Tako je druze moramo pokusati sve sto mozemoJTS je napisao/la:Mi bosanci bi sve nešto htjeli, a nećemo ku*cem da mrdnemo za to nešto ..
Raja, mi moramo učiniti sve što možemo da mali zaigra za BiH ..čak ako nam ne uspije, znati ćemo da smo pokušali. Neka svako od vas animira nekog, novinara, itd. Neka novinari pišu da ga želimo, da je osnovana Facebook grupa kao neka vrsta peticije da se sve učini da pokušaju malca dovest' pod našu zastavu. Na sve moguće načine treba pokušat', pa i na tekmi protiv Litvanije treba napraviti neku parolu ..ako neko od vas poznaje nekog od BHFanaticosa, neka im prenese ideju, pa i sami BHF treba da se bore i učine sve da mali bude naš.
Siguran sam da bi malcu srce zakucalo kada vidi parolu sa BP na kojoj piše da ga želimo u našoj repki.
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Evo je vide-e postavljam, sliku, 2 puta sam share grupu, vidjeti ćemo, opet svaki " lajk " više, je jedan plus više.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pokušat' moramo, ali moramo ..sramota će biti ako mali zaigra za Hrvatsku, a iz BiH nije učinjeno ništa da zaigra za nas. MI smo ključ, narod je ključ, ako uspijemo da dignemo buku, možemo očekivati i nešto više.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sta novinari cekaju vise hajde ljudi mrdnite guz.ce 

ma ovi iz ss.ba pisu sto ne treba , sad treba da se pokrenu ;D
Lijepo je vidjeti bilo kakvu inicijativu sa strane “obicnih ljudi”, ali mislim da je ova s FB-om i transparentima kontraproduktivna. Ako hrvatski mediji to vide sigurno ce poceti pritiskati Stimca da ga sto prije pozove, a onda su nam sanse bas male, vjerovatno nikakve. Stimac je vec dobrano potrosio kredit kod medija, tako da svaki sljedeci “nalog” medija on prakticno mora uslisiti. Alen je u rukama Mamica, on i njegov otac bili bi zbijeni u kut, sve sto bi im preostalo jeste da prihvate poziv Hrvatske.
Mislim da je bolja opcija pritisnuti BHF, neka njihovi predstavnici odu na razgovor sa Susicem, Osimom ili nekim trecim iz saveza. A onda, zna se, pomenuti dvojac pravac Zagreb i uz diplomatske razgovore (daleko od ociju javnosti) pokusati pridobiti Halilovica.
Iskreno vjerujem da su nam sanse za Halilovica mnogo vece ukoliko ne bude nikakve medijske pompe. 1000% sam siguran da bi u takvoj situaciji Halilovicima mnogo lakse bilo donijeti odluku u nasu korist.
Mislim da je bolja opcija pritisnuti BHF, neka njihovi predstavnici odu na razgovor sa Susicem, Osimom ili nekim trecim iz saveza. A onda, zna se, pomenuti dvojac pravac Zagreb i uz diplomatske razgovore (daleko od ociju javnosti) pokusati pridobiti Halilovica.
Iskreno vjerujem da su nam sanse za Halilovica mnogo vece ukoliko ne bude nikakve medijske pompe. 1000% sam siguran da bi u takvoj situaciji Halilovicima mnogo lakse bilo donijeti odluku u nasu korist.
Ovo ti je dragi jarane klasicni primjer ,game theory'. Mi znamo da ako bi vodili pritisak na momka da igra za nas da bi Hrvati uzvratili. Oni znaju da bi mi uzvratili ako oni vodu pritisak na njega da igra za Hrvatsku.. znaci obje strana ce napraviti "defect"..na kraju voditi pritisak na njega.. ako smo mi prvi, mozemo imati ,head start''.Kuko je napisao/la:Lijepo je vidjeti bilo kakvu inicijativu sa strane “obicnih ljudi”, ali mislim da je ova s FB-om i transparentima kontraproduktivna. Ako hrvatski mediji to vide sigurno ce poceti pritiskati Stimca da ga sto prije pozove, a onda su nam sanse bas male, vjerovatno nikakve. Stimac je vec dobrano potrosio kredit kod medija, tako da svaki sljedeci “nalog” medija on prakticno mora uslisiti. Alen je u rukama Mamica, on i njegov otac bili bi zbijeni u kut, sve sto bi im preostalo jeste da prihvate poziv Hrvatske.
Ne moze mu Maminjo ama nista. Njega dragi ljudi (ovo na stilu Benjoo Jutuba

Cini mi se vama treba malo lekcije ekonomije

Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 04 okt 2012, 06:08, ukupno mijenjano 6 puta.
Upravu si bio Benjoo, dodao sam brata Dina na fejsbuk, ima 1000+ prijatelja.. znaci korektan.
Sta znamo:
- Alen hoce da igra za Bosnu
- Njegov otac hoce da mu sin igra za Bosnu
- Maminjo mu ne moze nista jer je momak zlatni rudnik Dinama, nece Maminjo nista zaradit od rezervnog igraca, mogao bi zaradit milione ako radi sta Alen hoce
- Volim bueno cokolade
Alen ovdje ima "leverage", Maminjo je onaj sto mora da cuva svoju guzu.
Sta znamo:
- Maminjo mu ne moze nista jer je momak zlatni rudnik Dinama, nece Maminjo nista zaradit od rezervnog igraca, mogao bi zaradit milione ako radi sta Alen hoce
- Volim bueno cokolade
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 04 okt 2012, 06:02, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast redarmy!
Hvala jarane!valterboy je napisao/la:Svaka cast redarmy!
Napokon vam daje tata RedArmy0 zeleno svjetlo da vodite brigadu pritiska

-
- Kontakt:
He has got him by the balls.redarmy0 je napisao/la:Upravu si bio Benjoo, dodao sam brata Dina na fejsbuk, ima 1000+ prijatelja.. znaci korektan.
Sta znamo:

Citam upravo sada da Stimac zeli pozvati Kovacica za iducu utakmicu kockastih ,majku mu njihov selektor bas voli forsirati mlade igrace u repki.Daj citali ko ovo iz strucnog staba nase repke hajde ljudi vrijeme ide svaki dan je bitan.
Zovnuti malca sad u ovim kvalifikacijama,dati mu minut-dva da se osiguramo
Koliko sam shvatio Alen jos nema niti nas pasos, Hrvati su u tom smislu vec koplje ispred nas. Zamisli da danas dobije poziv i od Susica (u praksi neizvodivo) i Stimca(a vjeruj da ce ga od Stimca dobiti onog momenta kad hr mediji saznaju da i nasi opasno zele momka). Za koga ce se odluciti? Za nas ne moze, i nasi mediji tu nista ne mogu, a od Hrvata bi imao pritisak sa svih strana (u slucaju da se zna da ga i nasi zele), od medija, HNS-a, pa sve do Mamica (e tek ovdje dolazi Mamic, vidim da me gore nisi skontao, jer ja nisam ni pricao da je Mamicu cilj Hrvatska, vec da sto prije zaigra u reprezentaciji). Njemu i njegovom ocu ne bi bilo jednostavno reci NE, samo se stavi u tu poziciju.redarmy0 je napisao/la: Ovo ti je dragi jarane klasicni primjer ,game theory'. Mi znamo da ako bi vodili pritisak na momka da igra za nas da bi Hrvati uzvratili. Oni znaju da bi mi uzvratili ako oni vodu pritisak na njega da igra za Hrvatsku.. znaci obje strana ce napraviti "defect"..na kraju voditi pritisak na njega.. ako smo mi prvi, mozemo imati ,head start''.
Ne moze mu Maminjo ama nista. Njega dragi ljudi (ovo na stilu Benjoo Jutuba) interesuje $$$$$, bolji ga **** za Hrvatsku reprezentaciju. Ako je tako glup da unisti Alenovu karijeru sto igra za Bosnu onda bi izgubio milione i milione ako ozbiljno misli prodati momka. Mora momak biti standardan u Dinamo da ga proda za nenormalne pare.
Cini mi se vama treba malo lekcije ekonomije(a meni bogami naseg jezika, nisam rodjen a ne zivim u Bosni ali pokusavam jbg)
- Ti znas za koga Alen oce da igraredarmy0 je napisao/la:Upravu si bio Benjoo, dodao sam brata Dina na fejsbuk, ima 1000+ prijatelja.. znaci korektan.
Sta znamo:
- Volim bueno cokolade

- Kladim se da je taj interview izmisljen

- Vidjelo se sta je uradio od Kramarica samo zato sto nije pristao na njegove uslove

- Bogami i ja

I jos nesto za kraj:
Pustite tog decka na miru ( to vrijedi i za Bosnjake i za Hrvate), momak ima 16 godina, znate li vi koliko je to opasno sta vi njemu radite? Dosta veci nogometasa su zbog takvih pritisaka sa strane propali ili jos gore oboljeli. Kad se samo sjetim Sebastian Deislera, bio je najveci talenat u njemackoj i jedan od najvecih na svijetu ali je onda bolovao od depresije zbog pritiska medije. Zamislite da to neko cini vasem sinu.
Pustite ga da igra a kad dodje vrijeme nek sam izabere za koga ce igrat bez nekog pritiska.
Steta sto on kao Ibrahimovic nema neku trecu domovinu pored Hrvatske i Bosne, gdje bi se mogao razvijati bez onih balkanskih seljaka i igrat za njezinu reprezentaciju.
-
Nevera moja to si ti, nevera poslije ljubavi .... 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Sad kad sve to znamo,zadnji potez bi bio poziv.A sumnjam da ce to oni levati iz saveza napraviti.
Keep walking.
Evo ga ss.ba konacno o Alenu 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mnogi zaboravljaju da je Halilovic vec dobio poziv U17 repke BiH i da se nije pojavio. Ne mora previse znacit, ali treba to imat na umu. Znaci da savez zna za njega, i da je vec imao ponudu. A moze bit milion razloga zasto se nije pojavio.
A Baljic je igrao sa Seadom Halilovicem u reprezentaciji, i mozda on moze nesto sredit.
A Baljic je igrao sa Seadom Halilovicem u reprezentaciji, i mozda on moze nesto sredit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa neka ga zovu, opet, i opet, i opet, sve dok ima ikakve šanse da zaigra. Ne bi bio prvi koji nije prihvatio odmah poziv.Cartman je napisao/la:Mnogi zaboravljaju da je Halilovic vec dobio poziv U17 repke i da se nije pojavio. Ne mora previse znacit, ali treba to imat na umu. Znaci da savez zna za njega, i da je vec imao ponudu. A moze bit milion razloga zasto se nije pojavio.
Zadnja izmjena: suradnik, dana/u 04 okt 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.