Ma ne znam koji mu je k.... i zasto mu ne igra Mert. Za Koscielnog je Dzeko brate realnoMarsal je napisao/la:Vermaelen je odigrao najlošije poluvrijeme otkad je u Arsenalu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma ne znam koji mu je k.... i zasto mu ne igra Mert. Za Koscielnog je Dzeko brate realnoMarsal je napisao/la:Vermaelen je odigrao najlošije poluvrijeme otkad je u Arsenalu.
i to "kutlacom"frankqqqqq je napisao/la:Samo da pitam, jel to opet Koscienly jede ****?
Ma posjed lopte je +60% na strani Arsenala, ako ne i blizu 70%, al' onda vidiš kako Olypiacos olako istrči kontru, a Arsenal ne može da priđe golu. Fali kreativnosti, brzine i malo više kretanja. Govorim za prvo poluvrijeme. Drugo traje i puno je bolje.soxx je napisao/la:Kako igrate? Da hocete pobjedit zbog moje kladionice
Vidim olimpiacos ima vise napada koJI K?
I daj nabite par kornera jos cekam i to na listicu drugom
jesi to igrao da ce ta stožina bar gol pogoditiMarsal je napisao/la:Ako Giroud ne zaigra je li se to broji kao kvota 1 ?
Sve ostalo pogadjam, ali ako on uđe yebat će me za sva vremena.
Eto jesi vidio sad klocine bog ga dragi ne ubio.frankqqqqq je napisao/la:Druže maršale usra i šefa i stanicu sa tim, gdje ćeš na Girouda odigrat da će gol dat yebem ga ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.