosna i Hercegovina,ako se ti u Bosni,odnosno Hercegovini mozes osjecati kao Hrvat zasto on nebi mogao kao Bosanac ?
U najmanju ruku imamo pravo da se nadamo i borimo za Alena, evo i zašto ..a ne zaboravite i šta je rekao Alenov brat Dino.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
najgori su ovi iz hercegovine(cast izuzetcima naravno) sto stalno vise po bh. forumima i seru. odmah oni znaju da bi alen rado igrao za hrvatsku. cak i neki poput ovog seljaka s slikom mandzukica sto se ranije javljao po temi bi da umanjivaju(direktno ili indirektno) nacionalnost alena. licno volio bih vise nego ista da ovaj talentovani decko halilovic zaigra za svoju maticu, tj. BiH!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nemojte da vas ovaj lik zivcira. U svakom postu napise glupost..
ja mislim da alena i ne treba zvati, jer mi imamo Ibričića tatu fudbala !Nedimko00 je napisao/la:mene zanima na kojem bi mali mjestu igro jer trenutno su zauzeta mjesta na njegovoj poziciji imamo pjanića i ibričića pa nam on može biti treći izbor sve u svemu meni je svejedno
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Jao kakve kontradiktorne price covjek mora citati. Neko u BiH smije se osjecati Hrvatom, ali slucajno se neko u Hrvatskoj nemoze osjecati Bosancem ili Bosnjakom. Ako smo mi Hrvatskoj ukrali igrace, onda su i oni nama. Ako nisu, nismo ni mi njima, sve drugo je kontradiktorno do bola. Uostalom me boli briga, glavno je da momak zaigra za nas, kao i svi ostali koji imaju pravo nastupiti za nas. Bili njemacki Bosnjaci, holandski Hrvati iz BiH, Srbi iz Tokija sa roditeljima iz Banja Luke, ili drugi k*urcevi i palcevi sa marsa. Bitno je da sva nasa djeca igraju za BiH. To mora biti cilj saveza. Natjerati nikoga nemozemo, ali ponuditi moramo.
Sto se tice Alena. Neznam gdje je problem. Momak i brat mu navijaju za BiH, to je ocigledno a ne neizvjesno, otac im je bio reprezentativac. Nije Alen kriv sto navija za BiH. To su emocije. Da citiram jednu cesto upotrebljenu recenicu: Nemoze momak protiv svog srca.
Sto se tice Alena. Neznam gdje je problem. Momak i brat mu navijaju za BiH, to je ocigledno a ne neizvjesno, otac im je bio reprezentativac. Nije Alen kriv sto navija za BiH. To su emocije. Da citiram jednu cesto upotrebljenu recenicu: Nemoze momak protiv svog srca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ti kao Hrvat koji je rodzen u Bosni niti mozes nama otimati niti njima gurati.Nesto u sredini ili sam po svom razmisljanju negdje u sredini nicega.Kako zapadni ercegovci vole reci majorizirani.U stvari takvim ponasanjem sami to sebi cinite.nate je napisao/la:Ne vjerujem..
Dok recimo pokojni Skija je milion puta ponovio da je Bosanac i Hercegovac katolicke vjeroispovjesti.
Pandza da je Hrvat ali isto tako Bosanac i Hercegovac i da se time ponosi.Itd,itd nisu svi isti,hvala bogu.
Na stranu sve onome kome je stalo do BIH repke i navija za nju,momku samo moze pozeljeti dobrodislicu u dres koji mu je i OTAC NOSIO.Ostali ko misle,sto je najgore zele drugacije samo mogu svoju majorizaciju da dignu na visi level.A onda se osjecati i nelagodno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 okt 2012, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako si ovo napisao, Alen ispade 'topal'Principatus je napisao/la:Sto se tice Alena. Neznam gdje je problem. Momak i brat mu navijaju za BiH, to je ocigledno a ne neizvjesno, otac im je bio reprezentativac. Nije Alen kriv sto navija za BiH. To su emocije. Da citiram jednu cesto upotrebljenu recenicu: Nemoze momak protiv svog srca.

Donnie Darko je napisao/la:Kako si ovo napisao, Alen ispade 'topal'Principatus je napisao/la:Sto se tice Alena. Neznam gdje je problem. Momak i brat mu navijaju za BiH, to je ocigledno a ne neizvjesno, otac im je bio reprezentativac. Nije Alen kriv sto navija za BiH. To su emocije. Da citiram jednu cesto upotrebljenu recenicu: Nemoze momak protiv svog srca.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Kako si ovo napisao, Alen ispade 'topal'Principatus je napisao/la:Sto se tice Alena. Neznam gdje je problem. Momak i brat mu navijaju za BiH, to je ocigledno a ne neizvjesno, otac im je bio reprezentativac. Nije Alen kriv sto navija za BiH. To su emocije. Da citiram jednu cesto upotrebljenu recenicu: Nemoze momak protiv svog srca.
haha spisa se

- legenda reala
- Kontakt:
Vidi, vidi i Alen se rego na forum
I nek sad neko kaže kako se ne osjeća Bosancem

I nek sad neko kaže kako se ne osjeća Bosancem

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Dok ti ganjas Alena ja sam pricao sa njegovom uciteljicom....malo duze.dubrava je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kako si ovo napisao, Alen ispade 'topal'Principatus je napisao/la:Sto se tice Alena. Neznam gdje je problem. Momak i brat mu navijaju za BiH, to je ocigledno a ne neizvjesno, otac im je bio reprezentativac. Nije Alen kriv sto navija za BiH. To su emocije. Da citiram jednu cesto upotrebljenu recenicu: Nemoze momak protiv svog srca.![]()
![]()
Možda Švabo zna nešto više od nas
![]()

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 okt 2012, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
jesam vam stavio video u kojem alen kaže šta želi..STEVIE je napisao/la:najgori su ovi iz hercegovine(cast izuzetcima naravno) sto stalno vise po bh. forumima i seru. odmah oni znaju da bi alen rado igrao za hrvatsku. cak i neki poput ovog seljaka s slikom mandzukica sto se ranije javljao po temi bi da umanjivaju(direktno ili indirektno) nacionalnost alena. licno volio bih vise nego ista da ovaj talentovani decko halilovic zaigra za svoju maticu, tj. BiH!
ali dobro,ne zna se još kakav će bit igrač,a trgaju se za koga će igrat.i kako vi znate da bi on rado igrao za bih?pročitao sam puno postova ovdje o tome.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jarane mogu ti iz prvi ruke rec da hocu igrat za BiH reprezentaciju ali tek kad me pozovu za A repkulegenda reala je napisao/la:Vidi, vidi i Alen se rego na forum![]()
![]()
I nek sad neko kaže kako se ne osjeća Bosancem![]()

Znamo isto koliko ti znas da bi volio igrati za Kroaciju.nate je napisao/la:jesam vam stavio video u kojem alen kaže šta želi..STEVIE je napisao/la:najgori su ovi iz hercegovine(cast izuzetcima naravno) sto stalno vise po bh. forumima i seru. odmah oni znaju da bi alen rado igrao za hrvatsku. cak i neki poput ovog seljaka s slikom mandzukica sto se ranije javljao po temi bi da umanjivaju(direktno ili indirektno) nacionalnost alena. licno volio bih vise nego ista da ovaj talentovani decko halilovic zaigra za svoju maticu, tj. BiH!
ali dobro,ne zna se još kakav će bit igrač,a trgaju se za koga će igrat.i kako vi znate da bi on rado igrao za bih?pročitao sam puno postova ovdje o tome.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jel dovoljno?nate je napisao/la:jesam vam stavio video u kojem alen kaže šta želi..STEVIE je napisao/la:najgori su ovi iz hercegovine(cast izuzetcima naravno) sto stalno vise po bh. forumima i seru. odmah oni znaju da bi alen rado igrao za hrvatsku. cak i neki poput ovog seljaka s slikom mandzukica sto se ranije javljao po temi bi da umanjivaju(direktno ili indirektno) nacionalnost alena. licno volio bih vise nego ista da ovaj talentovani decko halilovic zaigra za svoju maticu, tj. BiH!

BTW. JTS postavi ovu sliku sutra na facebook stranicu

Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 04 okt 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.