FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosovi, Lutke i akcije razne, a Vedranove ubice kad ce da se kazne!?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA!!!
Istina za Vedrana !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ubica se moze pronaci danas,ali fasisti iz listice nece da ga privedu,sve se dobro zna!
Istina za vedrana!
Istina za vedrana!

RIP VEDRAN PULJIC !
Počivaj u miru Vedrane brate!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- molotovljev
Neocekivano visok poraz u Mostaru, pogotovo ako se uzme u obzir da smo u 8 prvenstvenih utakmica
primili svega 4 gola. Ne bih rekao da smo podcjenili protivnika, jednostavno odbrana nije bila na nivou.
Imali smo te sanse u napadu, međutim nismo ih iskoristili. Treba istaci da Zrinjski igra vrlo dobro ove sezone.
No, nista nije izgubljeno. Revans je za 20 dana, i za ocekivati je da ce čika Dragan pronaci formulu
kako eliminisati Zrinjski iz Kupa. Da li treba da kazem da imamo strasan napad.
Momci glavu gore, u Travnik po pobjedu.
ISTINA ZA VEDRANA
primili svega 4 gola. Ne bih rekao da smo podcjenili protivnika, jednostavno odbrana nije bila na nivou.
Imali smo te sanse u napadu, međutim nismo ih iskoristili. Treba istaci da Zrinjski igra vrlo dobro ove sezone.
No, nista nije izgubljeno. Revans je za 20 dana, i za ocekivati je da ce čika Dragan pronaci formulu
kako eliminisati Zrinjski iz Kupa. Da li treba da kazem da imamo strasan napad.
Momci glavu gore, u Travnik po pobjedu.
ISTINA ZA VEDRANA
F.K.SARAJEVO
sarajevo stvarno jaka ekipa i dobra prezentacija u mostaru,dva igraca moram istaknuti,husejinovic(najjaci igrac lige) i suljic,kako igraju svaka im cast,ostali manje vise
i jos jedno pitanje,sta vam znaci velezov sal na tribini

i jos jedno pitanje,sta vam znaci velezov sal na tribini

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ramiral je napisao/la:Počivaj u miru Vedrane brate!
bistrikboy je napisao/la:Pocivaj u miru Vedrane i da sto prije tvoje ubice dodju pred lice pravde!
Istina za Vedrana!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Srce ce moje,kao i tvoje,vjecno da kuca za bordo boje.
Istina za Vedrana pravda za Horde zla.
Istina za Vedrana pravda za Horde zla.
- Evolution87
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MajklRounder
- Kontakt:
Stajali smo na suprotnim tribinama , ali djelili isti san , da nam klub bude prvak !
ISTINA ZA VEDRANA !
ISTINA ZA VEDRANA !
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Istina za Vedrana !
-
- Kontakt:
Ma realno moglo je i drugacije zavrsiti da je odbrana bila malo ozbiljnija.Rosas7 je napisao/la:sarajevo stvarno jaka ekipa i dobra prezentacija u mostaru,dva igraca moram istaknuti,husejinovic(najjaci igrac lige) i suljic,kako igraju svaka im cast,ostali manje vise![]()
i jos jedno pitanje,sta vam znaci velezov sal na tribini![]()
Najcudnije je to sto se u ovih 8 kola a i u Europi ne racunajuci Hibernians pokazala odlicnom.Jako cudno mi je kako odjednom kiksaju tako tesko i pocetnicki.Ima to i do Torlaka ali njega nije bilo ni u Trebinju (mozda i najtezem gostovanju u PL) pa smo pobjedili i sto je najbitnije odigrali extra cvrsto u defanzivi.Znaci ne preostaje nista drugo nego vec pomislit da bas nisu imali svoj dan

Isto je i sa napadacima, Suljic 1 na 1 i jos par dobrih šansi prvenstveno Saida koji manje više 8/10 dobrih (ne 100% vec dobrih) realizuje.
Slazem se za njega da je najjaci igrac lige.Kad uzme loptu skoro pa je ne moguce mu je uzeti.Ako vidi da ne moze proci uvjek si siguran da ce je vratiti nazad ili proigrati nekoga.Nema izgubljene.
Dosad je zabio "samo" 2 gola u ligi ove sezone, sto bi neko rekao slabo za njega ali koliko je razigravao,vracao se, djelio lopte i šansi stvorio to je perverzija!
Neki veleslalomi i driblizni po 3-4 igraca ipak zavise od velicine utakmice i tog motivacijskog momenta.Najbitnije je da on hoce, trci, tj ima VOLJU.Protiv Gradine u 75 min vrsi presing na golmana a onda sprint nazad na centar.Popravio je kondiciju i dosta smrsao.
Golovi ce doci,siguran sam, u velikim utakmicama kao sto su i dosad dolazili (Borac,Siroki x2,Zeljo,Zrinjski,Levski)

Kako god mislim da vas mozemo proci i da smo u ovom trenutku kad smo 100% fit i zdravi bolja ekipa od vas.Samo se nadam,a suska se po gradu, da ovo nije zamjena.Mi vama prolaz a vi nama 6 bodova u 2 tekme.Ja ipak mislim da nije, da se ova najbolja uprava ne bavi time.Ko je bolji nek pobjedi

I ja vas da pohvalim, ove sezone ste ispred i Borca i Sirokog sigurno

ISTINA ZA VEDRANA
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, JavierBosnia, PapakIzSa, riki46, rimljanin90, rishovski i 31 gost.