Spremite se momci

Moderator/ica: Padovan

Dobrodosao nazadDonnie Darko je napisao/la:Uskoro povratak direktora svemira, amidže, dajdže, babe & dide ove lige. Čeka prvi angažman poslije nekih godinu i pol dana kada je zbog raznih afera, između ostalih sa sestrom Martina Petrova i majkom Johana Elmandera bio primoran napustiti u tom trenutku prvoplasirani Bolton. Poslije se odao heroinu i kristalnom metu, zbog čega je proveo 6 mjeseci na rehabilitaciji, ali prema posljednjim izjavama da se zaključiti da se nikada nije osjećao bolje i spremnije. Jučer je viđen u Pikolu sa Safetom Sušićem kojeg je počastio desetkom sa više luka i podijelio nekoliko taktičkih savjeta.
Spremite se momci
Jedna OBAVIJEST u vezi postavljanja ss-ova za narednu sezonu, kako bi sve bilo preglednije, pa cu vam pokusati objasniti kako bi to trebalo raditi, ako nešto ne bude jasno slobodno pitajte. Da vam upozorimo postovi koji ne bude imali ovakav oblik bit će izbrisani i kažnjeni predviđeno pravilima.
Prvi korak:
Primjer: 1. kolo Juventus [juventus 0244] - Milan [Pesmaster] 2-2
Drugi korak:
http://img223.imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; prijavite se na ovu ili neku slicanu stranicu za upload slika.
Treci korak:
Prilikom uploada odaberite image resize (640x480)
Četvrti korak:
Kad se zavrsi upload, nakon toga kliknite na my images u gornjem desnom uglu (Username: ??????? (my images) Sign Out) i pojave vam se sve slike, zatim na sliku koja vam treba i kliknete na Share It , nakon toga vam se pojavi novi prozorcici kopirate link Thumbnail Size/Forums i zalijepite ga ovdje u post.
Napomena: Svaki post treba da sadrzi:
1. Rezultat
2. Statistika
3. Lista Strijelaca
4. Igrace koji su dobili kartone
Primjer: Ovako post treba da izgleda:
1.kolo Real Madrid [LBJ MVP] - Juventus [juventus 0244] 2-3
![]()
ovako post ne treba izgledati jer nema ss-a igraca koji su dobili kartone
Da, tako je. Znači ako neki od igrača dobije karton potrebno je uslikati radi evidencije.KK_Bosna je napisao/la:ovako post ne treba izgledati jer nema ss-a igraca koji su dobili kartone

Nije ni bitnoDonnie Darko je napisao/la:Nije ni ista tekma na sva tri skrinšota
Probaj promijeniti rezoluciju igre. Meni se to dešavalo kada sam stavio neku rezoluciju koju mi ne podržava.Vlado PD je napisao/la:Ljudi treba mi pomoc..
Nisam dugo igrao PES 6 online bas dugo i sad mi padne na pamet...
Skinem PES 6 instaliram kako pisu instrukcije i kad ga pokrenem samo mi crn ekran, znaci igra kao da je pokrenuta ali na monitoru nista ne pokazuje![]()
?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.