Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TheVerminator
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la TheVerminator » 04 okt 2012, 15:19

@Cartman, nije to samo do tih odbrana, moraš biti konstantno dobar. Begović je u svim utakmicama branio sjajno, i čupao uvijek Stoke iz ****, a De Gea je imao dosta tekmi u kojima je izgledao kao golman NK Prokosovići.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 okt 2012, 15:20

Ma dajte ba kad je Mančester imo dobra golmana :mrgreen: :mrgreen:

Pred De Geom je budućnost, ali ovo do sad što je radio najviše podsjeća na Bartheza, od vrha vrhova, do amatera u samo par minuta :P :P

A Beže nipošto u Chelsea, Cech-u je tek trideset godina, znači golman u najboljim godinama ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2012, 15:23

TheVerminator je napisao/la:@Cartman, nije to samo do tih odbrana, moraš biti konstantno dobar. Begović je u svim utakmicama branio sjajno, i čupao uvijek Stoke iz ****, a De Gea je imao dosta tekmi u kojima je izgledao kao golman NK Prokosovići.
Imao je gresaka, ali vecinom u prvom dijelu sezone. Kazem da De Gea ima veci potencijal i po meni ima mnogo bolje reflekse. Begovic je sigurniji kad mora izac sa crte, ali nije spektakularan kao De Gea.

Sad ispade da kritikujem Begovica a uvijek sam ga branio ovdje. Najbolji golman Balkana uz Handanovica, i hvala Bogu pa ga imamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 okt 2012, 15:27

Begović i Mignolet inače važe za najperspektivnije golmane u Premiershipu od onih koji ne brane u velikim klubovima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 okt 2012, 15:30

Beg je svjetska klasa, rame uz rame sa najboljim golmanima. Jedino mu fali da predje u neki veliki klub da bi i siroke narodne mase svrstale uz najvece, jer ebiga tako to nazalost funkcionise. Ne mozes postati najbolji dok igras u Stokeu, da si ne znam kako dobar. A i to ce desiti za godinu dvije.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 04 okt 2012, 15:38

Cuj De Gea bolji od Begovica :lol: :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 okt 2012, 18:00

valterboy je napisao/la:Cuj De Gea bolji od Begovica :lol: :lol:
Sigurno nije ljepši :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 okt 2012, 18:07

Mozda ima De gea veci potencijal al po ovim do sada prikazanom Begovic je meni bolji.. mozda za godinu dvije se to okrene, al ja govorim za sada..

U chelsea nebi valjalo mu nikako da predje.. Sto se tice njegove karijere msm.. Nek ide u neki drugi klub ako ce vec prelaziti.. Chelsea i city su mu najgora opcija.

chelsea cech + courtois
city hart ( pametnome dosta )

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 okt 2012, 19:19

Ako ode u Chelsea , nece odigrat ko Adan u Realu .. Mislim ako oce da odrzi status tog nekog boljeg golmana u Premier Ligi , nek ode negdje drugo. Jer ovako ce samo imat status golmana Chelseaja(ako bi uopste presao to jest) , a nece 5 utakmica sastaviti da je odigro u sezoni.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2012, 19:38

Igrao bi u Kupu, kao Sorensen u Stoke -u, ništa više.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 04 okt 2012, 19:42

Mislim da je vijest izmišljotina, jer nigdje nisam naišao na nešto slično u engleskim medijima (barem većina onih najpoznatijih). Asmir je vrhunski golman, samo mu fali taj prelazak na jedan viši nivo da bude u samoj eliti. Nažalost, Chelsea nije taj klub koji bi mu pomogao, ma koliko ja volio i 'navijao' da on bude prvi golman u CFC-u. Puno je razloga, previše stvari koje mu ne idu u korist. Al opet kažem, ova najnovija vijest nema istinite podloge. :|

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 04 okt 2012, 19:44

Ide Begson u Barcelonu sljedeće godine 8-) :mrgreen:

Liverpool jedini od velikih klubova u kojima bi sigurno bi prvi izbor ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Nedimko00
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko00 » 04 okt 2012, 19:55

Wisey je napisao/la:Mislim da je vijest izmišljotina, jer nigdje nisam naišao na nešto slično u engleskim medijima (barem većina onih najpoznatijih). Asmir je vrhunski golman, samo mu fali taj prelazak na jedan viši nivo da bude u samoj eliti. Nažalost, Chelsea nije taj klub koji bi mu pomogao, ma koliko ja volio i 'navijao' da on bude prvi golman u CFC-u. Puno je razloga, previše stvari koje mu ne idu u korist. Al opet kažem, ova najnovija vijest nema istinite podloge. :|
ss.ba je selio džeku nema gdje nije ;) posebno gospodin š.o. koji je OPET našao vijest o našim igračima

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 okt 2012, 20:47

Wisey je napisao/la:Mislim da je vijest izmišljotina, jer nigdje nisam naišao na nešto slično u engleskim medijima (barem većina onih najpoznatijih). Asmir je vrhunski golman, samo mu fali taj prelazak na jedan viši nivo da bude u samoj eliti. Nažalost, Chelsea nije taj klub koji bi mu pomogao, ma koliko ja volio i 'navijao' da on bude prvi golman u CFC-u. Puno je razloga, previše stvari koje mu ne idu u korist. Al opet kažem, ova najnovija vijest nema istinite podloge. :|
Chelsea ga je 100% htio dovesti dok je jos igrao u Portsmouthu. Ne znam za ovo sada. Mozda je ss.ba iskopao staru vijest iz 2009/10 :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2012, 21:39

Navlace te moj ti @Curtmo na ......belaj :D
Begson je za De Geu Supic...................................... na mecu protiv Turske :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

High

Post Postao/la High » 05 okt 2012, 09:41

Je l' ovo Asmira povezuju sa Chelseom kao što su Džeku sa svim mogućim timovima nedavno? Ali i Pjanića, Spahića, petog, desetog. Sad, ne bih volio da potpiše za Plavce, zato jer imaju jednog i više nego dobrog prvog golmana na golu i mislim da je previše rano za Asmira da sad ode tamo. Možda sljedeće godine, ili za dvije godine, ovako bi se sušio na klupi, a to bi nama bio debeli minus, jer bi za reprezentaciju pružao slabije partije. A on nama treba najbolji, dok brani i dok ima tu neku formu. Ruku na srce, predobro bi bilo kad bi imali našeg reprezentativca u klubu kao što je Chelsea, pogotovo ako bi bio njihova jedinica na golu. Al' opet, mediji ko mediji. Pogotovo ovi naši. A vrijedi li spominjati da je Asmir najljepši u čitavom Premiershipu? :mrgreen:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 okt 2012, 09:47

Asmir nije nekakav nedokazan i zelen golman koji eto obećava, pa da ga Chelsea dovodi kao zamjenu za Čeha. Naprotiv, on je već izgradio svoje ime u Premier Ligi, i ako ga neko bude dovodio, dovest će ga da brani, a ne da grije klupu. Tako da je ova vijest čista patka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2012, 16:29

Jedna dobra odbrana na udarac Gerrarda.

A i lijep je kao uvijek naravno. :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 07 okt 2012, 16:51

Cartman je napisao/la:Jedna dobra odbrana na udarac Gerrarda.

imal gdje link da gledam i ja naseg ljepotana? :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2012, 16:52

Sakuragi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jedna dobra odbrana na udarac Gerrarda.

imal gdje link da gledam i ja naseg ljepotana? :mrgreen:
Gledam na TV-u, ali evo vidi valja li sta ovde: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace Suarez udario Begovica nogom kad je Asmir pokupio loptu ispred njega. Cigo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, Derleiprime, Hansestadt, izdzezveubrazil, legendarnadruga, MostarNeretva, Serha, Sheyi i 47 gostiju.