Malaga C.F.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Malaga C.F.
Uz silne probleme koje su imali,opet su napravili vrhunsku ekipu.Svaka cast Malaga 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Usred Brisela 0-3,j'bemti

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kad je došao šeik i doveo Pellea pisao sam da će biti prvaci Španije za par godina.Šteta što nije ozbiljan šeik
Pelleu želim da vceć jednom trenira neku bogatu ekipu koja ga se neće riješiti kao Real
Elisei golčina
Ono 2 gola primljena u 8 tekmi

Pelleu želim da vceć jednom trenira neku bogatu ekipu koja ga se neće riješiti kao Real

Elisei golčina

Ono 2 gola primljena u 8 tekmi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Joj Isca sunce ti yebem koja je ono igračina
Wenger treba da koristi ovakvu situaciju u Malagi nek nam namanga i ovog u Arsenal 

- Nail for Real
- Kontakt:
A ne ne...da ore po engleskim pripizdinama...Spanija je za njega.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Što se Malaga raspucala, a sve loše ekipe u Španiji osim Barcelone i Reala, ostalo je prosijek.
Evo vidimo koliko su tačna ta nagađanja, po rezultatima u Europi.
Evo vidimo koliko su tačna ta nagađanja, po rezultatima u Europi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa jedino se u Arsenalu razvija takav stil fudbala u Engleskoj koji bi njemu odgovarao, što ne bi došao tamo? Ne sumnjam da bi u Arsenalu još više napredovao, samo je pitanje vremena kad će otići iz Malage, realno. A da odlazi u Real/Barcelonu bi bilo ravno propasti.Nail for Real je napisao/la:A ne ne...da ore po engleskim pripizdinama...Spanija je za njega.
Zar u Engleskoj nema na pretek takvih? Isco je igracina,jer je prosao skolu Valencijefrankqqqqq je napisao/la:Joj Isca sunce ti yebem koja je ono igračinaWenger treba da koristi ovakvu situaciju u Malagi nek nam namanga i ovog u Arsenal

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Još je mlad za Reala ali za koju godinu bi mogao biti veliko pojačanje.Ne bi želio da se razvija u Arsenalu jer dobro znamo da nakon Arsenala postoje dvije mogućnosti za one koji se razviju kako treba.frankqqqqq je napisao/la:Pa jedino se u Arsenalu razvija takav stil fudbala u Engleskoj koji bi njemu odgovarao, što ne bi došao tamo? Ne sumnjam da bi u Arsenalu još više napredovao, samo je pitanje vremena kad će otići iz Malage, realno. A da odlazi u Real/Barcelonu bi bilo ravno propasti.Nail for Real je napisao/la:A ne ne...da ore po engleskim pripizdinama...Spanija je za njega.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa samo Arsenal igra tako
.
Da ne spamamo sada, nebitno gdje ce...nego, gdje su sada samoproglaseni strucnjaci i vrhovni autoriteti koji predvidjahu lagan prolaz Zenita

Da ne spamamo sada, nebitno gdje ce...nego, gdje su sada samoproglaseni strucnjaci i vrhovni autoriteti koji predvidjahu lagan prolaz Zenita

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možel' UnitedLBJ MVP je napisao/la:Još je mlad za Reala ali za koju godinu bi mogao biti veliko pojačanje.Ne bi želio da se razvija u Arsenalu jer dobro znamo da nakon Arsenala postoje dvije mogućnosti za one koji se razviju kako treba.frankqqqqq je napisao/la:Pa jedino se u Arsenalu razvija takav stil fudbala u Engleskoj koji bi njemu odgovarao, što ne bi došao tamo? Ne sumnjam da bi u Arsenalu još više napredovao, samo je pitanje vremena kad će otići iz Malage, realno. A da odlazi u Real/Barcelonu bi bilo ravno propasti.Nail for Real je napisao/la:A ne ne...da ore po engleskim pripizdinama...Spanija je za njega.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma nece on iz Malage jos koju sezonu buditi u to sigurni.Dug Malage nije bio velik (oko 100njak miliona) i to su rijesili.Ulazak u LP im garantuje ostanak Isca.
Ljudi su za njega odbili Anzhi,Barcelonu itd,koji su nudili preko 20 miliona i onda na kraju da ode u Arsenal?

Ljudi su za njega odbili Anzhi,Barcelonu itd,koji su nudili preko 20 miliona i onda na kraju da ode u Arsenal?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vi ste u dobrim odnosima s nama tako da nema problemario_Ferdy88 je napisao/la: Možel' United

Ali neka njega u Španiji previše je dobrih Španaca u Engleskoj.Jedino u Unitedu i Spursim od boljih ekipa nisu glavni igrači.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne brini ti, Wenger ga već drži pod okom neko vrijeme, očekujem ja potez Wengerov već odavno, predstavljaju ga k'o novog Fabregasa, takvi su dobrodošli u Arsenal Boga mi, a i španska veza je kod nas, lako bi se adaptirao on ne sumnjamAdi_Zepce je napisao/la:Zar u Engleskoj nema na pretek takvih? Isco je igracina,jer je prosao skolu Valencijefrankqqqqq je napisao/la:Joj Isca sunce ti yebem koja je ono igračinaWenger treba da koristi ovakvu situaciju u Malagi nek nam namanga i ovog u Arsenal
i volio bi da se Malaga izvuce iz krize samo da onakav igracina ne ode kod onih otockih krkana

Mislis li da Wenger moze dati preko 20 miliona za njega? I gledajte sada kada cete ponovno reci da je Primera losa ili nizerazredna liga,jer ovaj mali Isco prije dvije sezone igrao amatereski nogomet,a vec ga danas bi svi zeljeli u EPL klubovimafrankqqqqq je napisao/la:Ne brini ti, Wenger ga već drži pod okom neko vrijeme, očekujem ja potez Wengerov već odavno, predstavljaju ga k'o novog Fabregasa, takvi su dobrodošli u Arsenal Boga mi, a i španska veza je kod nas, lako bi se adaptirao on ne sumnjamAdi_Zepce je napisao/la:Zar u Engleskoj nema na pretek takvih? Isco je igracina,jer je prosao skolu Valencijefrankqqqqq je napisao/la:Joj Isca sunce ti yebem koja je ono igračinaWenger treba da koristi ovakvu situaciju u Malagi nek nam namanga i ovog u Arsenal
i volio bi da se Malaga izvuce iz krize samo da onakav igracina ne ode kod onih otockih krkana

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mislim da može, on zna na šta se trebaju bacit pare na šta ne. Neće ti on bacit 20 miliona za neko ****. Ja nikad nisam govorio to, ali zna se stav navijača timova iz engleske tako da ćemo staru raspravu pokrenuti bez ikakve potrebe.
- youngredcomps
- Kontakt:
svaka cast pelegrini.ovo je najbolji trener a ne gvardiola ili mou...Adi_Zepce je napisao/la:Uz silne probleme koje su imali,opet su napravili vrhunsku ekipu.Svaka cast Malaga
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Kakav Arsenal,oni umjesto trening kampa grade kliniku za igrace.. Samo se moze upropastit tamo..
Ako bude gdje isao to ce biti Real ili Barca..
Ako bude gdje isao to ce biti Real ili Barca..
Ma sve je to uredu,ali realno nisu ni u Malagi ludi da Isco necu produziti novi ugovora sa njima.Mali je rođeni Malagista,odbio je igrati u Valenciji da bi otisao u Malagu,caca njegov odbio ponudu Barce i Reala da bi ostao doma itd.Mislim da Arsenal ima male sanse da ga dovede.frankqqqqq je napisao/la:Mislim da može, on zna na šta se trebaju bacit pare na šta ne. Neće ti on bacit 20 miliona za neko ****. Ja nikad nisam govorio to, ali zna se stav navijača timova iz engleske tako da ćemo staru raspravu pokrenuti bez ikakve potrebe.
A ovo za vas sam namjerno napisao jer sam citajuci vasu temu na par mjesta procitao da je Malaga nizerazredni ili amaterski klub,a odjednom vam Cazorla mega zvijezda postade

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
treba nam zamjena za pirla... 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.