Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
kakva greska u wwin,kup Turske u kosarci,Galata-Fener 2 2,50 a u betliveu na Feneru 1,60,u supersportu 1,70..........
mislim da se igra na neutralnom terenu,Galta je sigurno bez Domercanta zbog ozljede koljena,Fener je bio uvjerljiv u prosla dva dana ali im nisu nastupili Batiste i Andersen.......
Mislim da se isplati probati na Fener,ja sam vec odigrao.....ako neko ima informaciju o tome da li ce nastupiti Batiste i Andersen,nek napiše,s njima dvojicom,ovo je po meni poklon dana.........
mislim da se igra na neutralnom terenu,Galta je sigurno bez Domercanta zbog ozljede koljena,Fener je bio uvjerljiv u prosla dva dana ali im nisu nastupili Batiste i Andersen.......
Mislim da se isplati probati na Fener,ja sam vec odigrao.....ako neko ima informaciju o tome da li ce nastupiti Batiste i Andersen,nek napiše,s njima dvojicom,ovo je po meni poklon dana.........
e hebiga, evo vec promijenili kvotu u wwin-u na 1,70......................
Kad sam vec odigrao da bacim analizu....
Fener ove sezone po imenima glavni favorit za prvaka Europe,doveli McCaleba,Batistea,Andersena,Sata,Ilkana Karamana,J.R Bremera,ostali Onan,Bogdanovic,Peker,Preldžić,imaju i novog trenera Piangianija....
Galata isto tako puno mijenjao ove sezone,dosli Domercant,Hawkins,Gordon,Akyol,Macvan,Ndong,Dagli,Arslan....i oni dosta jaki,mala prednost Feneru zbog vece kvalitete.......
Kad sam vec odigrao da bacim analizu....
Fener ove sezone po imenima glavni favorit za prvaka Europe,doveli McCaleba,Batistea,Andersena,Sata,Ilkana Karamana,J.R Bremera,ostali Onan,Bogdanovic,Peker,Preldžić,imaju i novog trenera Piangianija....
Galata isto tako puno mijenjao ove sezone,dosli Domercant,Hawkins,Gordon,Akyol,Macvan,Ndong,Dagli,Arslan....i oni dosta jaki,mala prednost Feneru zbog vece kvalitete.......
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 04 okt 2012, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde neki dobitni za danas . 

situacija je sljedeća, imam pogođeno 9 utakmica od jučer a danas bi čekao još
Anzhi - YB - 1
Atl. Madrid - Plzen - 1
Marseille - Limasol - 1
Rubin - Partizan - 1
Lazio - Maribor - 1
Hamburg - Čehovski M - 1
-------------------------
pitanje je da li da čekam ili uzimam nešto sitno love na marku uplate
Anzhi - YB - 1
Atl. Madrid - Plzen - 1
Marseille - Limasol - 1
Rubin - Partizan - 1
Lazio - Maribor - 1
Hamburg - Čehovski M - 1
-------------------------
pitanje je da li da čekam ili uzimam nešto sitno love na marku uplate
Undici stelle - ACM 1899
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Gonzalez, Ledesma, Klose izgleda nece igrati.fanatic1991 je napisao/la:dal ovi cobani mogu dobit maribora?
"Lazio squad
GK: Marchetti, Bizzarri, Guerrieri
DF: Biava, Cavanda, Dias, Konko, Scaloni, Ciani
MF: Cana, Onazi, Mauri, Ederson, Candreva, Lulic, Gonzalez, Hernanes
FW: Floccari, Kozak, Zarate"
Ma mogu svakako dobiti, samo je value mali, pa moguce je i da je motivacija upitna kod njih za razliku od Maribora koji ce igrati otvoreno i pokusati iznenaditi, jer samo mogu dobiti i izvuci korist iz ovakvih ut.
Mozda bude slicno sinocnjoj ut. npr. City-Dortmund ??

Maribor moze zabiti gol, imaju dobar mentalitet, ne padaju lagano, Lazio ako zeli ista napraviti u EL veceras mora ostvariti rezultat. Glavno je da obje ekipe igraju otvorenije, sposobne zabiti.
Cini mi se da su golovi bolja opcija, 1,75-1,85.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
eh..danas ganjamo iznenađenja, isključivo zbog kvota, jer smatram da su prevelike
Liverpool-Udinese 2 @ 5,40 ( Englezi će sigurno opet kalkulisati sa sastavom, a i Talijani uvijek dobro igraju na otoku)
M'Gladbach-Fenerbahce 2 @ 3,65( Turci su izuzetno jaki i opasni a Švabe nimalo ne liče na ekipu od prošle godine)
Hamburg-C.Medvedi X2 @ 4,15 (Hamburg me uopšte nije oduševio u ovih nekoliko kola u ligi, ali ni u LP protiv Ademara.S druge strane, Medvedi uvijek sa okosnicom Ruske repke, izuzetno snažni, korpulentni, dobri u odbrani i melju sve protivnike redom, i mislim da je kvota od 1,15 na Švabe cirkus živi)
kvota : 81,79
na drugi listić golovi :
PSV-Napoli 4+ @ 2,85 (ako padne rani gol, moglo bi biti ovdje trpanja)
Sparta P.-Bilbao 4+ @ 3,10 (teorija zavjere : jedan od sponzora Sparte je i kladionica Fortuna, i nešto u zadnje vrijeme imaju čudnih rezultata sa visokim kvotama ili sa golovima...a i ekipe su ofanzivne tako da
)
Helsinborg-Twente 4+ @ 2,60 (mislim da svi ovdje očekuju golove)
kvota : 22,97
sugestije i prijedlozi dobro došli u narednih pola sata
Liverpool-Udinese 2 @ 5,40 ( Englezi će sigurno opet kalkulisati sa sastavom, a i Talijani uvijek dobro igraju na otoku)
M'Gladbach-Fenerbahce 2 @ 3,65( Turci su izuzetno jaki i opasni a Švabe nimalo ne liče na ekipu od prošle godine)
Hamburg-C.Medvedi X2 @ 4,15 (Hamburg me uopšte nije oduševio u ovih nekoliko kola u ligi, ali ni u LP protiv Ademara.S druge strane, Medvedi uvijek sa okosnicom Ruske repke, izuzetno snažni, korpulentni, dobri u odbrani i melju sve protivnike redom, i mislim da je kvota od 1,15 na Švabe cirkus živi)
kvota : 81,79
na drugi listić golovi :
PSV-Napoli 4+ @ 2,85 (ako padne rani gol, moglo bi biti ovdje trpanja)
Sparta P.-Bilbao 4+ @ 3,10 (teorija zavjere : jedan od sponzora Sparte je i kladionica Fortuna, i nešto u zadnje vrijeme imaju čudnih rezultata sa visokim kvotama ili sa golovima...a i ekipe su ofanzivne tako da

Helsinborg-Twente 4+ @ 2,60 (mislim da svi ovdje očekuju golove)
kvota : 22,97
sugestije i prijedlozi dobro došli u narednih pola sata

FORZA MARŠAL !!!
Može li ovo proći ?
Rubin - Partizan 1 1.55
Helsinborg - Twente 3+ 1.60
Lazio - Maribor 3+ 1.75
Metalist - Rapid Beč 3+ 1.65
AIK - Dnipro 3+ 1.60
Borussia MG - Fener 3+ 1.80
Steaua - Kopenhagen 3+ 1.75
PSV - Napoli 3+ 1.70

Rubin - Partizan 1 1.55
Lazio - Maribor 3+ 1.75
AIK - Dnipro 3+ 1.60
Borussia MG - Fener 3+ 1.80
Steaua - Kopenhagen 3+ 1.75
PSV - Napoli 3+ 1.70
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
PSV-Napoli
Waterman,
Manolev-Bouma-Marcelo-Willems;
Strootman-van Bommel-Engelaar;
Mertens-Toivonen-Lens
Rosati,
Fernandez-Cannavaro-Aronica;
Mesto-Berhami (El Kaddouri)-Donadel-Dzemaili-Dossena;
Insigne-Vargas.
Na klupi ili izvan utakmice:
De Sanctis, Campagnaro, Inler, Zuniga, Pandev, Cavani.
Nekako najblize izgleda gol na obje strane (1,65), PSV-ova odbrana ne ulijeva puno povjerenja.
Ovaj drugi tim ili kombinovani tim Napolija je odigrao odlicnu ut. protiv AIK-a, sigurno mogu zabiti gol, pa sto ne i pobijediti uz pravi pristup, zelju i motiv.
na Napoli odlican value 3,50 , DNB 2,30
Steaua-FC Kopenhagen 3+ 1,80
Obje ekipe imaju dobre rezultate iz prvog kola, obje su igrale otvorene susrete sa dosta sansi i golova, Steaua u Stuttgartu 2:2, Kopenhagen dobio kuci Molde 2:1.
Za ocekivati je i veceras slican razvoj jer obje ekipe imaju pristojne napadace, vole vise igru prema naprijed a sasmim time ostavljaju prostora od pozadi.
Ocekuje se oko 50 hiljada domacih navijaca u Areni, oni ocekuju pobjedu, golove, ofanzivnu igru sto naravno i gosti prizeljkuju.
Obje ekipe su priblizne snage i kvalitete (barem mislim), Kopenhagen bez poraza u Danskoj, na svakom gostovanju su zabijali, Steaua vodeca u Rumuniji sa samo jednim porazom.
Ocekivati je golove.
GL
Waterman,
Manolev-Bouma-Marcelo-Willems;
Strootman-van Bommel-Engelaar;
Mertens-Toivonen-Lens
Rosati,
Fernandez-Cannavaro-Aronica;
Mesto-Berhami (El Kaddouri)-Donadel-Dzemaili-Dossena;
Insigne-Vargas.
Na klupi ili izvan utakmice:
De Sanctis, Campagnaro, Inler, Zuniga, Pandev, Cavani.
Nekako najblize izgleda gol na obje strane (1,65), PSV-ova odbrana ne ulijeva puno povjerenja.
Ovaj drugi tim ili kombinovani tim Napolija je odigrao odlicnu ut. protiv AIK-a, sigurno mogu zabiti gol, pa sto ne i pobijediti uz pravi pristup, zelju i motiv.
na Napoli odlican value 3,50 , DNB 2,30
Steaua-FC Kopenhagen 3+ 1,80
Obje ekipe imaju dobre rezultate iz prvog kola, obje su igrale otvorene susrete sa dosta sansi i golova, Steaua u Stuttgartu 2:2, Kopenhagen dobio kuci Molde 2:1.
Za ocekivati je i veceras slican razvoj jer obje ekipe imaju pristojne napadace, vole vise igru prema naprijed a sasmim time ostavljaju prostora od pozadi.
Ocekuje se oko 50 hiljada domacih navijaca u Areni, oni ocekuju pobjedu, golove, ofanzivnu igru sto naravno i gosti prizeljkuju.
Obje ekipe su priblizne snage i kvalitete (barem mislim), Kopenhagen bez poraza u Danskoj, na svakom gostovanju su zabijali, Steaua vodeca u Rumuniji sa samo jednim porazom.
Ocekivati je golove.
GL
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
ev nesto i od mene kao prijedlog za veceras,sad samo rekreativno kockanje
pk/Liverpool - Udinese
Tip:2/X (kv:15)
pk/Liverpool - Udinese
Tip:2/X (kv:15)
1921
Rubin Kazan - Partizan(s.t.) 4.10. 18:00 1 1,50
Anzhi M. - Young Boys 4.10. 18:00 1 1,35
Galatasaray - Fener.Ulker 4.10. 18:15 2 1,65
Basel/gol - Genk 4.10. 19:00 DA 1,20
Hannover/gol - Levante 4.10. 19:00 DA 1,20
Club Brugge/gol - Maritimo 4.10. 21:05 DA 1,20
PSV/gol - Napoli 4.10. 21:05 DA 1,20
Steaua/gol - FC Kopenhagen 4.10. 21:05 DA 1,25
kvota: 8.66
Anzhi M. - Young Boys 4.10. 18:00 1 1,35
Galatasaray - Fener.Ulker 4.10. 18:15 2 1,65
Basel/gol - Genk 4.10. 19:00 DA 1,20
Hannover/gol - Levante 4.10. 19:00 DA 1,20
Club Brugge/gol - Maritimo 4.10. 21:05 DA 1,20
PSV/gol - Napoli 4.10. 21:05 DA 1,20
Steaua/gol - FC Kopenhagen 4.10. 21:05 DA 1,25
kvota: 8.66
Nakon Lige prvaka i glupog padanja danas jedan ne razmisljajuci odigrao.
Neftci - Inter 2
Molde - Stuttgart 2
Rubin - Partizan 1
AIK - Dnipro X
15.48 kvota.
Neftci - Inter 2
Molde - Stuttgart 2
Rubin - Partizan 1
AIK - Dnipro X
15.48 kvota.
Panathinaikos - Tottenham - 2(1.80)
Primamljivo... Bil' se ovo moglo odigrati?!
Molde - Stuttgart(L8) X2 1.40
Neftchi - Inter M. 2 1.65
Club Brugge - Maritimo 1 1.90
Marseille - Limassol 1 1.30
Atl.Madrid - Plzen 1 1.25
Hannover 96 - Levante 1 1.60
Basel - Genk 3+ 1.80
Anzhi - Young Boys 1 1.30
---------------------------------------
Kvota: 26.70
Rubin - Partizan(L8) 1 1.55
Lazio - Maribor 3+ 1.75
PSV - Napoli 3+ 1.70
Borussia MG - Fenerbahce 3+ 1.80
Steaua - FC Kopenhagen 3+ 1.75
AIK - Dnipro 3+ 1.80
----------------------------------------
Kvota: 73.15
Neftchi - Inter M. 2 1.65
Club Brugge - Maritimo 1 1.90
Marseille - Limassol 1 1.30
Atl.Madrid - Plzen 1 1.25
Hannover 96 - Levante 1 1.60
Basel - Genk 3+ 1.80
Anzhi - Young Boys 1 1.30
---------------------------------------
Kvota: 26.70
Rubin - Partizan(L8) 1 1.55
Lazio - Maribor 3+ 1.75
PSV - Napoli 3+ 1.70
Borussia MG - Fenerbahce 3+ 1.80
Steaua - FC Kopenhagen 3+ 1.75
AIK - Dnipro 3+ 1.80
----------------------------------------
Kvota: 73.15
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cini mi se bilo je 2,30 u poned ili utorak, sad 1,80
Panathinaikos je u jako losoj formi, uopce cijelokupni kvalitet lige je znacajno oslabio.
Tottenham moze dobiti ali je ipak po tom koeficijentu rizik (sta nije rizik, razumijem
) ali ne vjerujem AVB
ne zna se nositi sa pritiskom, pogotovo kod kuce protiv slabih ekipa. Danas je ugostima ali sa ulogom favorita.
Ljudi uzimaju i svidja im se, ja necu pa makar ne bio u pravu. Bilo je primamljivo po znatno vecem koef. kad je pao toliko (razlog ne znam) valjda veliki broj uplata ne svidja mi se, cak ne mogu nigdje naci otprilike sastav.
AVB
"I respect the competition. I certainly think it is viewed as a punishment in England and I cannot understand why. It is a traditional trophy," he said.
"You could build the most sensational team of all time out of Europa League winners."
Brad Friedel, Emmanuel Adebayor, Jake Livermore, Younes Kaboul, Kyle Naughton, Scott Parker, Benoit Assou-Ekotto out.
Ne vjerujem da ce poslati na teren najboljih 11 tri dana prije ut. protiv A Ville.

Panathinaikos je u jako losoj formi, uopce cijelokupni kvalitet lige je znacajno oslabio.
Tottenham moze dobiti ali je ipak po tom koeficijentu rizik (sta nije rizik, razumijem

Ljudi uzimaju i svidja im se, ja necu pa makar ne bio u pravu. Bilo je primamljivo po znatno vecem koef. kad je pao toliko (razlog ne znam) valjda veliki broj uplata ne svidja mi se, cak ne mogu nigdje naci otprilike sastav.
AVB
"I respect the competition. I certainly think it is viewed as a punishment in England and I cannot understand why. It is a traditional trophy," he said.
"You could build the most sensational team of all time out of Europa League winners."
Brad Friedel, Emmanuel Adebayor, Jake Livermore, Younes Kaboul, Kyle Naughton, Scott Parker, Benoit Assou-Ekotto out.
Ne vjerujem da ce poslati na teren najboljih 11 tri dana prije ut. protiv A Ville.

silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
ne yebe totenham ovo takmicenjeBegAx je napisao/la:Panathinaikos - Tottenham - 2(1.80)

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Al' evo bas sada citam da je u Panathinaikosu opsti haos. Igraci podijeljeni... Po svemu sudeci, mogao bi ovdje hladno da legne X. 

Anzhi + Lyon = 2,20
Mattersburg (Am) - Amstetten 1 (3za3, čini se, al samo 2 sezone) 1,90
LASK Linz - Wallern 1 1,60 (5.10.)
LASK ispao iz 2. austrijske lige u regionalnu, zaostaju 7 bodova za vodećim, moraju pobijediti
Mattersburg (Am) - Amstetten 1 (3za3, čini se, al samo 2 sezone) 1,90
LASK Linz - Wallern 1 1,60 (5.10.)
LASK ispao iz 2. austrijske lige u regionalnu, zaostaju 7 bodova za vodećim, moraju pobijediti
- fanatic1991
- Kontakt:
Anzi YB 1 (1.35)
At.Madrid Plzen 1(1.25)
S.Prag At. Bilbao x2(1.3)
M.Kharkiv R.Vienna 2+(1.2)
kvota 2.5 uplata 500KM
odigrao sam jos 3 tiketa koja cu malo kansije postavit sretno!!!
At.Madrid Plzen 1(1.25)
kvota 2.5 uplata 500KM
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Citizen-X
- Kontakt:
ranjenike ne smijemo ostavitfanatic1991 je napisao/la:Anzi YB 1 (1.35)
At.Madrid Plzen 1(1.25)
kvota 2.5 uplata 500KM

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
OM-AEL Limassol x2 3,20 2 9,70 
Na goste vrijedi nesto staviti (DNB) 5,50, odmarati ce neke fudbalere zbog sljedeceg susreta protiv PSG-a.
Navijaci su ljuti i bijesni zbog poraza protiv Valenciennesa, za samo 30-tak minuta igraci OM su zbog nekoliko individualnih gresaka i pada koncentracije primili 4 gola.
Domacini su protiv PSG-a, tu ne smiju izgubiti ut. jer onda je jasno, PSG ih preskace na tabeli i odmice, nakon toga ce ih biti uzasno tesko skinuti sa vrha.
Naravno da se zna ko je bolji i jaci, ali gosti su apsolutno potcijenjeni.
Igraju cvrsto u odbrani, bez poraza su u prvenstvu, izbacili su Partizan iz pretkola CL, dobili obje ut. svakako da imaju kvalitet da iznenade.

Na goste vrijedi nesto staviti (DNB) 5,50, odmarati ce neke fudbalere zbog sljedeceg susreta protiv PSG-a.
Navijaci su ljuti i bijesni zbog poraza protiv Valenciennesa, za samo 30-tak minuta igraci OM su zbog nekoliko individualnih gresaka i pada koncentracije primili 4 gola.
Domacini su protiv PSG-a, tu ne smiju izgubiti ut. jer onda je jasno, PSG ih preskace na tabeli i odmice, nakon toga ce ih biti uzasno tesko skinuti sa vrha.
Naravno da se zna ko je bolji i jaci, ali gosti su apsolutno potcijenjeni.
Igraju cvrsto u odbrani, bez poraza su u prvenstvu, izbacili su Partizan iz pretkola CL, dobili obje ut. svakako da imaju kvalitet da iznenade.
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.