Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
@Cartman, nije to samo do tih odbrana, moraš biti konstantno dobar. Begović je u svim utakmicama branio sjajno, i čupao uvijek Stoke iz ****, a De Gea je imao dosta tekmi u kojima je izgledao kao golman NK Prokosovići.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma dajte ba kad je Mančester imo dobra golmana
Pred De Geom je budućnost, ali ovo do sad što je radio najviše podsjeća na Bartheza, od vrha vrhova, do amatera u samo par minuta
A Beže nipošto u Chelsea, Cech-u je tek trideset godina, znači golman u najboljim godinama

Pred De Geom je budućnost, ali ovo do sad što je radio najviše podsjeća na Bartheza, od vrha vrhova, do amatera u samo par minuta

A Beže nipošto u Chelsea, Cech-u je tek trideset godina, znači golman u najboljim godinama

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imao je gresaka, ali vecinom u prvom dijelu sezone. Kazem da De Gea ima veci potencijal i po meni ima mnogo bolje reflekse. Begovic je sigurniji kad mora izac sa crte, ali nije spektakularan kao De Gea.TheVerminator je napisao/la:@Cartman, nije to samo do tih odbrana, moraš biti konstantno dobar. Begović je u svim utakmicama branio sjajno, i čupao uvijek Stoke iz ****, a De Gea je imao dosta tekmi u kojima je izgledao kao golman NK Prokosovići.
Sad ispade da kritikujem Begovica a uvijek sam ga branio ovdje. Najbolji golman Balkana uz Handanovica, i hvala Bogu pa ga imamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Begović i Mignolet inače važe za najperspektivnije golmane u Premiershipu od onih koji ne brane u velikim klubovima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Beg je svjetska klasa, rame uz rame sa najboljim golmanima. Jedino mu fali da predje u neki veliki klub da bi i siroke narodne mase svrstale uz najvece, jer ebiga tako to nazalost funkcionise. Ne mozes postati najbolji dok igras u Stokeu, da si ne znam kako dobar. A i to ce desiti za godinu dvije.
Cuj De Gea bolji od Begovica

Sigurno nije ljepšivalterboy je napisao/la:Cuj De Gea bolji od Begovica![]()

Mozda ima De gea veci potencijal al po ovim do sada prikazanom Begovic je meni bolji.. mozda za godinu dvije se to okrene, al ja govorim za sada..
U chelsea nebi valjalo mu nikako da predje.. Sto se tice njegove karijere msm.. Nek ide u neki drugi klub ako ce vec prelaziti.. Chelsea i city su mu najgora opcija.
chelsea cech + courtois
city hart ( pametnome dosta )
U chelsea nebi valjalo mu nikako da predje.. Sto se tice njegove karijere msm.. Nek ide u neki drugi klub ako ce vec prelaziti.. Chelsea i city su mu najgora opcija.
chelsea cech + courtois
city hart ( pametnome dosta )
Ako ode u Chelsea , nece odigrat ko Adan u Realu .. Mislim ako oce da odrzi status tog nekog boljeg golmana u Premier Ligi , nek ode negdje drugo. Jer ovako ce samo imat status golmana Chelseaja(ako bi uopste presao to jest) , a nece 5 utakmica sastaviti da je odigro u sezoni.
Igrao bi u Kupu, kao Sorensen u Stoke -u, ništa više.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je vijest izmišljotina, jer nigdje nisam naišao na nešto slično u engleskim medijima (barem većina onih najpoznatijih). Asmir je vrhunski golman, samo mu fali taj prelazak na jedan viši nivo da bude u samoj eliti. Nažalost, Chelsea nije taj klub koji bi mu pomogao, ma koliko ja volio i 'navijao' da on bude prvi golman u CFC-u. Puno je razloga, previše stvari koje mu ne idu u korist. Al opet kažem, ova najnovija vijest nema istinite podloge. 

- TheVerminator
- Kontakt:
Ide Begson u Barcelonu sljedeće godine

Liverpool jedini od velikih klubova u kojima bi sigurno bi prvi izbor

Liverpool jedini od velikih klubova u kojima bi sigurno bi prvi izbor

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
ss.ba je selio džeku nema gdje nijeWisey je napisao/la:Mislim da je vijest izmišljotina, jer nigdje nisam naišao na nešto slično u engleskim medijima (barem većina onih najpoznatijih). Asmir je vrhunski golman, samo mu fali taj prelazak na jedan viši nivo da bude u samoj eliti. Nažalost, Chelsea nije taj klub koji bi mu pomogao, ma koliko ja volio i 'navijao' da on bude prvi golman u CFC-u. Puno je razloga, previše stvari koje mu ne idu u korist. Al opet kažem, ova najnovija vijest nema istinite podloge.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Chelsea ga je 100% htio dovesti dok je jos igrao u Portsmouthu. Ne znam za ovo sada. Mozda je ss.ba iskopao staru vijest iz 2009/10Wisey je napisao/la:Mislim da je vijest izmišljotina, jer nigdje nisam naišao na nešto slično u engleskim medijima (barem većina onih najpoznatijih). Asmir je vrhunski golman, samo mu fali taj prelazak na jedan viši nivo da bude u samoj eliti. Nažalost, Chelsea nije taj klub koji bi mu pomogao, ma koliko ja volio i 'navijao' da on bude prvi golman u CFC-u. Puno je razloga, previše stvari koje mu ne idu u korist. Al opet kažem, ova najnovija vijest nema istinite podloge.

Navlace te moj ti @Curtmo na ......belaj
Begson je za De Geu Supic...................................... na mecu protiv Turske

Begson je za De Geu Supic...................................... na mecu protiv Turske

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je l' ovo Asmira povezuju sa Chelseom kao što su Džeku sa svim mogućim timovima nedavno? Ali i Pjanića, Spahića, petog, desetog. Sad, ne bih volio da potpiše za Plavce, zato jer imaju jednog i više nego dobrog prvog golmana na golu i mislim da je previše rano za Asmira da sad ode tamo. Možda sljedeće godine, ili za dvije godine, ovako bi se sušio na klupi, a to bi nama bio debeli minus, jer bi za reprezentaciju pružao slabije partije. A on nama treba najbolji, dok brani i dok ima tu neku formu. Ruku na srce, predobro bi bilo kad bi imali našeg reprezentativca u klubu kao što je Chelsea, pogotovo ako bi bio njihova jedinica na golu. Al' opet, mediji ko mediji. Pogotovo ovi naši. A vrijedi li spominjati da je Asmir najljepši u čitavom Premiershipu?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Asmir nije nekakav nedokazan i zelen golman koji eto obećava, pa da ga Chelsea dovodi kao zamjenu za Čeha. Naprotiv, on je već izgradio svoje ime u Premier Ligi, i ako ga neko bude dovodio, dovest će ga da brani, a ne da grije klupu. Tako da je ova vijest čista patka.
Jedna dobra odbrana na udarac Gerrarda.
A i lijep je kao uvijek naravno.

imal gdje link da gledam i ja naseg ljepotana?Cartman je napisao/la:Jedna dobra odbrana na udarac Gerrarda.

Gledam na TV-u, ali evo vidi valja li sta ovde: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;Sakuragi je napisao/la:imal gdje link da gledam i ja naseg ljepotana?Cartman je napisao/la:Jedna dobra odbrana na udarac Gerrarda.
Inace Suarez udario Begovica nogom kad je Asmir pokupio loptu ispred njega. Cigo.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, CAGarfia, Coolpanda24, Goalgetter, GoldenLilies, iluzija, JackW, Jegres, Uknaac, zikerrz21, Zra i 65 gostiju.