PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Probao sam sve tri ponudjene rezolucije i nema sanse, samo crno i kada tipkam po tastaturi cuje se da prebacujem al slike nista nema.
Da nema veze sto mi je Win 7 starter 32bit sistem?
Jel treba nesto posebno da odradim?
Jel treba nesto posebno da odradim?
Direct x ? :/
Update graficke ? Probaj
Update graficke ? Probaj
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
sve odradjeno ne pomaze nista...pih
Pes sam skinuo kao i uvek sa provjerenog torenta, onaj gdje mjenjas ime foldera RipForGames.7z i instaliras, i evo sad drugaru instaliram na XP i ladno ide, ali na xp ni da makne ?pesmaster je napisao/la:odakle si skino pes ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
To ti je do drivera od graficke najvjerovatnije.
Nekako instalira na stari komp i sve ok...ali sada slijedi veci problem, online igranje...
Skinuo sam Demazz patch 7 i onaj luncher, jel mogu samo luncher da pokrenem i da mi on sve apdejtuje ili...
Posto kako mi pise da ekstraktujem sam rucno onaj patch 7 to ne mogu jer nemam gdje da zamjenim one fajlove posto je ovo zip verzija pesa i niej klasicna instalacija pa nije ni kreirao na C disku
joooj smori ja vas al ako neko boga zna nek pomaga
Skinuo sam Demazz patch 7 i onaj luncher, jel mogu samo luncher da pokrenem i da mi on sve apdejtuje ili...
Posto kako mi pise da ekstraktujem sam rucno onaj patch 7 to ne mogu jer nemam gdje da zamjenim one fajlove posto je ovo zip verzija pesa i niej klasicna instalacija pa nije ni kreirao na C disku
joooj smori ja vas al ako neko boga zna nek pomaga
jao momak , ne igramo mi na pes6j.net , već na fiveserveru i ne treba ti nikakav launcher .. čitaj malo
Sloboda Tuzla !!!
delpy je kaznjen sa 100.000 za nepravilno postavljanje ss, a kako sam mu poslao pp da ispravi post, a on to nije uradio, ostavljam rok još do večeras 23:59 da ispravi post, u suprotnom ćemo postupiti kako pravila nalažu!
Kazna za pravilo br. 1.9 - Ukoliko se utakmica odigra , a SS ne postavi , utakmica se smatra ne odigranom i piše se službeni rezultat 0-0. Ukoliko član ne uslika SSova , strijelci se neće priznati. Ukoliko član postavi ss suprotno od kako je savez predvidio bit će kaznjen sa 100.000 , ali i pored toga duzan je pravilno postaviti ss, ako to ne uradi utakmica će biti registrovati službenim rezultatom 0-0.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
KO ME JE I ZASTO IZBACIO IZ GRUPE NA FEJSU ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kako se zoves na FB, moze i na pp ?neo je napisao/la:KO ME JE I ZASTO IZBACIO IZ GRUPE NA FEJSU ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma rijeseno je u postu na fejsu. Kaze da je slucjano 
"It's one of premier league's oldest lessons .
Moze li mi neko dati link za najnoviji patch za PEs 6 ??
samo da znate koliki je supak pesmaster od covjeka: igramo juce 2. kolo i ja ga vodim 1:0... on izadje iz igre pod izgovorom da mu se pokvario joystick... i ja necu da pisem 3:0 iako sam mogao po pravilima, vec mu kazem da cemo igrati sutra nastavak meca. ja mu izadjem u susret i zaustavimo vrijeme i rezultat na minuti do koje smo dosli. ja izbacim loptu u aut. moja petorica igraca stoje kod auta, on ga hladno izvodi i prebacuje loptu na drugu stranu i daje go sa ibrahimovicem samim sa golmanom (nijedan moj igrac nije bio tamo). ni "izvini" za go na foru vec mi kaze "sam si kriv". znaci sam sam kriv sto sam mu izasao u susret?? ocito da mu je PES sve u zivotu i da se sluzi svim sredstvima da dodje do pobjede.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, moze li mi neko dati linkove na PM od svega sto mi je potrebno da igram pes6 online ? znam da se ovo pitanje ponavljalo milion puta, al da sad ne trazim, znaci samo da stavim onaj patch deemaz, i sta jos treba, al da ne stavljam dresove, face i te zajebancije, jer znam da se moze igrati i bez toga, a kad sam to jednom stavljao, poceo mi je stekati pes...znaci, samo ono osnovno da mogu igrati online...ajd molim vas...pa ce mi onda to neko preko teamviewera nastimat'
pa da se stavim na listu cekanja za ligu 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pls...Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, moze li mi neko dati linkove na PM od svega sto mi je potrebno da igram pes6 online ? znam da se ovo pitanje ponavljalo milion puta, al da sad ne trazim, znaci samo da stavim onaj patch deemaz, i sta jos treba, al da ne stavljam dresove, face i te zajebancije, jer znam da se moze igrati i bez toga, a kad sam to jednom stavljao, poceo mi je stekati pes...znaci, samo ono osnovno da mogu igrati online...ajd molim vas...pa ce mi onda to neko preko teamviewera nastimat'pa da se stavim na listu cekanja za ligu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
yeboga pes, neda se meni da poigram malo u pm...@pesmaster mi sve zavrsio, ja se regao na fiveserver, udjem u network, ukucam pass i samo se pojavi "an error occurred during verification" ....
edit: tek se sad sjeti...izgleda da mi onaj nije mijenjao hosts file...
edit2
: usao sam, ukucao pass kako treba, al opet ima problem....u 90% soba u koje sam ulazio, kada idem ono "participate match" izbaci nesto kao "error-mismatch...cema (moj nick) can not participate the match" tako nekako....dva puta sam uspio pokrenuti to, i taman kad izaberem tim s kojim cu igrat, izbaci me i pise "connection to other player were lost" 
edit: tek se sad sjeti...izgleda da mi onaj nije mijenjao hosts file...
edit2
Drug bices dodan na grupu na fejsu ... pa cemo tamo nastaviti da zajedno rjesavamo probleme
I pitaj za sve za pocetak Tomu ( Pesmastera ) i bez kukanja polako sabura ... ne ide sve preko noci
I pitaj za sve za pocetak Tomu ( Pesmastera ) i bez kukanja polako sabura ... ne ide sve preko noci
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
To je zato jer nemate isti patch , ili si ušao u Worldwide lobby pa ti izbacuje lost connection .. spojiti se možeš samo sa onim koji imaju isti patch kao tvoj .. ja sam ti ubacio ss.ba patch i traži nekog od naših pa igraj .. imaš na fb grupi postavi , uvijek će neko igrat ..
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.